Plavkový overal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
13.8.10 08:06

Plavkový overal

Ahoj, moc prosím, máte někdo zkušenosti s plavkovými overálky s UV filtry od Nextu? Existuje i soupravička trika a kraťásků z tohoto materiálu a mám možnost ji koupit, ale nestojí to zrovna málo peněz, malý to bude mít jen teď na dovolenou,příští rok už mu to bude malé, tak bych ráda věděla, jak se vám to osvědčilo, jaké s tím máte zkušenosti, jak dlouho to schne? Nosí to vůbec nějaké dětičky u moře? Moc děkuji za každou radu a zkušenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
13.8.10 08:09

My se taky chystáme k moři,ale nic takovýho pořizovat nebudeme.taky jsem o tom přemýšlela,ale na týden mi to přijde zbytečný.Ale ráda si přečtu názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21505
13.8.10 08:17

byli jsme na konci června u moře a viděla jsem to na jednom dítěti. jinak většinou běhali v plavečkách. klárce jsem jednou omylem koupila tyhle kraťásky v domění, že to jsou normální kraťasy. ona v tom běhá do bazénu, ale po vylezení okamžitě sundaváme a dávám sušit. i na šňůře to schne docela dlouho. stejně tak to teda děláme i u klasických plavek. prostě u moře vylezla z vody, sundala plavky a navlékla se do županu. pak chvilku běhala v tričku a kraťasech a pak se navlékla do druhých suchých plavek. myslím, že líp uděláš, když namažeš kvalitním krémem na opalování s vysokým faktorem. já jsem u moře mazala klárku krémem Avene 50+ a nebyla za těch 10 dní skoro vůbec opálená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.8.10 09:00

Také myslím, že to pro děti není zvlášť příjemné a pohodlné … Říkala jsem si, že když už ho koupím, tak by malý chodil do moře nebo bazenku v klasických plavečkách a pak na pobíhání na pláži bych mu dala tento „dres“ … Ale jak píšeš, je to asi zbytečné, když budeme mít kvalitní krémy … a asi i zdravější, přece jen jsou tyhle materiály dost neprodyšné … chci pro malého vždy udělat maximum, co se týče zdraví, ale tohle je asi opravdu nadbytečné … Tak moc děkuji,Nozu, utvrdila jsi mě v názoru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.8.10 09:04

ahoj Kačí,
my jsme ho měli a máme, ovšem ne z Nextu, ale Cherokee. Terezka je takový albínský typ, má to po tatínkovi zrzkovi, který se namaže 50+ a ve vteřině se spálí jako rak… trošku fototypu chytla ode mě, takže stačí tou padesátkou namazat, ale hojně jsme to využili. Ten náš nám schnul hrozně rychle… a lítala v tom i okolo rybníku, bazénu, moře…
tím chci říct, že pokud nemáš dítě takového typu nebo nejsi přehnaně úzkostlivá na případné opálení dítěte, je to zbytečné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.8.10 09:13

Zuzko, moc děkuji, malý snáší sluníčko bez problémů, je snědší po mě :-) I doma u bazénku, kde jsem ho mazala 30(Sebamed, Avon a Chicco), se krásně dozlatova opálil, takže k moři vezmu silnější faktor a kvalitnější značku krému a snad to zvládneme bez overálku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.8.10 09:17

Ještě bych se ráda zeptala, máte zkušenost s opalovací dětskou Niveou? Já jsem ji pro sebe měla vždy nejraději, tak uvažuji, že pořídím i Danečkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.8.10 14:52

KAčí, k moři bych pořídila něco na opalování z lékárny. Jsou to dobře investované peníze.

• Citovat
  • Upravit
23847
13.8.10 14:56
Caty píše:
KAčí, k moři bych pořídila něco na opalování z lékárny. Jsou to dobře investované peníze.

Pročti si tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…kremu-43934/
Koupila jsem po přečtení Garnier, neboť údajně vyšel nejlépe a je fakt dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí