Plenky Magics

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
6.6.13 16:34

Plenky Magics

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, zda některá z vás nemá zkušennost s plenkama Magics. Chtěla bych je vyzkoušet, teď je mají i v akci na Mallu, ale nejsem si jistá, zda budou tak kvalitní, jak se píše. Jsou hodně tenké, tak jestli vydrží atd.
Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
aminkadf
6.6.13 16:48

Tak to by mě taky zajímalo :-) Taky jsem na ně koukala, kdyby tam měli alespon nějaké měnší balení na „zkoušku“ a ne rovnou celý pack. Myslím, že se toho budou lidi bát to vzít :-)

Jsem zvědavá - kdo už vyzkoušel :-)

• Citovat
  • Upravit
6945
6.6.13 16:52

http://nl.cdn.nrholding. net/…01/index. php?… napište si o vzorek, diskuze už tady jednou existuje,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.6.13 16:53

Teď jsem se dočetla, že jsou vzorky zdarma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.6.13 16:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.6.13 16:55

No, jde taky o to, zda už nebudou mít po akci, než vzorek dojde, žejo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
6.6.13 17:24

@Elenaa já už si o vzorek napsala..píšou, že dorazí do 14 ti dnů a akce je do 30.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
6.6.13 22:07

Já jsem ten menší balík koupila pro syna (21m), přijdou mi celkem použitelné, ale žádný zázrak. Nicméně za tu cenu si asi ještě v rámci akce balík koupím. Jsou fakt tenounké, takové papírové, dávám je i na noc a neprotekli, opruzeniny po nich taky nemá žádné. Co mi na nich ale přijde divný je, že smrdí močí silněji než třeba pampers i když jsou počůraný jenom trošku, možná je to tím, že nejsou vůbec perfémované (asi, nezkoumala jsem to, ale nevoní) a tak to je víc cítit, nevím. To je asi jediný, co mi nich vadí. nevím, co se dá k plenám ještě tak napsat, ale dyžtak se ptejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.6.13 13:44

Tak holky, dnes jsem plenky koupila a ozkoušela a souhlasím s @alokea jsou v pohodě. Neprotekly, zatím a to malej dnes už 2× kadil a ok.
Myslím, že jsou srovnatelné s Pampers, opravdu k nim momentálně nemám žádnou kritiku. Rozhodně jsou lepší než např Pampers SP, ty jsou opravdu příšerné a už bych je nikdy nekoupila. Myslím, že ta tu cenu jsou dobré a ještě jeden balík si taky pořídím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.6.13 12:25

Já dnes ozkouším. Objednala jsem velké balení vel. 3 pro malou, tak jsem tedy zvědavá, jestli to nebudou vyhozené peníze :zed: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
14.6.13 14:33

Balík doma a jsou super. Tenoučké, nic moc nevoní, ale to je to poslední, měkoučké, prostě dobrá věc za skvělou cenu. Doporučuji:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
14.6.13 15:38

@brusinka28

Já si objednala vzorky, tak uvidíme jestli taky budu tak spokojená jako ty :-)

• Citovat
  • Upravit
16.6.13 12:01

Dorazily už někomu ty vzorky? Abych neměla do té doby dítě ve školce :D

Příspěvek upraven 01.07.13 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
16.6.13 12:06

@Mandarinkaa taky na ně čekám a to jsem objednávala před dvěma týdny

• Citovat