Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, chtela bych se zeptat, mate nekdo zkusenost s temito plenami? Dostala jsem dnes 3 baliky od tchyne, ale jeste jsem o nich neslysela… Jsou kvalitni?
Diky moc!!
ahoj. Já jsem měla bambolina, ale nevím jestli to byli Air Plus.
byli igelitový a docela tlusty. dostala jsem je , ale dávala jsem je jen na doma a ne na spaní. Byli takový hodně obyčejný
, ale na doma stačili. Já bych je nekupovala. Řekla bych, že jsou podobný plenkám z Kauflandu.Na těch jsem ale odplenkovala, protože Kubovi dost vadili
Když byli kluci malý tak jsem používala Happy, nebo Huggeiss.
kacabus píše:
ahoj. Já jsem měla bambolina, ale nevím jestli to byli Air Plus.byli igelitový a docela tlusty. dostala jsem je , ale dávala jsem je jen na doma a ne na spaní. Byli takový hodně obyčejný
, ale na doma stačili. Já bych je nekupovala. Řekla bych, že jsou podobný plenkám z Kauflandu.Na těch jsem ale odplenkovala, protože Kubovi dost vadili
Když byli kluci malý tak jsem používala Happy, nebo Huggeiss.
Diky, ja jsem si to myslela
Ja jsem nakoupila jen ty bily pampersky (ty premium care) a jake pak bylo prekvapeni, kdyz jsem dostala toto…
Jeste to jsou uplne nejmensi velikosti…
Jj ty pampers jsou taky super. taky jsem je měla.ty Bambolina využiješ asi jenom na doma. tenkrát byli hodně levný, stály do 2kč. tak je mamka koupila jen na zkoušku asi 10 balíků
tak jsme si je se švagrovou podělily. ale to už byli větší.dneska už by je mamka nekoupila. tenkrát jsme nevěděli nikdo. ![]()