Plavky pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1234
29.6.05 11:40

Plavky pro mimi

Ahoj holky,
poradíte mi prosím některá, kde se dají na netu nebo normálně v Praze (prostě kdekoli) koupit plavky vel. cca 74,80? Nemusí mít tu výplň proti bobánkům, stačí obyčejné. V bazarech nemám štěstí, v Juklíku, kde jsem se koukala, mají snad samé s mašličkama a na to náš Mates moc není :lol: Jinak všude se dělají až tak od vel. 116.
Zatím má ty jednorázové, ale když se budeme v létě víc koupat, vyšlo by to zbatečně draho. Na chalupě se koupe „bez“, ale do bazénu bych raději s plavkama.
Díky moc. Medúza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
29.6.05 11:47

Ahojky Meduzo,
já viděla krásné plavky v HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.6.05 11:50

I jednorázovky se dají použít víckrát. My je měli vždycky tak na třikrát až čtyřikrát. Po plavání jsem je dala vždycky vysušit. To jen tak bokem. Jinak bych taky ráda koupila nějaké látkové. I když mám holčičku tak si na mašličky taky nijak zvlášť nepotrpím a jak píšeš všude jsou k vidění plavky od velikosti 116.
 Maky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.6.05 12:38

Já jsem koupila plavky na Budějovické, ne v prioru nebo co o tam je, ale v obchodě vedle rossmana. Meli 92, s nohavickama, ruzny barvy, byla mymu 15 mesicnimu chlapeckovi, ted jsem tam kupovala 98 pro 21 mesicu.

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.6.05 12:38

Ahoj. My máme tyhle
http://bebejou.inshop.cz/…pts/down.asp?…
Jsou fajn a hezké:)
Kupovaly jsme je v obchodě (někde na těch stránkách je seznam prodejců, poštovné 100,– je zbytečně dost :?

Baghira a Eliška 14,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.6.05 12:42

Hmmm, tak odkaz funguje jen na home page:( Je to v sekci kalhotky na koupání :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
29.6.05 12:43

Ahojky holky,

ja Verunce kupovala plavecky vetsinou ve vyprodejich a nadherne a za pakatel (do 100KC) i kdyz puvodni cena byla pres 300KC a to v C&A, ale taky jsem videla nejake ve velkych obchodacich (TEsco), ovsem asi jsem mela stesti, nemeli velky vyber a ani jich nemeli moc. TAky uplne jednoducha plavecky prodavali v nasem plavacim klubu Delfinek, zadne super modely, ale jednoduche a taky kolem 100Kc kalhotkove tvary.
Pokud jste z PH, tak jsem videla male mimi plavecky i v PRuhonicich v arealu Hypernovy … je tam hnedka z kraje obchod s detskymi vecmi.

Stesti pri nakupech

Sulanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
29.6.05 12:45

Ahoj Meduzo,
my jsme chodily plavat do Kenny a kdyz byl Lucy rok, tak jsem jí tam koupila pidiplavky za asi 160,–. Mají i na stránkách http://www.bc-kenny.cz/ e-shop, ale ceny a velikosti řeknou po telefonu.
Ty plenkové plavky zakázali používat právě z toho důvodu, že je rodiče sušili a používali vícekrát a pak se jim prý víc kazila voda. Přece jen, když se dítě do té plenky vyčůrá, tak nic moc, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.6.05 14:18

Ariano - vidíš to mě nenapadlo že by to mohlo kazit vodu. Ale zkušenost s čůráním je taková že ty plavací plínky to čůrání stejně propustí. Stejně jako propustí vodu k zadečku stejně tak propustí čůrání ven. Podle mě je to jen na to aby se zabránilo úniku hovínek. a stejně tak je to i s látkovými plavkami. Toť můj názor
 Maky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
29.6.05 15:25

Maky, já se Tě nechtěla dotknout. Nezlob se. :oops: Já s nima zkušenost nemám, právě proto co nám řekli v Kenny jsem je nikdy nepoužila. Tak si říkám, že tu moč musí aspoň trochu zachytit a pak to tam zaschne. Jinak chápu, že za tu cenu se nikomu nechce je po jednom použití vyhodit. :lol: My jsme nikde neměli problémy. Všude nás pustili v látkových plavkách. Lucy vodu miluje a už jsme s ní byli i na tobogánu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.6.05 16:03

Holky, dík za rady, už něco určitě najdeme. To HM mě nenapadlo :)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.6.05 17:40

Ahoj, možná budeš mít v HM štěstí, já jsem tam teda přesně tuhle velikost nesehnala, nakonec jsem měla štěstí v sekáči, jo a taky je měli v Mothercare, ale opět problém s touto velikostí. Jo a ještě včera jsem byla v centru a všude jsou slevy takže už nebude asi vůbec nic, prostě je teď hodně miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.6.05 19:32

Medůzo,
dneska odpo jsem se byla mrknout v tom HM a měli tam opravdu velký výběr plavek. Od úplně malinkatých 62 až po větší velikosti a byly fakt úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.6.05 23:30

Nejsem z Prahy, ale nemáte tam ještě OD Prior? U nás je a v dětským jich mají mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
30.6.05 10:50

Ivule, ještě jednou dík, v sobotu razíme do HM, snad na nás ještě nějaké zbydou :lol:, když je teď tolik miminek. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí