Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
prosím máte někdo aktuální zkušenost s plenkami Kolorky? Vím, že co se plenek týká, každému miminku vyhovuje něco jiného, ale Vy co je používáte, jaký máte názor? Mě se jejich koncept moc líbí, a ráda bych je používala pro své budoucí miminko, ale nikde jsem zatím nesehnala žádné konstruktivní recenze.
Mockrát děkuji! ![]()
Meli jsme na zkousku jedno baleni a vratila jsem se k Pampers. Vyzkousej, treba budou vyhovovat. Ja z nich odvazana nebyla.
Ahojky, nemám zkušenost s Kolorkami. Jako trochu eko plenky používáme Moltex plenky na noc a přes den látkujeme ????????plne doporučuji pro miminko i tvou peněženku. ![]()
Za mě tedy nic moc
vyzkousela jsem 14ti denni baleni a vratila se k Pampers ![]()
Ahoj, koupila jsem a dopadlo to takto
. Vrátila jsem se k Pampers Premium Care.
Kolorky se mi líbily, mají pěkný design, četla jsem na ně i celkem rozumné hodnocení. Zkušenost máme ale opačnou, opakovaně protékají. Dopoužívám zbylé, ale určitě už neobjednám. Za nás nejlepší plenky rozhodně Muumi, které jsou ovšem velmi drahé Každopádně top materiál.
Holky ja teda nevim ještě nemam vyzkoušeno jen tak pokukuji. Ale minuléj tyden jsem byla u deckeho a byla tam maminka tak 2 mesicni mimco. Měli kolorky na sobě a zrovna ho prebalovala. Ale když vytáhla pampers vlhcene ubrousky miminko cele poumyvala a dala zase kolorku tak na me šli mrakoty. Nějak mi uchází pojem bio plínky tak na co když vlhcene ubrousek od pampers se jen tak nerozlozi
tak buďto bio vše nebo nic ![]()
@Nancyy třeba bio vůbec neřeší a jsou to prostě pleny, ktere ji a dítěti sedi
Ahojky všem
mohu vás poprosit o recenzi plenek , pomůžete tak ostatním maminkám ![]()