Plavání v 1 roce

2607
22.7.23 20:53

Plavání v 1 roce

Ahoj všichni
Mám holčičku jeden rok a moc se jí líbí když jsme na koupališti… Jenomze by nejraději plavala sama… Zajímalo by mě co by jste mi doporučili… Plavací kruh, vesticku, nebo takový ten kruh kolem krku? Vím že ten divný kruh je teď moc oblíbený ale vypadá to tak divně (drasticky nebo jak to říct :lol:). Budu ráda za všechny zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.7.23 20:56

Pěnový pásek a pěnové rukávky na suché zipy…s tím se dětem dobře plave :-) ve 2,5letech už pak měla dcera jen pásek a teď ve 3,5letech už se chce učit plavat i bez pásku, prostě sama bez pomůcek…máme doma velký bazén, tak vodu miluje a chodily jsme i na kurzy od 6 měsíců…

• Citovat
  • Upravit
2607
22.7.23 21:00

Dekuju moc za odpověď :mavam: Myslíš tohle? A k tomu ještě potřeba něco kolem pasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76666
22.7.23 21:03
@Jemako píše:
Ahoj všichni
Mám holčičku jeden rok a moc se jí líbí když jsme na koupališti… Jenomze by nejraději plavala sama… Zajímalo by mě co by jste mi doporučili… Plavací kruh, vesticku, nebo takový ten kruh kolem krku? Vím že ten divný kruh je teď moc oblíbený ale vypadá to tak divně (drasticky nebo jak to říct :lol:). Budu ráda za všechny zkušenosti…

my jsme měli plavací vestu s upínáním mezi nohama, malá v tom v roce i ve dvou „plavala“ vedle mě na 5metrové hloubce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
22.7.23 21:04
@stinga píše:
my jsme měli plavací vestu s upínáním mezi nohama, malá v tom v roce i ve dvou „plavala“ vedle mě na 5metrové hloubce

Neměla bys prosím fotku.. Ono těch vesticek je více a já nechci koupit nějakou která bude na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76666
22.7.23 21:04
@Jemako píše:
Dekuju moc za odpověď :mavam: Myslíš tohle? A k tomu ještě potřeba něco kolem pasu?

tohle je na roční dítě, které chce plavat s maminkou málo, to bys ji musela pořád držet, i když bude mít ty pásky kolem pasu - není to dost bezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76666
22.7.23 21:06
@Jemako píše:
Neměla bys prosím fotku.. Ono těch vesticek je více a já nechci koupit nějakou která bude na prd…

au, obávám se, že fotku nemám, tu vestu už nemáme, jinak bych ji vyfotila, hlavní vtip je v tom zavazování mezi nohama, zkusím pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
22.7.23 21:07

@Jemako pokud udrží hlavu nad vodou, tak klidně jen rukavky. Pokud ne, tak ideálně spojeny pás a rukavky ala Decathlon. Samostatný pás stejně dítěti nedrží, kde má, různé se sune, překlápí ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
22.7.23 21:08

@Jemako tohle rocni dítě neudrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 21:08

@Jemako ano a tento pásek má dcera už od půl roku a furt ji je :-) https://www.matuska-dena.cz/…y-84153.html

• Citovat
  • Upravit
30966
22.7.23 21:10

Sewylor pudle jumper. To je dle mého pro focení dítě to nejpohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 21:11

@stinga to není pravda, pásek a rukávky děti v pohodě udrží, dcera s tím v roce a třičtvrtě zvládla i moře a každý ji obdivoval, jak se s tím hezky pohybuje a denně doma v bazénu…v kurzech měli také tento pásek a kulaté rukávky také…https://www.matuska-dena.cz/plavecky-pas-600-cerveny-84153.html

U druhého moře ve 2,5letech už si vystačila jen s páskem a nutí ji to k samostatnému plavání…

Příspěvek upraven 22.07.23 v 21:13

• Citovat
  • Upravit
76666

@Jemako zkus si najít „plavací vesta Bestway 3“ - to se nejvíc podobá té naší, není nafukovací, ale pěnová - bylo to fakt úžasné a bezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
@stinga píše:
au, obávám se, že fotku nemám, tu vestu už nemáme, jinak bych ji vyfotila, hlavní vtip je v tom zavazování mezi nohama, zkusím pohledat

Našla jsem tyhle možnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
@Anonymní píše:
Pěnový pásek a pěnové rukávky na suché zipy…s tím se dětem dobře plave :-) ve 2,5letech už pak měla dcera jen pásek a teď ve 3,5letech už se chce učit plavat i bez pásku, prostě sama bez pomůcek…máme doma velký bazén, tak vodu miluje a chodily jsme i na kurzy od 6 měsíců…

No dobře, ale přece musíš doplnit, že tvé díte se umí potápět. Nepotapejicimu ročnímu dítěti přeci nemůžeš toto doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí