Kvalitní teplá zimní bunda-vel.134
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kvalitní teplá zimní bunda-vel.134
Dobrý den, ráda bych se zeptala na tip, kde synovi pořídit kvalitní a teplou zimní lyžařskou bundu. Je předpoklad, že letos na horách bude vícekrát a ráda bych pořídila bundu, na kterou se dá „spolehnout“. Rozpočet cca. 2.000Kč. Uvažuji o Kilpi nebo AlpinePro, ale momentálně jsem nenarazila na tu pravou ořechovou (nejlépe modro zelená). Ráda uvítám další tipy:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme Helly Hansen vč. kalhot a na obě děti a každý rok. Můžou se válet po zemi, jak chtějí a je jim teplo a jsou v suchu. Jen s tou cenou nevím, možná někde ve výprodeji loňský model - něco jsem viděla ve Sportisimu, mrkni na jejich webovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kilpi bych asi nebrala, my ji měli loni a přijde mi dost tenká, dcera je teda zimomrivej hubeňour, letos možná zkusím Reimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V této velikosti má dcera bundu i oteplováky Lindex fix a spokojenost maximální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun je to větší, ale jak to kupuji každou zimu, tak už to mám ve voku. Poprvé by to chtělo někde zkusit. A s Reimou (jak už tu zaznělo) mám taky dobré zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun ahoj, mrkni tady, je tam nabídka z více obchodů, můžeš si nastavit různé parametry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitunkaSmiminem píše: Čau holky už docela dlouho nakupujem s kámoškama na www.womanly.cz a pokaždý supr. Sice mají hodně bund na externím skladu ale vždy vše přišlo v pohodě kolem týdne![]()
![]()
Jdi už s tou reklamou do řiti
- Citovat
- Upravit