Těhotenství a těžké předměty?

Anonymní
9.1.12 19:41

Těhotenství a těžké předměty?

Ahoj holky :-)
doufám, že mi některé z vás pomohou. Dnes jsem měla slounkou druhou čárku na testu a stěhovali jsme skříně. Vadí to hodně? Mohla jsem tím miminku nějak ublížit? Jak těžké věci a od kdy může být jejich nošení nebezpečné? Děkuju moc za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
9.1.12 19:45

nošení těžkých věcí je spíš nebezpečný pro tvý záda.. já celý těhu dělala vše jako před těhu, taky jsem tahala těžký věci, myla okna atd…a vše je v pořádku žádná omotaná pup. šňůra a podobný pověry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.1.12 19:45

To bude dobrý! Teď je sotva uhnízděný…skříně bych už nestěhovala a pak co dovolí tělo, ono si taky samo řekne, co je moc a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.1.12 19:49

Ahoj, když jsem otěhotněla se synem, tak jsme v bytě malovali. Já jsem ještě nevěděla že jsem těhotná, takže jsem stěhovala skříně, postele, gruntovala celý byt, čistila okna atd. V sobotu jsme skončili a v pondělí jsem zjistila že jsem těhotná. Vše bylo v pořádku. Takže být tebou jsem v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.1.12 19:49

Ahojda myslím, že záleží na co je tvoje tělo zvyklé. Já v prvním těhotenství tahala těžký nákupy, stěhovala nábytek a mimi je zcela OK. V druhém těhotenství zase tahám celý den našeho 10 kilového klučíka a žádné problémy nemám a to rozhodně nehrozí, že by s mým přibývajícím pupkem malej hubl, nebo že bych si pořídila nějakého nosiče :lol:
Pokud seš zdravotně v pořádku a cítíš se na to, tak to neřeš, těhotenství není nemoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 20:12

Jéé tak to jste mě docela uklidnily :-) Jakmile jsem to zjistila, bála jsem se, abych mimi nějak neublížila :-)

• Citovat
  • Upravit
18223
9.1.12 20:12

Myslím, že pokud by mu to ublížilo, už bys to poznala :palec: My se taky v těhotenství stěhovali, teda ve druhém trimestru, ale taky jsem musela máknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 20:18

No tak to je dobře :-) Já jenom, že všude píšou, jak se nemají nosit těžké věci, že to můžeš mimi uškodit, atd.. Ale už jsem v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
29577
9.1.12 20:19

První těho: až do 18 tt práce u zvířat,tahání 50 kg yptlů se šrotem,válení těžkých balíků slámy apod,jízda na koni…Potom do konce těho práce v zahradnictví- na poli,věčně shrbená .
Druhé těho - až do konce práce v kuchyni,tahání těžkých várnic (35 kg),beden, prostě těžká práce bez úlev.
Děti mám zdravé,celé,bez újmy a těha bez problémů.
Třetí -silně rizikové těho kv. mému zdrav. stavu ,ovšem měla jsem vymalovaný celý byt-sama,žila jsem bez úlev,dokud to šlo.
TĚHOTENSTVÍ NENÍ NEMOC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 20:27

Skvěle to ráda slyším :-) Já žádné děti nemám, tohle by bylo první, tak se trochu bojím.

• Citovat
  • Upravit
555
9.1.12 20:51

Starší dcera je starší o 15 měsíců. Chodit začala na konci 14. Tahala jsem jí do schodů i s nákupem a autosedačkou celou dobu. Tak asi tak. Ono je tělo na to připravené a musí to jít, klid… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 20:55

Tak koukám, že to vůbec vadit nebude :-)

• Citovat
  • Upravit
22614
9.1.12 21:09
Anonymní píše:
Ahoj holky :-)
doufám, že mi některé z vás pomohou. Dnes jsem měla slounkou druhou čárku na testu a stěhovali jsme skříně. Vadí to hodně? Mohla jsem tím miminku nějak ublížit? Jak těžké věci a od kdy může být jejich nošení nebezpečné? Děkuju moc za odpovědi :-)

Nebuj, já do 8tt(kdy jsem ¨tehu zjistila) tahala v práci i 30,35kg a mala je OK. a vlastne cele tehu jsem si nektere tezsi veci musela nosit a delat sama, manzel byl furt v praci:-) i drivi jsem si stipala, obcas jela na koni(to teda jen tak do 25tt), atd atd… a nic mi nebylo. a kdyz si vzpomenui, jak jsem kolem 25tt lezla treba 4hodiny po lese, i po kolenou abych dostala tamten a dalsi hribek :roll: no jéééj. neboj, bude to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
9.1.12 21:20

no já okna taky myla pár týdnu před těhu a šňura omotáná BYLA!!! TEN POROD, BYL TO NEJHORŠÍ CO JSEM PROŽILA.. HOLČIČKU MI ZACHRAŇOVALI 72H naštěstí je zdravá… až mooooc!!!! :cert: nevím, jestli to bylo těmi okny, ale teď už je teda mýt nebudu..

a taky taham těžký věci viz. moje dcera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.12 22:36

Já ještě když jsem nevěděla že jsem těhu tak jsem pomáhala na stavbě bourat a nosit sutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí