Plenky z Penny

51
22.12.05 21:16

Plenky z Penny

Nemáte některá z Vás zkušenosti z plenkama z Penny?Dnes jsem je zkoumala skrz obal a zdají se mi dost podobné Pamperskám.
Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
22.12.05 21:34

Ja tedy zatim ne, ale uz nic noveho zkouset nebudu. Kupujeme plenky Tesco a jsem plne spokojena, takovou sluzbu jako tyhle neudelali ani Hugghies. Mala je pekne v suchu a nepropusti nic ven. A 170 Kč za 64 plen taky neni moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.1.06 22:55

Re:

Osobně jsem je ještě nevyzkoušela (teda ne já, maličká :) ), ale kamarádka ano, a říkala, že jsou moc fajn, podobné Pamperskám. Prý jsou fakt kvalitní a vyjdou cenově dobře.
Takže až mi dojdou obr zásoby, taky možná zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.1.06 11:09

Používala je moje kamarádka a byla celkem spokojená.Určitě je taky vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.1.06 11:37

Já jsem je taky asi jednou koupila a byly opravdu dobré, podobné Tesco fialovým nebo i těm Pamperskám. Já jsem s nima byla spokojená.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.1.06 21:02

Sestrenka ma Penny za barakem, tak je jednou vyzkousela misto Pamprsek /takove ty cenove vyhodne ji tenkrat dosly a dalsi akce v nedohlednu/ a ted pouziva jenom tyto. Dala mi jednu na vyzkouseni a jsou na prvni pohled stejne jako Pampers /takove papirove, zadny igelit/ a byly jsme hezky v suchu. Bohuzel Penny nemam blizko, takze ja zustavam u Pampers /pouze akcni :-)/. Jinak ty Penny vychazi okolo 4 Kc za ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.06 07:51

Vyzkouším,jen jestli se můžu zeptat,má Penny jeden druh,nebo taky dva (igelit a jako Pampers)?
Jinak my kupujeme Tesco fialové,a jsem moc spokojená,jenže je to výlet na půl dne,Penny máme kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
8.1.06 18:25

Ahojky,

pokud vím, Penny má jen jeden druh (aspoň doufám :oops: ), ale prodávají tam i jiné „značky“ (asi jak kdy), nejmenují se ale Penny (jako Tesco), ale nějak od H, bohužel si nevzpomenu na jméno :? :) .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.1.06 20:57

Happy

Mám pocit, že Happy a jsou to ty, co o nich mluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
9.1.06 21:20

Já jsem je také teď koupila (potřebovala jsem pleny, většinou kupuju fialové Tesco nebo Huggies SF v akci), když jsem jela z lyží a jsou fakt super! Jedna na 9-? kg vyšla na 4Kč (50plen za 200,–). Nejsou tak hezké jako Tesco plenky, ale funkci splní suprově.

Akorát máme Penny víc z ruky než Tesco, ale taky je odporučuju. Jo a tam měli jen jeden druh :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
9.1.06 22:18

Tak já je používám pro nejmenšího na den. Jmenují se BabyTime, jsou fakt dobré, jen když máme pořádnou nálož v plíně, tak to proteče, ale to by neudržela žádná plína :D . Na noc mu dávám igelitky z Alberta, protože jsou levnější, ale s těma jsem taky spokojená, ty dávám výhradně i staršímu a většinou bez problémů.

Julda, Martin 1,5 roku, Petr 3,5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.1.06 22:40

No,jde mi spíš o to aby neprotekly.Mám ještě staršího,a když byl on mimčo,tak se vyráběly Pampers trošičku jiné.Neměly potištěnou tu spodní část plínky.Jelikož mi nějaké zbyly,používala jsem je na noc.Byly totiž nějak míň vykrojený a o malinko silnější.Takže v noci se nepročůral.Zato tyhle „vylepšené“vykrojené,tenčí a nevím jak všelijak upravené,máme pročůrané v tu ránu.Jsou super na den,ale v noci mu to nohavičkou prostě proteče.
Koukala jsem ale v Tescu,měly je tam vybalené na ukázku,že by mohly být taky super.
Stává se Vám taky,že chlapečkové prostě pročůrají plínu u nohaviček?
Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.1.06 23:16

Plínky

Náš mrňous (kluk) Pampersky také přes noc, nebo když leží, pročůrá, ale zjistila jsem, že to bývá známka toho, že mu začínají být malé. Začneme pak používat větší velikost a zase je to ok. Další možnost, jak zabránit pročůrání v noci, je u nás použití plín, které jsou pružné - vzadu, nebo na zapínání. Bohužel nemůžeme používat jiné plíny než Pampers, protože po ostatních měl červený zadeček a dr. říkala, že to bude asi plínama (zkoušeli jsme Huggies, DM Babylove - ty se mi moc líbily, ale radši už neexperimentuju). Tak na noc a na spinkání dávám Pampers Sensitive - jsou ale dosti drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.1.06 10:49

Baby time

Jé, děkuji za připomenutí, opravdu se jmenují Baby Time. Takže jen pro upřesnění, Happy mají v Carrefouru (s těma jsem si je spletla) a prý jsou taky dobré. Ale sama vyzkoušeno nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
10.1.06 14:31

happy

plenky Happy sice bez igelitu,ale strasne siroke, nelibily se mi…
mam rada Pampers. Huggies- zip trosku ztuha,ale kdyz je akce…
vyzkousel Helen Harper cervenetam igelit, mela pocitze malemu prdelka moc nedycha, nebyli opruzeniny, ale…radeji pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí