Pohyby jen v leže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
9.1.12 18:10

každý to má jinak, tak se tím nestresuj :mrgreen: ja malou poprvé cítila, když jsem se ohnula (asi se jí nelíbilo, že jí tím ubírám prostor..) a tak nějak víc jsem jí cítila až v pokročilejším stádiu těhotenství…ale nikdy žádný velký kotrmelce nebyly, zůstalo jí to tak dodnes, je hodňoučká :srdce: měla jsem placentu vpředu, prý to na to má taky vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.1.12 18:19
malamamca píše:
Hle on v tej Plzni je nějakej baby boom ne? Dvěma přítelovým kamarádům se ted narodili během měsíce dětičky a další čtyři těhulky máme kolem sebe, takže u nás bude od března kdy rodí první až do srpna, kdy to čeká tu poslední veselo :D kdy máš termín?
Frema77 píše:
malamamca píše:
Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalista
no přesně, když něco dělám, tak je relativně klid, ale jak zalehnu, tak to začne :-)) Zatím jsme koncem pánevním,takže kopáníčko do močáku, to znám taky dobře. KOukala jsem malamamco,ze budeme rodit chvilku od sebe - v Plzni. :)

Termín mám 6.4. a rodit půjdu do FN, nejdřív jsem zvažovala Rokycany, Stod, ale pak si říkám, je to stejně o lidech a mám to z Vinic kousíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
9.1.12 19:10
Tak já první rodila u Mulačů akorát když se FN na lochotíně otvírala, takže do toho chci jít taky, tak se třeba potkáme :)
Frema77 píše:
malamamca píše:
Hle on v tej Plzni je nějakej baby boom ne? Dvěma přítelovým kamarádům se ted narodili během měsíce dětičky a další čtyři těhulky máme kolem sebe, takže u nás bude od března kdy rodí první až do srpna, kdy to čeká tu poslední veselo :D kdy máš termín?
Frema77 píše:
malamamca píše:
Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalista
no přesně, když něco dělám, tak je relativně klid, ale jak zalehnu, tak to začne :-)) Zatím jsme koncem pánevním,takže kopáníčko do močáku, to znám taky dobře. KOukala jsem malamamco,ze budeme rodit chvilku od sebe - v Plzni. :)
Termín mám 6.4. a rodit půjdu do FN, nejdřív jsem zvažovala Rokycany, Stod, ale pak si říkám, je to stejně o lidech a mám to z Vinic kousíček :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.1.12 20:03
malamamca píše:
Tak já první rodila u Mulačů akorát když se FN na lochotíně otvírala, takže do toho chci jít taky, tak se třeba potkáme :)
Frema77 píše:
malamamca píše:
Frema77 píše:
malamamca píše:
Termín mám 6.4. a rodit půjdu do FN, nejdřív jsem zvažovala Rokycany, Stod, ale pak si říkám, je to stejně o lidech a mám to z Vinic kousíček :-)

:D no super, tak si dáme vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
10.1.12 17:10

Ahoj holky,já sem taky z Vinic a budu rodit v FN Lochotíně,mám to nejblíž,termín mám v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaja.B
20.2.13 20:31

Holky čtu tady, že si holčina stěžuje že cítí pohyby málo :) a mě spíš zajímá opačný problém :D jsem ve 21tt a to moje zlatíčko kope už moooc hezky…ale taky mooc dobře se umí trefit do močáku a do míst kolem močáku tak se chci zeptat jestli s tím máte zkušenosti už v tak brzkém těhotenství :) je to v pohodě že mě kope tak nízko kolem močáku?? mám placentu prý vpředuu nízko tak nemůže mě kopat i do toho a to být pro mě tak citlivé?? :mrgreen: někdy je fakt vtipné jak to se mnou škubne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4095
20.2.13 20:38

První pohyby jsem cítila kolem 18tt a ve 21tt taky už malá kopala kolem močáku :) teď už ji mám otočenou asi dva měsíce a žebra mám úplně dokopaná, nevím jak ležet, sedět, dýchat nic :) takže se máš na co těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.2.13 21:10
@kaja.B píše:
Holky čtu tady, že si holčina stěžuje že cítí pohyby málo :) a mě spíš zajímá opačný problém :D jsem ve 21tt a to moje zlatíčko kope už moooc hezky…ale taky mooc dobře se umí trefit do močáku a do míst kolem močáku tak se chci zeptat jestli s tím máte zkušenosti už v tak brzkém těhotenství :) je to v pohodě že mě kope tak nízko kolem močáku?? mám placentu prý vpředuu nízko tak nemůže mě kopat i do toho a to být pro mě tak citlivé?? :mrgreen: někdy je fakt vtipné jak to se mnou škubne :mrgreen:

Naše malička je taky pěkně čilá nedá si pokoj…ale to co cítíš teď je prd proti tomu co ucítíš za 2 měsíce…

• Citovat
  • Upravit
kaja.B
21.2.13 19:14

Díky za příspěvky holky :) ono je to dost nepříjemné už tedka :D tak jsem zvědavá jak zvládnu jak mě kopne do močáku v pozdější fázi :D každopádně jsem ráda za každý kopaneček :) většinou je to příjemné a krásné :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky