Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Přišel mi leták Tesco a v něm jsou nové plenky Tesco Gaga Premium. Něměl jste je už někdo? Nebo to jsou ty zelené tesco jen v novém přebalu?
Díky za rady.
Taky jsem je vcera videla v letaku a zda se mi podle obrazku, ze jsou to ty zelene, drive fialove jen v novem baleni.
a jaké jsou ty zelené ? Potřebuji koupit nějaké v nejmenší velikosti,cena by byla výborná,ale byly by i kvalitní ?
Děkuji za odpovědi
na plenky jsem se také dívala. My máme doma jen ubrousky té značky a ty jsou perfektní, tak asi půjdu i do těch plen
Anonymní píše: … cena by byla výborná…
![]()
No já nevím, když jsem na ně koukala v místním Tesku, tak mi cena 5,50 Kč za kus až tak výborná nepřijde. ![]()
Kde je teda kupujete?
jj, bylo to v letáku Tesca platného od 20. Cena plenek je 169,9
To jsou ty původní jak bývaly ve fialovém obalu. Přijdou mě lepší než ty v zeleném obalu. ![]()
To jsou ty plinky, co vypadaji zvnejsku jak kdyby byly igelitove? Cena se mi zda taky dobra, za tu nejmensi velikost je za jednu plinku asi 2,20kc.
martula78 píše:
To jsou ty plinky, co vypadaji zvnejsku jak kdyby byly igelitove? Cena se mi zda taky dobra, za tu nejmensi velikost je za jednu plinku asi 2,20kc.
Jo tyhle? Tak těch mám doma balík, omylem koupenej, a nějak se nemůžu odhodlat do nich malou dát. Se bojím, že se mi v tom igelitu strašně zpotí.
A nepletete si to? Ty zelené mi nepřišly igelitové. Ty byly celkem fajn. Vím, že měli ještě o třídu nižší plenky a ty jsem nezkoušela. Ale pokud je u těchto napsané premium, tak to budou podle mě ty lepší…
Ne tyhle igelitové nejsou a ty zelené taky ne. Igelitové jsou od nich v bílo modrém obalu. Tyhle Gaga Premium jsou fakt dobré. ![]()
Já používám zelené Tesco a ty igelitové nejsou.Jinak kamarádka říkala, že ty nové co jsou teď v akci mají navíc gumičku vzadu v pase… Chci je otestovat, protože tesco plíny jsou naše nejoblíbenější
Zásoby se rychle tenčí, tak jsme dneska odpoledne zakoupili zkušební balík těch plínek Gaga premium. Teď jí má syn na sobě, abychom ji otestovali, co vydrží v noci. Kdo zná, jsou to vylepšené zelené plínky od Tesca - Tesco Essentials (ty kvalitnější prodyšnější, ne ty s igelitem). Vylepšené jsou tím, že mají vzadu v pase stahovací gumičky (ne tak vymakané jako Huggies Premium, ale je to trochu lepší, než u těch Essentials). Kupovala jsem velikost 4 (4+neprodávají) a když jsem je rozbalila, je na té plíně napsáno 4/4+. Velikostně spíš odpovídají 4+ (do 4 Huggies se syn jen tak tak ještě bejde a tahle je mu trochu líp). S plenkami Essentials máme velkou zkušenost a velmi dobrou, takže doporučuju i tyto.
Jé to ráda slyším, hned je půjdu koupit. Dneska jsem nad nimi stála a nemohla se rozhodnout. ![]()
Včera sme je koupili…a jako nejsou špatný, ale nevím proč když je Darkovi dávám, musím se smát ![]()
Oni tam maj něco navíc nebo já vlastně nevím, něco mají divnýho a on v tom vypadá jak v sukýnce, ale za ty love (peníze) půjdu pro další
![]()