Bolesti, píchání, tlak v 1. trimestru

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Izz
10.1.12 09:48

super :) nejsem sama :)

• Upravit
3198
10.1.12 10:12

:P holky manžel chodí po doma v kraťasích a tričku a já v košilce, svetru, teplejch ponožkách a teplejch kalhotách a večer mám na sobě dlouhou noční košili, teplej župan, ponožky a peřinu a je mně to málo :lol:

• načítám...
3198
10.1.12 10:34

´jinak holky už tři dny mě trápí průjem, ne intenzivní, jen 1-2× za den, ale není to nic příjemnýho, tak jsemš la raději k obvodní, vzala mně moč, krev a stěr, tak uvidím, jestli jsem něco lapla, každopádně v moči byla bílkovina :,(

• načítám...
6571
10.1.12 10:36
mikela píše: ´jinak holky už tři dny mě trápí průjem, ne intenzivní, jen 1-2× za den, ale není to nic příjemnýho, tak jsemš la raději k obvodní, vzala mně moč, krev a stěr, tak uvidím, jestli jsem něco lapla, každopádně v moči byla bílkovina :,(

ale léky ti asi žádné nedá,co? Piješ hodně? Sice chodím na záchod co minutu,ale stejně piju víc než dřív :D

• načítám...
3198
10.1.12 11:12

něco měn napsala, ale že to mám dnes prosdikutovat s gynekoložkou, jestli to můžu, tak uvidím, zatím jsem na černém uhlí a před chvilkou jsem měla běhavku zase, ach jo, co to zase je :cert:

• načítám...
642
10.1.12 11:17

Tak to já spíš mám zácpu a jsem pořád nafouklá. Naštěstí ty plyny nejdou spodem ale horem :-) :mrgreen: Takže je to lépe vysvětlitekné okolí.....

• načítám...
642
10.1.12 11:18

a zima je mi taky. ale vetšinou k večeru. zkoušeli jste si měřit teplotu? já měla na začátku asi kolem 3. a 4. týdne zvýšenou a doktor říkal že je to reakce těla na to těhotenství

• načítám...
2979
10.1.12 13:17
blanch82 píše:
holky, chtěla jsem se zeptat, je vám zima? A nemáte problémy s lupama? :)

AHoj :) já jsem v 5tt+6 a je mi stále zima, jsem moc unavená…a pořád kýchám :mrgreen: :mrgreen: a navic to píchání v podbřišku…někdy dokonce,když se jakoby protáhnu…tak mě tam řádně píchne :,(

• načítám...
Izz
10.1.12 14:44

Tak mě už píchání přešlo…teda v břiše :) Snad už se děloha předpřipravila a bude líp.

• Upravit
5801
10.1.12 14:46

ahojky holky, já jsem dneska spala do půl druhé :oops: fakt jsem jak medvěd!!!

Taky je mi často zima, a co se týče neschopenky, tak mi ji napsala gyndařka, ale vycházky už prý od nového roku nesmí dát neomezeně, tak je mám odpoledne (dopoledne stejně spím). Šla bych aj do práce, ale zjistila jsem, že jeden kolega má pásový opar a vesele s tím chodí do práce, což zrovna není ideální rpo vývoj mimča, tak přemýšlím, kdy se tam vrátím :think:

• načítám...
Izz
10.1.12 14:48

Tak to já učim a frkající děti naštěstí letos moc nejsou…ale hodlám učit až do konce června

• Upravit
5801
10.1.12 14:51
Izz píše:
Tak to já učim a frkající děti naštěstí letos moc nejsou…ale hodlám učit až do konce června

jo, ty máš malé děti, ale já na střední to mám těžší, kluci (kterých je tu 99%) si nepřipustí, že by byli nemocní a vesele si chodí do školy, když jim teče z nosu i z očí a to pokud možno dohromady. Ale štve mě to, blíží se maturity a mám 2 maturitní třídy, je to děs!!!

• načítám...
6571
10.1.12 14:52

Alex, tys spala tak dlouho? To ti závidim :-) já jsem od půl páté na nohou…teda na zadku :-)

• načítám...
5801
10.1.12 14:53
blanch82 píše:
Alex, tys spala tak dlouho? To ti závidim :-) já jsem od půl páté na nohou…teda na zadku :-)

já jsem vstala v 7 abych předala kolegyni neschopenku a pak jsem usla s kočkou na břiše, tu jsem pak musela vyhodit, protože mi spala přímo na prckovi a pak už to nebylo příjemné, ale jo, já jsem normálně medvěd a k tomu teď těhotný medvěd :-D

• načítám...
Izz
10.1.12 14:56

Alex,
nojo maturity. Já chtěla svoje děti doprovodit až do 5.třídy, ale hold to nestihnu…chtěla jsem mimčo až za ten rok, ale máme dvě kolegyně a těma to už dlouho nejde, tak jsem se lekla a hupsli jsme na to.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100