Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemáte některá z Vás zkušenosti z plenkama z Penny?Dnes jsem je zkoumala skrz obal a zdají se mi dost podobné Pamperskám.
Díky Markéta
Ja tedy zatim ne, ale uz nic noveho zkouset nebudu. Kupujeme plenky Tesco a jsem plne spokojena, takovou sluzbu jako tyhle neudelali ani Hugghies. Mala je pekne v suchu a nepropusti nic ven. A 170 Kč za 64 plen taky neni moc!
Osobně jsem je ještě nevyzkoušela (teda ne já, maličká
), ale kamarádka ano, a říkala, že jsou moc fajn, podobné Pamperskám. Prý jsou fakt kvalitní a vyjdou cenově dobře.
Takže až mi dojdou obr zásoby, taky možná zkusím
Používala je moje kamarádka a byla celkem spokojená.Určitě je taky vyzkouším.
Já jsem je taky asi jednou koupila a byly opravdu dobré, podobné Tesco fialovým nebo i těm Pamperskám. Já jsem s nima byla spokojená.
Smokie
Sestrenka ma Penny za barakem, tak je jednou vyzkousela misto Pamprsek /takove ty cenove vyhodne ji tenkrat dosly a dalsi akce v nedohlednu/ a ted pouziva jenom tyto. Dala mi jednu na vyzkouseni a jsou na prvni pohled stejne jako Pampers /takove papirove, zadny igelit/ a byly jsme hezky v suchu. Bohuzel Penny nemam blizko, takze ja zustavam u Pampers /pouze akcni
/. Jinak ty Penny vychazi okolo 4 Kc za ks.
Vyzkouším,jen jestli se můžu zeptat,má Penny jeden druh,nebo taky dva (igelit a jako Pampers)?
Jinak my kupujeme Tesco fialové,a jsem moc spokojená,jenže je to výlet na půl dne,Penny máme kousek…
Ahojky,
pokud vím, Penny má jen jeden druh (aspoň doufám
), ale prodávají tam i jiné „značky“ (asi jak kdy), nejmenují se ale Penny (jako Tesco), ale nějak od H, bohužel si nevzpomenu na jméno
.
Smokie
Já jsem je také teď koupila (potřebovala jsem pleny, většinou kupuju fialové Tesco nebo Huggies SF v akci), když jsem jela z lyží a jsou fakt super! Jedna na 9-? kg vyšla na 4Kč (50plen za 200,–). Nejsou tak hezké jako Tesco plenky, ale funkci splní suprově.
Akorát máme Penny víc z ruky než Tesco, ale taky je odporučuju. Jo a tam měli jen jeden druh :-/.
Tak já je používám pro nejmenšího na den. Jmenují se BabyTime, jsou fakt dobré, jen když máme pořádnou nálož v plíně, tak to proteče, ale to by neudržela žádná plína
. Na noc mu dávám igelitky z Alberta, protože jsou levnější, ale s těma jsem taky spokojená, ty dávám výhradně i staršímu a většinou bez problémů.
Julda, Martin 1,5 roku, Petr 3,5 měsíce
No,jde mi spíš o to aby neprotekly.Mám ještě staršího,a když byl on mimčo,tak se vyráběly Pampers trošičku jiné.Neměly potištěnou tu spodní část plínky.Jelikož mi nějaké zbyly,používala jsem je na noc.Byly totiž nějak míň vykrojený a o malinko silnější.Takže v noci se nepročůral.Zato tyhle „vylepšené“vykrojené,tenčí a nevím jak všelijak upravené,máme pročůrané v tu ránu.Jsou super na den,ale v noci mu to nohavičkou prostě proteče.
Koukala jsem ale v Tescu,měly je tam vybalené na ukázku,že by mohly být taky super.
Stává se Vám taky,že chlapečkové prostě pročůrají plínu u nohaviček?
Díky Markéta
Náš mrňous (kluk) Pampersky také přes noc, nebo když leží, pročůrá, ale zjistila jsem, že to bývá známka toho, že mu začínají být malé. Začneme pak používat větší velikost a zase je to ok. Další možnost, jak zabránit pročůrání v noci, je u nás použití plín, které jsou pružné - vzadu, nebo na zapínání. Bohužel nemůžeme používat jiné plíny než Pampers, protože po ostatních měl červený zadeček a dr. říkala, že to bude asi plínama (zkoušeli jsme Huggies, DM Babylove - ty se mi moc líbily, ale radši už neexperimentuju). Tak na noc a na spinkání dávám Pampers Sensitive - jsou ale dosti drahé.
Jé, děkuji za připomenutí, opravdu se jmenují Baby Time. Takže jen pro upřesnění, Happy mají v Carrefouru (s těma jsem si je spletla) a prý jsou taky dobré. Ale sama vyzkoušeno nemám.
plenky Happy sice bez igelitu,ale strasne siroke, nelibily se mi…
mam rada Pampers. Huggies- zip trosku ztuha,ale kdyz je akce…
vyzkousel Helen Harper cervenetam igelit, mela pocitze malemu prdelka moc nedycha, nebyli opruzeniny, ale…radeji pampers.