Plavání v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
PLAVÁNÍ V PRAZE
Ahoj holky,
prosím, potřebuji poradit. Sháním nějaké plavání dětí v Praze, je toho hrozně moc a nechci zbytečně zaplatit kurz, který by se nám pak nelíbil. S kterými kluby máte dobré zkušenosti????
Chci chodit o víkendu, chci sebou vzít obě děti i manžela.
Skvělé věci jsem slyšela o baby clubu Plaváček, ale je to až na Černém mostě, což mám přes celou Prahu. Ale možná bych i jezdila - máte s ním někdo dobré zkušenosti???
Díky předem za info.
Kačkač
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Kačkač,
my chodíme do Juklíku ve Vršovicích
, kde budou brzy probíhat zápisy na lekce od září. Přes prázdniny se neplave
Jsme tam spokojeni, lektorky jsou sympatické a je tam i příjemné posezení a hrací koutek po koupání, což je hodně důležité. A mají ta dobré kafčo ![]()
Mailová sdresa je www.juklik.cz
Simona&Kristynka(10 mesicu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodime do klubu Amalka na Vysehrad do arealu Jedlickova ustavu. Vedeni plavani i areal bazenu jsou super nemuzu si na nic stezovat. Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zapomnela jsem, ze nejvic hodin maji prave o vikendu, protoze ja jsem taky chtela chodit i s manzelem at si malyho uzije. Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kačkač,
my chodíme do Aqua baby clubu, také v areálu Jedličkova ústavu. Jsme tam moc spokojeni, bazén je pěkný a instruktorky bezvadné.
Zuza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte na Aqua baby club nějaký telefon, popř. www stránky? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kernerko,
telefon na Aqua baby club je : 608222212. Je to paní Věra Šejhlová.
Zuza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
díky moc za typy, zkusím to obvolat a zjistit co jak.
Kačkač
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PLAVECKÉ ŠKOLY- SPORT PRAHA
http://www.plaveckeskoly.cz/main.htm
Dcera by chtěla chodit na plavání. Máte někdo zkušenost s touto plaveckou školou? Nebo můžete doporučit jinou? Ideálně Praha okolí Proseka
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodíme do Hloubětína, je tam slaná voda a je to blízko, je tam teda otřesnej personál, myslím šatnářky, ale lektorky dobrý, zápis teď bude v příštím týdnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek Ahoj, syn chodí do bazénu v hotelu DUO na Střížkově:
https://orkaplavani.cz/aktualne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Laya píše:
Chodíme do Hloubětína, je tam slaná voda a je to blízko, je tam teda otřesnej personál, myslím šatnářky, ale lektorky dobrý, zápis teď bude v příštím týdnu
Omlouvm se za OT.Ale chtrla jsemse zeptat jake je prostredi bazenu v Hloubetine. Myslim cistota atd…
Chtela bzch tam zajut s rodinou, ktera zahrnuje i 7.mesicni mimco.
Dekuji za odpoved…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sara1000 čistota si myslím že je ok, ale o dětský bazén je dost studený. Mají tu stále oddělené šatny, takže kluky do dámských šatně pouští jen do šesti let. Ono je to tu takové komunistické panoptikum, ale chodíme kvůli slané vodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit