Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kdy se dělá UTZ 3D a 4D chtěla bych taky takovou fotečku:(
ono to zalezi uplne na tobe, je jasne, ze si to nebudes delat ze zacatku, aby si s toho vubec neco melo, ale v rozmezi 20-30tt je to nejhezci ![]()
Já byla ve 23 tt,šlo všechno parádně vidět,později když je miminko už velké,tak to není taková podívaná.Můj mudr dělá taky do 28 tt.
no prááávě
ale můj doktor má špatnej ultrazvuk a má malou obrazovku, takže ten mi to určitě neudělá
tak a právě jak řikáte že v tom rozmezí je ta ftečka nejhezčí tak bych nato chtěla jít
já jsem dnes 24plus4tt.
a kolik se za tu jednu fotečku platí?
nevíte? ![]()
Háánč píše:
no prááávěale můj doktor má špatnej ultrazvuk a má malou obrazovku, takže ten mi to určitě neudělá
tak a právě jak řikáte že v tom rozmezí je ta ftečka nejhezčí tak bych nato chtěla jít
já jsem dnes 24plus4tt.
a kolik se za tu jednu fotečku platí?
nevíte?
Já platila 650 kč video na dvd + asi 5 fotek
Můj dr dělá tyhle spešl ultrazvuky i maminám co k němu normálně nechodí..jenže je z Jihlavy ![]()
byla jsem někdy mezi - 22-23tt,udělali mi 3D-4D UTZ,dostala jsem dvd+cca 6 fotek.
Cena 1000kč.
Dělají to na spacializovaném pracovišti-genetice.
Najdeš na netu podle svého bydliště.
ono je ta cena u kazdeho jina, za video si myslim ten muj bere 500 a za fotecku jsem davala 100
V roce 2007 jsem platila za dvd+10 fotek skoro 2 tisíce
Takže ted jsem to měla defakto skoro gratis
![]()
já jsem byla na genetice v olomouci..a myslíte si, že kdybych si tam zavolala a objednala bych se že chci jít na ten jejich velkej ultrazvuk a nechat si udělat tu fotečku 3D že by mě tam vzali?
já nevím jestli to není blbý
ale tu fotečku prostě chci
![]()
My byly ve 14tt a to nám potvrdily už i pohlaví a podruhé jsem byla ve 24tt.
Poprvé jsme byly tady http://www.oggroup.cz/
a odruhé v UPMD a vždy jsme se objednávali předem.
Háánč píše:
já jsem byla na genetice v olomouci..a myslíte si, že kdybych si tam zavolala a objednala bych se že chci jít na ten jejich velkej ultrazvuk a nechat si udělat tu fotečku 3D že by mě tam vzali?já nevím jestli to není blbý
ale tu fotečku prostě chci
![]()