Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s plenkami Rossmann, prý je to vínové balení. Chtěla jsem se zeptat, zdali nevite, kolik jich je tam, kolik stoji a jaké jsou.Potřebuji velikost od 9 kg.
A pak ještě maminky doporučují plenky Droxi, přirovnávají je k Pamperskám, máte zkušenosti?
Prosím poraďte. Děkuji a přeji krásný den. ![]()
Já používám Pampersky, Helen Harper modre a uvažuji o koupi levnějších, protože teď co se malej kope a kope, mu plínky sjíždí a pak je mokrej.Kupovala jsem Huggies Soft and Dry ale teď co se spotil horkem, tak se osypal na bříšku a na bocích a tak už je nechci.Poradíte mi? pa pa
Ahoj Janicko,
od Rosmanna jsem plíny zatím neměla takže se taky ráda dozvím jaké jsou. Z Droxi drogerie jsem používala, byly celkem v pohodě. Ještě víc nám ovšem vyhovují z DM drogerie plíny Baby Love. A jak jsem nedávno zjistila tak úplně stejné jsou i od Lidla červený obal Cien air comfort a ty vyjdou možná ještě levněji (velikost Maxi 5 Kč/ks).
Katka
Ahoj tak můžu ti dát jen informaci k těm Droxi plenkám vím,že stojí okolo 299kč a je jich tam 56 ks 9-18kg a srovnala bych je právě s plenkama Helen Harper modré ,které,ale jsou 7-18kg tuším a je jich tam 62ks a stojí v akci 250kč což se mi zdá mnohem lepší
Zdraví Eli a Elinka
Já plenky zatím otestované nemám, ale v lednu byl v DNES test. Tady je odkaz http://ekonomika.idnes.cz/test.asp?… , když se tam klikne na grafika výsledky testu plen, tak je tam celkem hezký přehled.
Magrátka
Ahoj maminky, tak jsem byla v Lidlu a koupila na zkoušku to malé balení plenek Cien. Bylo zelené od 8 do 18 kg , kusů 14 a stálo 54korunek a můžu říct že jsem s nimi k mému údivu spokojená. Mají suchý zip a vzadu gumičku. Maličko bych je přirovnala k modrým Helen Harper. Malý se mi po nich neosypal ani nezarudla kůžička a tak už se nebojím a chystám se koupit to balení červené, kde je 50 plenek a stojí 250korunek........ uvidíme.
Mějte se krásně. pa pa ![]()