Plenky Pop-in

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
22.5.12 23:04

Plínky Pop-in mám jenom chválu.Ještě těhotná jsem si koupila kapsovky,sketch.Když jsem je dala synovi když mu byl měsíc tak vše proteklo.Scháněla jsem jiné a našla jesm pop in a u těch jsme zůstali.Do měsíce a půl jsme používali jednorázovky,protože děti jsou jak kachny(co dovnitř tak vše ven).Také nemáme opruzeniny ikdyž nemažeme.Popolínka tu mi pokaždé počůrá takže tu nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.12 21:49

Koupila jsem si zatím jedny kalhotky a plinku pop-in. Je třeba si koupit více kalhotek, když ty jedny za jedno použití pročůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
21.6.12 12:15

Já mám 18plenek 2v1 pop-in protože jsem si je kupovala od jedné paní a ona už 2prodala.Jinak na celé přebalovací období je jich podle nich 20ks
mám tyto http://www.mamaja.cz/…w-gen-minkee a jsem s nima hrozně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.7.12 09:26

Ahojte, prosím Vás koupila jsem si střední sadu Pop-in bamboo - 10 plínek + 3 noční… Teď ale řeším dilema v čem prát, protože na stránkách výrobce je: „pro praní a namáčení plen nepoužívejte žádné bělicí, změkčujicí prostředky, detergenty s obsahem enzymů, sody a s obsahem kyselin (platí zejméne pro variantu bamboo).“ Na doporučení kamarádky jsem přemýšlela o mýdlovém slizu, ale do něj se dává soda, tak nevím, jde mi z toho hlava kolem. Poradíte mi prosím, jaký prací prostředek použít? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
12.7.12 12:20

@Micchaelka mám teda jen jednu, moc synovi nesednou a savost taky nemají zrovna nejlepší.. Peru všechny plenky v obyč prášku denk mit, místo aviváže občas trochu octa (na tvrdou vodu a desinfekci) a žádnou újmu nemají ani žádné jiné prádlo, hračky atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.7.12 12:56

@mati děkuji za odpověď. S tou savostí uvidíme, jak nám budou sedět. Jen nevím jestli to nebude způsobeno tím octem, protože mě prodavačka v prodejně upozorňovala, že ocet na bambusky v žádném případě - pak totiž ztrácejí savou schopnost… Jde mi právě o tu sodu, protože je obsažena téměř ve všech prášcích :-O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
12.7.12 13:27

Prave jsme ten ocet řešili na jedne diskuzi s látkařkama a to vymáchání ve trošce octu nevadi, samozřejmě nedávat je kýbla s octem atd. ale tu trošku bych neřešila a fakt se mi žádné nepoškodili ani bambusove (ty savější plenky jsou stále hodně savé) ale přiznám se, že ten ocet už dávám jen občas (zezačátku jsem na bambusové nedávala vůbec, potom do každé pračky mimo velmi jemného prádla)

pohledám tu diskusi, psala tam i jedna, co vyrábí látkové plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
12.7.12 13:37

Tak přes svoje příspěvky jsem to nenašla, už to bude dlouho, kdyžtak zkus dát do vyhladávání tady v diskusi na emiminu „ocet bambus“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.7.12 13:45

Zkusím, moc ti děkuji mati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.7.12 18:21
@Micchaelka píše:
Ahojte, prosím Vás koupila jsem si střední sadu Pop-in bamboo - 10 plínek + 3 noční… Teď ale řeším dilema v čem prát, protože na stránkách výrobce je: „pro praní a namáčení plen nepoužívejte žádné bělicí, změkčujicí prostředky, detergenty s obsahem enzymů, sody a s obsahem kyselin (platí zejméne pro variantu bamboo).“ Na doporučení kamarádky jsem přemýšlela o mýdlovém slizu, ale do něj se dává soda, tak nevím, jde mi z toho hlava kolem. Poradíte mi prosím, jaký prací prostředek použít? Děkuji!

Ahoj. Já peru plíny v Lovele a žádnou aviváž a ani ocet nedávám. On ten ocet stačí jen trocha a už je to jak aviváž. Tak proto asi @mati nesaje.Já jsem s nám nad míru spokojená a neměnila bych plínky za jiné. Dřív jsem látkovala jen přes den, ae už dva měsíe jedem na pop-in i na noc a vydrží nám i bez té noční plínky. Když jsme u našich tak peru v Woolite a plínky jsou tak jemnější než z Lovely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.7.12 19:33

@pelumax moc ti děkuji za doporučení. Zkusím teda jak Lovelu, tak Woolite. Ještě jednou díky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
12.7.12 22:16

Jj lovelu jsem taky ze začátku používala (hlavně na výbavičku), ale ta se hodí do doby příkrmů, ona toho moc nevypere

pelumax - octem to není, mám směsku všemožných plenek a jiné bambusové mi sají dost, nebo možná už jsem zhýčkaná „lepšíma“ :lol: ono žádné plenky aio nebudou žádní velcí savci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.7.12 22:17

@mati já jsem si koupila 9kilový pytel lovely a ten používám jen na plíny. Aio nejsou savci, ale ty pop-in na ty si stěžovat nemůžu. Mám i kapsovky, ale ty dávám jen doma a ještě sketch to je při nouzovce když ostatní suší. Jinak ten denk mint ja podle itestu nejlepší prášek na skvrny to máš pravdu. Porazil i ariel. Jinak já peru v titanu a jsem s ním spokojená-přidám vanish nebo na skvrny ten denk mint a zatím (ťuk, ťuk, ťuk)vše čisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
16.4.13 19:40

Měla bych dotaz k plenkám Pop-in. V zadní části plenky je protizip. Tato část se dá přímo miminku na záda? Nevadí mu to nějak? děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.4.13 22:50

@clobrdinek nevadí.je to tam hlavně na to, aby se ty lepky(nevím jak to nazvat)co se přilepují dopředu před praním nalepili a nenachytal se na to nějaký bordel(vlasy apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí