Plenky Bambolina Air Plus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26890
24.10.10 23:50

Plenky Bambolina Air Plus

Ahoj, chtela bych se zeptat, mate nekdo zkusenost s temito plenami? Dostala jsem dnes 3 baliky od tchyne, ale jeste jsem o nich neslysela… Jsou kvalitni?
Diky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
25.10.10 16:01

Vazne nikdo neznate? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
25.10.10 23:12

ahoj. Já jsem měla bambolina, ale nevím jestli to byli Air Plus. :nevim: byli igelitový a docela tlusty. dostala jsem je , ale dávala jsem je jen na doma a ne na spaní. Byli takový hodně obyčejný :-( , ale na doma stačili. Já bych je nekupovala. Řekla bych, že jsou podobný plenkám z Kauflandu.Na těch jsem ale odplenkovala, protože Kubovi dost vadili :lol: Když byli kluci malý tak jsem používala Happy, nebo Huggeiss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
26.10.10 07:35
kacabus píše:
ahoj. Já jsem měla bambolina, ale nevím jestli to byli Air Plus. :nevim: byli igelitový a docela tlusty. dostala jsem je , ale dávala jsem je jen na doma a ne na spaní. Byli takový hodně obyčejný :-( , ale na doma stačili. Já bych je nekupovala. Řekla bych, že jsou podobný plenkám z Kauflandu.Na těch jsem ale odplenkovala, protože Kubovi dost vadili :lol: Když byli kluci malý tak jsem používala Happy, nebo Huggeiss.

Diky, ja jsem si to myslela :-( Ja jsem nakoupila jen ty bily pampersky (ty premium care) a jake pak bylo prekvapeni, kdyz jsem dostala toto… :oops: Jeste to jsou uplne nejmensi velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
26.10.10 09:17

Jj ty pampers jsou taky super. taky jsem je měla.ty Bambolina využiješ asi jenom na doma. tenkrát byli hodně levný, stály do 2kč. tak je mamka koupila jen na zkoušku asi 10 balíků :mrgreen: tak jsme si je se švagrovou podělily. ale to už byli větší.dneska už by je mamka nekoupila. tenkrát jsme nevěděli nikdo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí