Bolesti, píchání, tlak v 1. trimestru

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6571
9.1.12 08:32

Mikela

Ahojky holky, před 2 týdny jsem zjistila,že jsem těhu. Volala jsem doktorce a objednala mi až na 24.1. podle kalkulačky jsem v pátem týdnu. Taky jsem celá nesvá, protože mám neustále bodání a tlaky v břiše. Jednou už jsem ve druhém měsíci potratila…tak mám strašný strach, co bude…v 6tt už bylo na ultrazvuku něco vidět? :) musim sehnat nějakou chytrou knížku…

• načítám...
3198
9.1.12 09:41

ahoj blanch :mavam: mě pozvali na UTZ až v 8. týdnu, to byly nervy :D to čekání na 1. UTZ je něco neuvěřitelnýho, je to snad ještě horší než čekat, co vyběhne na testu, takže vím, jak ti je a jak ty dva týdny, co tě čekají, budeš nervózní.
Já si pořád říkala, že nebudu chodit na internet a hledat co znamená takové píchnutí v břichu a co zažívaly ostatní holky, protože ze všech diskuzí jsem si pak zapamatovala jen ty negativní zážitky :,( přesto jsem ale na diskuze chodila a hledala :oops:

• načítám...
3198
9.1.12 09:43

Izz já teda spávám uplně ve všech polohách. Mám obrácenou dělohu a četla jsem, že je nejlepší spát na břichu, což je moje NEJ poloha :lol: Každopádně vím, že v 1. trimestru a ve 2. trimestru taky mu tím, že budeš spát na břichu nijak neublížíš!!! Zeptej se na to na kontrole, ale tohle se dle mě řeší až ke konci, když máš břicho jak buben :P

Izz píše:
Já budu dneska volat dr kolem 9 nebo 10, tak se docela těšim a vim, že tim to teprve začne ten kolotoč a obavy…jinak holky, jak spíte? Mě je blbý spát na břiše, přitom jsem dřív jinak neusnula…nechci ho tlačit. Tak spím nejvíc na zádech, i když jsem tak dřív usnout nedokázala.
A co spaní na boku? Vím, že časem to už nepůjde…te´d to neva?
  • načítám...
3198
9.1.12 09:44

…holky a jste taky takové jako já…= když jdete čůrat tak jste šťastné, že na papíře není žádné špinění či krev? a ráno si ohmatáváte prsa a břicho a pořád se hlídáte? :oops:

• načítám...
6571
9.1.12 10:10

kontrolování

mám to stejně, po předchozích zkušenostech, kdy jsem věřila,že mírné špinění je ok…bych při jakékoliv skvrnce jela k doktoru.
prsa mi bolí, tak si je taky kontroluju furt…byla jsem dycky proti tomu bláznění…tady mi píchne a už auva auva běžím k doktoru… ale lepší dřív než pozdě. :D

• načítám...
Izz
9.1.12 10:20

já si často hladim břicho s tim milimetrovym prckem

• Upravit
14984
9.1.12 10:28

pohyby jdou cítit u prvorodiček okolo 20týdne, jinak se udává od 16. do 22.týdne 8) v jedné diskuzi se to řešilo a hodně i prvorodiček cítilo pohyby už tak v 17.-18.týdnu 8)

nebojte holky, uteče to.

Já jsem na první kontrole byla v 7.týdnu, to bylo miminko jen taková čárka se srdíčkem. Na začátku 9.týdne jsem byla v nemocnici a to jsem viděla už malou kuličku s nožičkama a ručičkama, bylo to nádherné a konečně jsem si uvědomila, že v sobě nosím opravdu miminko :srdce:

jinak se nevyděste, až vám začne těhotenský výtok - hodně hustý a bílý, já jsem kolikrát šla po městě a najednou jsem měla pocit, že jsem to dostala, jak jsem najednou měla mokro v kalhotkách. Už jsem si na to zvykla :lol:

Ale úplně na začátku jsem trochu krvácela, v 6+0, byla jsem v nemocnici a vše bylo v pořádku, doktor sice strašil častými potraty takhle v raném těhotenství, ale nejspíš to byla jen nějaká prasklá cévka, je to způsobené překrvením. Pak jsem ještě často špinila, to je normální 8)

