Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
krásná barvička, hrozně se mi líbí fialové kočárky,ale bohužel mám smůlu…
to je atlantik od espira?
přesně, vážně pěknej..já ujíždím na fialové
ale stejně jako vesper mam smůlu..už před těhu se mi líbili černé kočárky s bílými vzory…a mam ho ![]()
jo jo jo
je to on
já jsem si h kupovala, a to jsme jěště nevěděli copak čekáme
ale já nějak tušila, že to bude holčička a vyšlo nám to
![]()
mě se hrozně líbí fialové nebo i červené,ale pro kluka ho nechci…nějak mi to na 100 % nesedí…takže nakonec budeme mít modrý…jestli dorazí
Já pokukovala po espiru gtx,ale nakonec jsme vybrali jiný…to gtx je hrozně těžký ![]()
vesper píše:**mimčo mělo před ksichtíkem pupečník…mona.k.79 píše:jak to?:-(
tak nám fotečky nevyšly…
Ahoj, mohu se zeptat když jsi z Příbrami, jestli jsi byla na 3D v Příbramské porodnici? Chystám se tam objednat, tak by mě zajímalo jaké to tam je? Já jsem z Mníšku p.B. a v Příbrami se chystám i rodit. Jsem 17+2
Díky moc
Týna
vesper píše:
tak ten náš dáblík nejdřív řádil, pořád si šmrdlal ručičkama po obličejíčku a pak už jsme ho přestali bavit,tak se zabořil do dělohy a usnuljestli to bylo pro mě,tak jsem z Příbrami a čekáme chlapečka Adámka a termín mám 18.4. takže skoro stejně jako ty
Ahoj, mohu se zeptat když jsi z Příbrami, jestli jsi byla na 3D v Příbramské porodnici? Chystám se tam objednat, tak by mě zajímalo jaké to tam je? Já jsem z Mníšku p.B. a v Příbrami se chystám i rodit. Jsem 17+2
Díky moc
Týna
tynanet píše:
Ahoj, mohu se zeptat když jsi z Příbrami, jestli jsi byla na 3D v Příbramské porodnici? Chystám se tam objednat, tak by mě zajímalo jaké to tam je? Já jsem z Mníšku p.B. a v Příbrami se chystám i rodit. Jsem 17+2Díky moc
Týna
Ahoj, jojo, byla jsem v Příbramské nemocnici, chodím tam i na ty větší UZ a byla jsem tam i na odběru plodovku, i na pohotovosti a nedám na ně dopustit, jsou tam všichni vždycky hrozně hodní a proto se tam chystám i rodit
A teď od února budou i nové pokoje na porodním
Myslím,že každé pondělí mají den otevřených dveří,kam si můžeš zajít podívat na oddělení a tuším že i na porodní sál
Takže za mě doporučuji
Supr, tak moc děkuji.
Já jsem tam ještě nikdy nebyla. v Mníšku bydlím půl roku, a na gyndu chodím ještě do Prahy. A registrovat se k porodu dopředu se nemusí,viď? Chystám se tam podívat, ale říkám si, že mám ještě čas. A nechodíš tam na ty předporodní kurzy? Co jsme pochopila tak je dělají buď v Dobříši v MS a nebo přímo v porodnici. ![]()
já jsem taky původně z Prahy a do Pb jsem se provdala,ale už mám gyndu tady,ikdyž jsem jezdila do práce do Prahy až vlastně do teďka…teď jsem na nemocenský. Registrovat se nemusíš,to se týká jen velkých porodnic v Praze…
Chystáme se s manželem na ten přeporodní kurz, je to snad každý první a druhý úterý v měsíci,tak bych to chtěla stihnout v únoru nebo pak v březnu, je to snda vždy na 2×3 hodiny a chci jít přímo do nemocnice,myslím si,že to bude stačit…Jdu 27.1. do nemocnice,tak se tam chci zeptat jak to je, jestli se musím objednávat dopředu atd a určitě chceme i na ten den otevřených dveří ![]()
vesper píše:
