Plavky pro zimomřive dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
245
7.10.19 12:17

Plavky pro zimomřive dítě

Ahoj, mám skoro 3 leťaka s minimem podkozniho tuku a kdykoliv jdeme do bazénu, tak musí po 5-10 minutách z vody - je fialový a šíleně se třese.. druhý z dvojčat je úplně v pohodě i po hodině ve vodě, otužují se nastejno, jen má prostě o 3kg víc.. nemáte nějaký tip, jak tomu hubenemu pomoci aby nemusel každou chvilku osychat k topení? Napadl mě plavkovy set - tričko + kalhoty nebo teda nějaký neopren..sice to bude vypadat divně, ale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85223
7.10.19 12:18

@Martinka654 navic bude v bazenu zakazany. Voda ma kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.10.19 12:22

Úplně v pohodě plavecký neopren, obě holky do školního věku do bazénu jedině v neoprenkách od Konfidence: https://www.mall.cz/…100004131599?… ;) Jinak by půlku zimy marodily, v tomhle vydržely plavat každý týden (měly to i na plavecké kurzy, u nás to naopak pro malé děti doporučovali) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
7.10.19 12:24

Já synovi předloni koupila na vodu neopren (krátký rukáv i nohavice), kdyby bylo chladněji…ale netuším, jeslti to do bazénu povolí. Chtělo by to kouknout do řádu nebo se příště zeptat přímo u kasy/plavčíků.
Myslím, že klasický plavkový set trička s šortkama o nic víc nezahřeje, nosí se třeba k moři - má silnou UV ochranu, ale tepelný komfort v nich větší nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.10.19 12:24

@Aliik Díky moc, mrknu se :-) velikosti sedí nebo raději brát větší? chystáme se právě do Aquapalce a tímhle stylem by to bylo peklo, navíc vodu miluje.. koukala jsem a dovolené by to být melo ( stejně jako třeba burkiny, atd..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.10.19 12:27

@Martinka654 Jsou větší, velikost 8-9 let (tedy 128-134) má momentálně 145cm vysoká dcera - nosí ho už 3 roky a ještě z něj nevyrostla (ono když máš hubené dítě, tak se to hodně natáhne do délky místo do šířky). Pokud by plandal, nezahřeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.10.19 12:30

@Martinka654 plavkovy set podle me moc nepomuze, je tenky a je v nem velky pocit mokra. Ten se spis hodi na leto, kdyz chces dite ochranit pred slunickem i ve vode.
Ja mam taky deti zimomrive hubenoury a pouzivame uz dlouho neopreny. Kluci v nich normalne absolvuji plavecky kurz, meli jsme je na vice bazenech a jeste jsem se nesetkala s tim, ze by nekde byly zakazane. Mela jsem obavu, aby se jim v nich hur neplavalo, ale pry ne, plave se jim dobre a jsou mnohem vic v pohode, vydrzi 45minut lekci bez problemu, zatimco driv meli promodrale rty po 15 minutach. Ja to u nich teda moc nechapu, vodu mame 28 stupnu teplou, me prijde jako kafe a to jsem taky stihla a spis zimomriva, jinak kluky oblekam normalne, spis mene, nez vice, nemocni moc nebyvaji, ale v tom bazenu drkotali zuby.
Jinak je ale treba dite naucit, ze pokud mu je zima, je treba se vic hybat a ne stat a klepat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24985
7.10.19 19:38

Chodím normálně s tříletou dcerou už od dvou let s neopren a nikde v bazéně s tím problém neměli. Doporučuji ale i tak vzít mu aspoň dvě velké osušky a třeba před plaváním trošku hroznového cukru pro rychlý přísun energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.11.19 11:35

@Martinka654 Ahoj, jak si dopadla s tím neoprenem, koupila si ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.11.19 11:36

@Aliik @Hoa Mai Ahoj, zvládne si ten neopren dítě obléknout samo? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.11.19 11:42

@meduzza Záleží jak staré dítě, 7mi letá dcera ano (a myslím, že už tak 1-2 roky) ;) Ale není ji úplně těsný, dcera je hubená. Kdyby to na sebe cpalo oplácanější dítě, mělo by asi větší problémy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.11.19 11:59

@meduzza No… za sucha si ho oblece temer sestilety i ctyrlety. Ale pokud dodrzujes hygienu, tak si na bazene neopren vzdycky soukas na mokre telo a to uz je horsi. Starsi by to asi zvladl, ale je to pracne, tak mu s tim pomaham, mladsi by to sam urcite jeste neumel. A kdyz jdou curat a potrebuji si oblect zpatky ten vrsek, ktery uz je mokry, tak to musim pomahat urcite, to jde tezko i me. Daji ruce do rukavu, ja jim to silou vytahnu k ramenum a pak je za ten neopren vytahnu do vzduchu a zatrepu je tam. Buclati teda moc nejsou, zvlast ten starsi ne. Ale zas ten starsi uz neopren moc nenosi. Jak maji uz vic plavani a mene hrani, tak se zahreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
15.11.19 12:25

@Aliik @Hoa Mai Díky moc :). Tak to by mi pro zamýšlený účel nepomohlo. Chtěla sem to na plavání do školky, chodí do studeného bazénu. Třeba za rok, dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat