Bolesti, píchání, tlak v 1. trimestru

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6571
10.1.12 05:41

krásné ránko děvčátka…teda ránko, některá máte určo ještě půlnoc..chtěla jsem se zeptat, spíte dobře? Já večer nemůžu usnout a ráno vstávám děsně brzo…

• načítám...
3198
10.1.12 06:08

ahoj blanch :mavam: já už jsem taky tady :D usínám zle, pak se několikrát za noc vzbouzím a mám strašně živý sny, každej den :) ráno vstávám brzo, protože mám hlad :lol: a pak spím a spím a jsem celej den unavená, prostě uplně naopak!

jinak vítám nováčky :kytka: holky já testovala denně, srovnávala jsem intenzitu čárky a běda jak byla slabší nebo stejná, hned jsem měla po náladě. nejhorší bylo, když jsem testovala asi tak v 6. - 7. týdnu a čárka byla uplně bledá. jela jsem raději na krev a měla jsem přes 66.000 jednotek hCG, prý jak je to tak moc, tak už to testy nepoberou :mrgreen:

• načítám...
3198
10.1.12 06:09

gabko máme anglického kokršpaněla černého s pálením, je to náš velkej mazílek, ještěže ho máme, neumím si už bez něho život představit :hug: líbí se mně, když si berou lidi pejsky z útulku, my teda nemáme, ale moc to oceňuju. jak ho máte dlouho?

gabka8 píše:
Děkuji za přivítání. Tak to je ta těhotenská únava:-) Ale pejsek musel být spokojenej. Copak máš za pejska a jak se jmenuje? Taky mám křížence z útulku a je to muj miláček :srdce:
  • načítám...
6571
10.1.12 06:59

jen jsem přejela do práce…teď nám tu začíná sezona sázení…tak je tu blázinec, ale občas se stihnu sem mrknout. Ty jsi Mikel od samého začátku doma? A napsala ti neschopnost gynekoložka? Nebo obvoďačka? Já se v tom vůbec nevyznám, ale pozoruju,že mi tu lidi štvou a moje nálady jsou děsný…raději pro ně i pro mě by bylo být doma v novém baráčku a plánovat zařízení atd… :kytka:

• načítám...
201
10.1.12 07:20

Dobré ráno holky, koukám že nejsem ranní ptáče jen já. Pracuji taky jako administrativní pracovnice, ale musím říct, že v práci mi je skvěle. Mám tu jen samý chlapy, tak si to užívám. Všichni do práce chodí nejdříve na devatou hodinu, udělám to nejnutnější a pak honem domů a spát a spát.
Přítel když se dozvěděl, že čekáme mimi byl dva dny úplně mimo. Měl starosti jak vše zvládneme,ale pak byl úplně skvělý. Teď má šílenou srandu z toho, že v jednom roce, bude prastrýc, děda a po dvaceti letech opět táta.

• načítám...
642
10.1.12 07:27

Ahoj holky. ráda bych se k vám přidala. Celou vaši diskuzi jsem přečetla. Podle kalkulačky bych dneska měla být 7+6. Poslední Ms jsme měla 16.11.2011. // jsem zjistila 17.12. a 21.12 jsem šla k mudr abych měla krásný dáreček pod stromečkem :-) další kontrolu jsem objednaná 17.1. Nemůžu se dočkat až uvidím :srdce: K těm bolestem. Často mě píchá v podbřičku a dneska se přidala bolest jako kdybych to měla dostat. Docela mě to vylekalo ale asi je to normální. Bílý výtok mám taky. Je to prý obrana pro vznik infekce… A s tím pozorováním? Pořád si sahám na břicho. v podbřišku cítím už trochu i zvětšenou dělohu… Prsa bolí, ale spíš jen bradavky. někdy mě v nich tak zvláštně svědí, vibruje… nevím jak to popsat :oops: Jinak já jsem zdravotní sestra. Neschopenku ještě nemám, ale docela o ní přemýšlím. Když třeba dlouho stojím, začnou mě bolet záda a břicho. Holky vy co máte neschopenku, máte nějak určené vycházky nebo je máte neomezeně????

• načítám...
Izz
10.1.12 07:47

Mě se moc nelíbí, že jdu poprvé k doktorovi až v 9tt.

• Upravit
6571
10.1.12 07:49
Izz píše:

Zrovna o tom taky přemýšlím…na to,že poprvé se to nepovedlo, tak mám taky obavy, jestli to není dlouho… :(

• načítám...
JanulaM
10.1.12 08:09
Izz píše:

Ahoj Izz, ty jdeš až 9. tt k doktorovi? Ja jsem dnes asi 4tt+3 dny a zvažuju kdy zavolat na gyndu, kdy jsi tam volala a nevemou tě dřív protože mají plno nebo je to normální tak pozdě? Ja už to nemůžu teď vydržet tu nejistotu :,(

• Upravit
Izz
10.1.12 08:31

Objednávala mě včera kamarádka, dala jsem jí všechny údaje o MS a tak…a pak mi volala že teda 30.1., že to dřív nešlo…ale ono je to možná dřív fakt zbytečný

• Upravit
3198
10.1.12 08:39

Izz aspoň budeš mít na UTZ už malinkaté tělíčko se srdíčkem a pak se na tu fotečku budeš pořád dívat a říkat si, že to čekání za to stálo :srdce: Ale je to teda dlouhá doba … :?

Holky já mám neschopenku od poloviny listopadu, kdy jsem byla na punkci (odsátí vajíček) až doposud, napsala mně ji moje obvodní, stejně tak mně ji mohla ale vystavit moje klinika, jen obvodní mám za domem a kliniku daleko, tak to bylo praktičtější. Dnes jedu na UTZ a jestli bude vše OK, budu řešit rizikový s gynekoložkou, to ona musí dát impuls, obvodní vypsat rizikový nemůže. Vycházky mám zatím od 10 -18 hodin, tak uvidím, co se všechno dneškem změní :)

• načítám...
JanulaM
10.1.12 08:49
Izz píše:
Objednávala mě včera kamarádka, dala jsem jí všechny údaje o MS a tak…a pak mi volala že teda 30.1., že to dřív nešlo…ale ono je to možná dřív fakt zbytečný

no já pokud nedostanu MS tak zavolám ve čtvrtek a uvidím na kdy mě objedná, to čekání je děs :cert:

• Upravit
6571
10.1.12 09:13

holky, chtěla jsem se zeptat, je vám zima? A nemáte problémy s lupama? :)

• načítám...
Izz
10.1.12 09:30

zima!!! ano je mi pořád hrozná zima…spim vedle zapnutýho topení a je mi zima :)

• Upravit
201
10.1.12 09:35
Izz píše:
zima!!! ano je mi pořád hrozná zima…spim vedle zapnutýho topení a je mi zima :)

Je to jsme na tom úplně stejně. já se pořád klepu jak ratlík na mrazu. V noci na sobě mám dvě deky a stejně mi to přijde málo. Doma chodím asi ve třech vrstvách oblečení, ale nezabírá to. O to víc mě potom bolí prsa.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100