Vyléčený feťák a těhotenství

8
8.1.12 22:34

Vyléčený feťák a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu… Brala jsem pervitin 7 měsíců, je to tři a půl roku, co žiju bez drog. Uvažuju o miminku, ale bojím se, jestli v těle nejsou ještě škodlviny a s doktorkou jsem o tom nemluvila, zatím. Co si myslíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.12 22:37

mě se narodilo miminko s 11prstíkama. Ale drogama to být nemuselo. Jinak je zcela zdravý, až moc. Myslím že tvoje závislost nebyla zas tak dlouhá a navím jsi už dlouho čistá ne?

• Citovat
  • Upravit
5463
8.1.12 22:40
Tady ti asi nikdo moc neporadí obrátila bych se na lékaře ten ti to 100% řekne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.1.12 22:42

Určitě k lékaři, ale osobně myslím, že tři roky by mohly být dostatečný, moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
8.1.12 22:44

Tak to je těžká otázka, to nikdo neví, jestli v sobě máš či nemáš škodliviny, každopádně musíš počítat i s tím, že se mohou projevit pozdější následky( i nemusí)…a říct nakolik je riziko mpožného poškození plodu a věcí kolem těhotenství může opravdu jen lékař, určitě bude třeba provést nezbytnou řadu vyšetření, odběrů atd…Jinak gratukuji k úspěšnému (vy)léčení… málokdo to dokáže, takže klobouk dolů a je vidět, že tedkom k tomu přistupuješ zodpovědně, co se týče těhotenství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.1.12 22:48

Ja si myslim,ze tri roky je teda super :potlesk: :potlesk: moc moc gratuluji,ale bohuzel tve otazky ti zodpovi nejlepe tvuj lekar,kazdopadne ti drzim palce,v novem zivote :hug:

• Citovat
  • Upravit
1018
8.1.12 22:53

7 měsíců není nic. Za ty tři roky se tělo už dávno zbavilo všech toxinů… Ale spíš si dávej pozor na psychiku, po porodu bude spoustu chvil, které budou vyčerpávají a bude tě to svádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.12 22:56

Holky, děkuju moc za povzbuzení i rady. Testy všechny co se týče jater atd. mám v pořádku, ale vzhledem k tomu, že mi letos bude 30 a těhotenství bych chtěla plánovat až tak za půl roku, tak to budu muset pořešit s doktorkou, jen se o téhle minulosti špatně mluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.12 22:57

Co se týče drog, tak v tom mám už jasno. Je to pryč a stálo to hodně úsilí mně i mojí rodinu, takže tohle je pasé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
8.1.12 23:03

Stejně sedm měsíců, se mi zdá fakt krátká doba. Myslím že se ti ani nedá říkat feťák.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.12 23:05

Piuse, uklidnila jsi mě. Vím, že je to celkem krátká doba, ale stejně…Nejistota a otázky v sobě mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
8.1.12 23:14

Tak to budeš dobrá máma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.1.12 23:18

To doufám…Moc děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 23:25
Ahoj já brala 7let a po 2letech léčení a abtinence se mi narodil miláček a naprosto v pořádku.Druhej o pět let později a taky v pohodě,takže neboj hlavně,že v tom máš jasno a víš co chceš!!!Držím palečky a nepiš feťák to je fakt hnusný :-)
misule29 píše:
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu… Brala jsem pervitin 7 měsíců, je to tři a půl roku, co žiju bez drog. Uvažuju o miminku, ale bojím se, jestli v těle nejsou ještě škodlviny a s doktorkou jsem o tom nemluvila, zatím. Co si myslíte Vy?
  • Citovat
  • Upravit
8
8.1.12 23:29

Omlouvám se za to vyléčený feťák, je to hnusný, jen bratr v hádce mi tak říká, ví kde mám slabý místo, že mi ublíží…Tobě fandím, 7 let, to je fakt sakra doba. Hodně úsilí Tě to muselo stát. Jsem ráda, za Tvojí reakci, že jsou děti v pořádku a Ty s nima. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí