Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky
nesnáším tvarování vanilkových rohlíčků, tak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte zkušenost s plechem, formou nebo s nějakým jiným udělátkem
Taky by mě zajímalo, jak se to vyklápí, jestli se jich hodně nepoláme , jestli se musí vymazávat
děkuji ![]()
včera byl díl ulice a tam něco takového propagovali a měli je všechny ok,každý to má jinak,já bych si to nekoupil ani za nic.
,to si radši udělám klasickým formičkou na rohlíčky ![]()
Tak já jsem si ji koupila, není to špatný, ale produktivita slabá, já je nikdy netvarovala, ale vykrajovola kolečkem půlměsíčky. Na 3 vyválení bylo těsto sdělané. S formou od tescomy, pořád válíte a válíte, těstu to moc neprospívá. Ztvrdla jsem u toho celý dopoledne. Jinak rohlíčky jsou pěkný, stejnoměrný, dobře se s formou i pracuje, ale ta produktivita je fakt hrozná.
Ja vykrajuju. A s detmi jsme to letos dovedly k dokonalosti, mame koule s jsou snad jeste lepsi… na tvaru skutecne nezalezi… Letos budeme mit ruzne druhy kouli, dokud to bude deti bavit… ![]()
A co vykrajovátko.Kamarádka ten plech má a říká že je to o ničem.Já radši v ruce-nemám ráda když jsou ty rohlíčky stejné.Přijde mě to jak z obchodu a ne domácí
.Já udělám váleček každou rokuo jeden a pak ohnu do rohlíčku-jde to rychlo ![]()
Dělali jsme rohlíčky na plech. Tedy na ten s rohlíčkama
. Šlo to docela rychle .. udělat akurát váleček vmačkat na příslušné místo … během chvilky byl plech hotový.vyklápět šel velmi dobře. Měla jsem ho tedy vymazaný - používám na to olej ve spreji. Stříkla jsem to jen před prvním použitím.
V ruce bych rohlíčky nematlala … mám každej jinej ![]()
Vcera jsem delala rohlicky pres strojek a den predtim v ruce surovala.A strojkem to slo rychle do hodky nebylo co resit.A v te ruce mi to zabralo tedy rozhodne dyl jak dve hodky.Tez jsem premyslela o plechu nebo vykrajovatkach ale jak uz tu nekdo zminoval vypadalo by to jak z obchodu.
nemam na rohlicky, ale mam silikonovy plech na orechy a je to super super super - vicemene vyskakuji samy, vymazavat se nemusi, nic se nepolame. Delam v tom i zloudkove cukrovi. Takze bych do rohlicku sla s duverou.
Ahoj holky,
mate nekdo silikonovy tác na vanilkové rohlíčky? koupila jsem si ho od tchiba a chci to s nim zkusit, zajimalo by me jak se s tim pracuje a jak vyndava a jak poznate, ze uz jsou kdyz je to v tom strceny. diky
my nemáme rohlíčky ale mega rohlíky, na to jak má syn malé ručky, tak dělá mega rohlíky a zkažte mu tu radost… mamka má a není s tím moc spokojená
![]()
Mám koupené vykrajovátka na rohlíčky, jen rozválím těsto a vykrajuju, takže jsou stejně velké hezké.
Máme rádi malé cukroví, takže jsem si vybrala menší vykrajovátko
![]()