Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ještě jednou vychválím:))). Malá má má teď pořád průjem…zuby, antibiotika, jedno k druhýmu
a ani jednou neměla ušpiněný bodýčko. Prostě to nikudy neproteklo:))) Tohle jsem ještě u žádných plínek nezažila:))) ![]()
Tak já vyzkoušela asi dvě plínky a zatím musím počkat, plenky jsou opravdu větší… mám ty 4-9 kg a holka má cca 5,5 kg a plenky měla až nad pupkem… ![]()
ale jinak vypadají vzhledem k ceně dobře…
My je koupili v té akci v Mallu, vypadají opravdu tence, zatím neprotekly a udržely i stolici, malej se neoprudil. Ale připadne mi, že když je plena počůraná, je na dotek vlhčí než ostatní, ale co bysme za ty peníze chtěli. Příště asi vezmem zas Bellu. ![]()
To ale je vase chyba ze neznate velikost prdele vaseho miminka.. ![]()
Tak holky, dneska konečně dorazil vzorek, tedy přesně dvě plíny ![]()
@Janeet Tééda ty se předali ![]()
Ještě, že jsem pro jistotu objednala i na přítele ![]()
@Janeet Tak dej vědět, jak vyhovují Vám. A přišlo Ti to doporučeně, nebo obyč? Jen pro info ![]()
@aminkadf pak určo napíšu
přišlo to normálně obyč v igelitové obálce a měla jsem to ve schránce. Vypadají ale dobře, tak snad budou vyhovovat ![]()
Mám taky pack 4-9 a taky musíme čekat, jsou dost velké
a teda prijde mi ze moc nesaji, mala se jednou vycurala a asi za deset minut byla protivna no a plenka celkem na dotek mokra, to belly mackam jak chci a drzi…takze nevim jestli je to velikosti ale jestli nebudou sat tak schovam az budeme trenovat na nocnik ¨:) zlate BELLY
Tak jsem objednala rovnou 6 balíků těchto plen. Popravdě, za ty peníze jsem žádný zázrak nečekala, ale i tak jsem dost zklamaná
První plena hned protekla, což už se nám přes rok u jiných nestalo. Přes noc většinou nevydrží, a když jo, tak ráno má malý celý zadek od gelových kuliček
Ani mi zrovna nějak nevoní, po vyndání z balíku jsou cítit nějakou chemií stejně jako Tesco pleny. Jediné pozitivum je, že jsou opravdu tenké (ale to je asi na úkor jejich savosti). Dobereme je a už nikdy více! Zůstáváme u Pampers a u Huggies
O tolik dražší nejsou, ale kvalita nesrovnatelná!
Ještě ne, taky čekám