já jsem taky původně z Prahy a do Pb jsem se provdala,ale už mám gyndu tady,ikdyž jsem jezdila do práce do Prahy až vlastně do teďka…teď jsem na nemocenský. Registrovat se nemusíš,to se týká jen velkých porodnic v Praze…Chystáme se s manželem na ten přeporodní kurz, je to snad každý první a druhý úterý v měsíci,tak bych to chtěla stihnout v únoru nebo pak v březnu, je to snda vždy na 2×3 hodiny a chci jít přímo do nemocnice,myslím si,že to bude stačit…Jdu 27.1. do nemocnice,tak se tam chci zeptat jak to je, jestli se musím objednávat dopředu atd a určitě chceme i na ten den otevřených dveří
Chceme totéž kurz
jen máme ještě čas, ale snažím se pochytit co nejvíce info, abychom pak něco neprošvihli. Mám termín 19.6. Tak to budu ráda, když mi pak dáš vědět jak to s tím kurzem vypadá. Já jsem teď také na nemocenské, ale do práce se ještě chystám ikdyž se mi už vůbec nechce. Také dojíždím do Prahy, takže jsem celý den pryč, myslím, že budu úplně vyřízená. Teď jsem doma a nijak moc se nenamáhám a stejně večer padnu a usnu ![]()
Na ten den otevřených dveří se chci také podívat, ale je mi to takové blbé tam tak vpadnout, když třeba budou mít zrovna moc práce
tak abych je neobtěžovala. Ale když říkáš, že tam jsou všichni příjemní tak to snad bude dobré. ![]()
tak to já mám o dva měsíce dřív 18.4.,tak Ti pak můžu dát i zprávu jaký je tam rodit
Z Mníšku je to do Prahy oproti Pb blízko
Já jsem doma od 15 tt…a rozhodně mi dojíždění nechybí… ![]()
tady je nějaký info:
http://www.nemocnicepribram.cz/content.php?…
a pak dám vědět jaký to bylo a co zjistím ![]()
vesper píše:
tak to já mám o dva měsíce dřív 18.4.,tak Ti pak můžu dát i zprávu jaký je tam roditZ Mníšku je to do Prahy oproti Pb blízko
Já jsem doma od 15 tt…a rozhodně mi dojíždění nechybí…
![]()
tady je nějaký info:
a pak dám vědět jaký to bylo a co zjistím
http://www.nemocnicepribram.cz/content.php?…
Tak to budu moc ráda. Já jsem doma už přes měsíc, měla jsem něco na dutinách, nic hrozného, ale pro jistotu jsem doma. A představa ráno na bus se mi též moc nezamlouvá, ale ještě to zkusím chvíli vydržet. ![]()
Alespoň mi to něhotenství rychleji uteče, každý říká, že to utíká, to sice ano, ale já se pokaždé nemůžu dočkat další kontroly až uslyším srdíčko
. Jsem na to úplně závislá ![]()
to víš,že to v práci utíká rychleji, mě je tu dost smutno doma…ale utíká to
spíš mi občas hrabe…
ale já i kvůli zdravotním problémům jsem radši doma..přece jen to drncání denné 70km tam a 70 km zpátky není úplně ideální ![]()
taky jsem na kontrolách závislá,vždycky se nemůžu dočkat,ale mudr. mi v poradně UZ nedělá už od 12 tt…ale aspoň poslouchá srdíčko jak krásně tluče…no,už se těším na UZ ve 30 tt
vesper píše:
to víš,že to v práci utíká rychleji, mě je tu dost smutno doma…ale utíká tospíš mi občas hrabe…
ale já i kvůli zdravotním problémům jsem radši doma..přece jen to drncání denné 70km tam a 70 km zpátky není úplně ideální
taky jsem na kontrolách závislá,vždycky se nemůžu dočkat,ale mudr. mi v poradně UZ nedělá už od 12 tt…ale aspoň poslouchá srdíčko jak krásně tluče…no,už se těším na UZ ve 30 tt
Hrabe, to je to správný slovo ![]()
Přítel byl doma přes Vánoce tak to šlo, samá návštěva a tak, ale teď jsme skoro celý den doma sama a smutno je mi taky. Když mi v práci nebude dobře, tak se na to taky vyprdnu.
A máš alespoň nějaké vycházky?
Mně dělal zatím pouze jeden ultrazvuk a to ve 13 týdnu, a teď bude až ve
7.2.(cca 20to s týden)e nemůžu dočkat. a tou dobou se chci objednat na 3D a na ten se neskutečně těším
![]()