• načítám...
6571
9.1.12 10:30

Izz…stejně je to zázrak,co? ;) doufám,že se budem hladit s velkýma „pupkama“
jsem moc ráda,že je takhle s kým pokecat, protože já to pro jistotu nikomu krom manžílka neřekla, tak je dobrý mít někoho s kým to probrat :srdce:

• načítám...
Izz
9.1.12 10:52

tak holky, jsem objednaná až na 30.1.....to se asi zbláznim do tý doby…i když je to taky asi dobrý, nevyšiluju, jsem v klidu

• Upravit
3198
9.1.12 11:49

LadyTommy já už asi dva, tři dny mám pořád takzvaně vlhko v kalhotkách a když se vytřu, je to takové celé bílé, jak krém…omlouvám se za upřímnost, ale jinak to napsat nejde, takže je to normální myslíš?

LadyTommy píše:
pohyby jdou cítit u prvorodiček okolo 20týdne, jinak se udává od 16. do 22.týdne 8) v jedné diskuzi se to řešilo a hodně i prvorodiček cítilo pohyby už tak v 17.-18.týdnu 8)

nebojte holky, uteče to.

Já jsem na první kontrole byla v 7.týdnu, to bylo miminko jen taková čárka se srdíčkem. Na začátku 9.týdne jsem byla v nemocnici a to jsem viděla už malou kuličku s nožičkama a ručičkama, bylo to nádherné a konečně jsem si uvědomila, že v sobě nosím opravdu miminko :srdce:

jinak se nevyděste, až vám začne těhotenský výtok - hodně hustý a bílý, já jsem kolikrát šla po městě a najednou jsem měla pocit, že jsem to dostala, jak jsem najednou měla mokro v kalhotkách. Už jsem si na to zvykla :lol:

Ale úplně na začátku jsem trochu krvácela, v 6+0, byla jsem v nemocnici a vše bylo v pořádku, doktor sice strašil častými potraty takhle v raném těhotenství, ale nejspíš to byla jen nějaká prasklá cévka, je to způsobené překrvením. Pak jsem ještě často špinila, to je normální 8)
  • načítám...
3198
9.1.12 11:51

Blanch a Izz - holky taky hladívám břicho, ale je to takový srandovní, když ještě žádný není…jen když se hodně najím :lol:
Izz já si vždycky říkala, že na mimi čekáme např. už rok, tak co je proti tomu nějakej ten týden do UTZ a trošku mně to pomáhalo. Mít tak ultrazvuk doma a dívat se každej den :D

• načítám...
14984
9.1.12 12:14
mikela píše:
LadyTommy já už asi dva, tři dny mám pořád takzvaně vlhko v kalhotkách a když se vytřu, je to takové celé bílé, jak krém…omlouvám se za upřímnost, ale jinak to napsat nejde, takže je to normální myslíš?
LadyTommy píše:

nebojte holky, uteče to.

Ale úplně na začátku jsem trochu krvácela, v 6+0, byla jsem v nemocnici a vše bylo v pořádku, doktor sice strašil častými potraty takhle v raném těhotenství, ale nejspíš to byla jen nějaká prasklá cévka, je to způsobené překrvením. Pak jsem ještě často špinila, to je normální 8)

jojo, to je typický těhotenský hlen 8) když nesvědí, nezapáchá a není tvarohovitý, tak je to přesně to, co máš mít 8)

• načítám...
Izz
9.1.12 12:23

já ho mám teď narůžovělý…ten hlen…

• Upravit
201
9.1.12 12:41

Dobrý den, ráda bych se k Vám připojila. Snad mě příjmete mezi sebe? Jsem prvorodička (10tt). O miminko jsme se snažili dlouhých 12 let a teď, když se to povedlo, tak je to pro nás zázrak! :srdce:
Ohledně toho píchání a tlaku, jsem na tom úplně stejně. Neuvěřitelně se bojím, ale pořád se uklidňuji, že jakmile se něco děje, je vše v pořádku. Mě osobně tolik nebolí prsa jako bradavky až je to někdy nesnesitelný.

• načítám...
2273
9.1.12 13:41

Ahojky holky,
narazila jsem na vaši diskuzi a jako bych četla o sobě. Můžu se k vám přidat?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100