Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
možná ovulace…já si myslím, že jsem to tak měla, jen jsem si toho nikdy nevšímala, až poslední dva měsíce před otěhotněním
po ms asi ne…nevim, kdy máš ovulaci…
ale 9 po ms by to tak mohlo odpovídat…tak na to vlítněte a můžeš být těhu
Ahojte holky mám dotaz již 4 den mě bolí jakoby pravý vaječník do toho jsem včera měla hnědý výtok ráno docela silny a k večeru už žádný dnes jen opravdu světlounce hnědý. Myslíte že by mohlo jít o uhnízdování vajíčka?? Na miminko se moc těšíme a byla by to pro mě radostná zpráva
. Informace jsem zháněla i u své doktorky ale bohužel mě spíš strapnila něž poradila, prý je ještě brzo a at si z ní nedělám legraci a to ji vůbec nevolám takže asi při zjištění těhotenství pujdu k jinemu DR. Jinak začátek MS byl 10.10 a konec 15 ovu zhruba 24 citila jsem bolesti nyní by další MS měla přijit 7.11. Tak co myslíte. Děkujji za každou odpověd ![]()
Zdravím mám takoví blbí dotaz tento měsic jsem měla ms pouze ani né 3dny,ted mám 9 dní po ms a mám hnedý výtok nejak mě nic nebolí pouze malinko mota hlava dnes i bolela brala jsme si prašek co by to mohlo být než pujdu k dr at něco vím.děkuju