Plenky Kolorky - recenze

129
7.2.18 15:16

plenky Kolorky

Ahoj,
prosím máte někdo aktuální zkušenost s plenkami Kolorky? Vím, že co se plenek týká, každému miminku vyhovuje něco jiného, ale Vy co je používáte, jaký máte názor? Mě se jejich koncept moc líbí, a ráda bych je používala pro své budoucí miminko, ale nikde jsem zatím nesehnala žádné konstruktivní recenze.
Mockrát děkuji! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
7.2.18 15:39

@kajisss u nás tedy nic moc. Museli jsme se vrátit k Pampers :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.2.18 15:45

Meli jsme na zkousku jedno baleni a vratila jsem se k Pampers. Vyzkousej, treba budou vyhovovat. Ja z nich odvazana nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.2.18 16:45

Ahojky, nemám zkušenost s Kolorkami. Jako trochu eko plenky používáme Moltex plenky na noc a přes den látkujeme ????????plne doporučuji pro miminko i tvou peněženku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.2.18 23:35

Za mě tedy nic moc :nevim: vyzkousela jsem 14ti denni baleni a vratila se k Pampers ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
11.2.18 19:17

Ahoj, koupila jsem a dopadlo to takto :,(. Vrátila jsem se k Pampers Premium Care.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.18 10:16

Kolorky se mi líbily, mají pěkný design, četla jsem na ně i celkem rozumné hodnocení. Zkušenost máme ale opačnou, opakovaně protékají. Dopoužívám zbylé, ale určitě už neobjednám. Za nás nejlepší plenky rozhodně Muumi, které jsou ovšem velmi drahé Každopádně top materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.5.18 10:10

Holky ja teda nevim ještě nemam vyzkoušeno jen tak pokukuji. Ale minuléj tyden jsem byla u deckeho a byla tam maminka tak 2 mesicni mimco. Měli kolorky na sobě a zrovna ho prebalovala. Ale když vytáhla pampers vlhcene ubrousky miminko cele poumyvala a dala zase kolorku tak na me šli mrakoty. Nějak mi uchází pojem bio plínky tak na co když vlhcene ubrousek od pampers se jen tak nerozlozi :pocitac: tak buďto bio vše nebo nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.6.18 08:55

@Nancyy třeba bio vůbec neřeší a jsou to prostě pleny, ktere ji a dítěti sedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.8.18 14:21

Ahojky všem :mavam: mohu vás poprosit o recenzi plenek , pomůžete tak ostatním maminkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí