Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky vsichni,
nedavno jsem zname doporucila, at se koukne na diskusi o bavlnenych plinkach, ze tam najde informace o pracich prascich pro mimcata a vasich zkusenostech. Vydesila ji ale obsahlost tematu a nemela cas cist cele forum a tak zakladam tohle forum, kam napiste, mate-li chut sve zkusenosti s prasky na prani a cisticimi prostredky, ktere jsou podle vas dobre a setrne a nebo naopak nebezpecne pro mimcata. Diky za kazdy prispevek. Poly
Fajn, dobré téma…
U nás jednoznačně vyhrála Missiva. Je ekologická, neráždivá, pere výborně a vyjde docela levně. Čistící prostředky od missivy jsme vyzkoušeli akorát Celestinu na nádobí, a Medium na sanitární zařízení a nemůžu si to vynachválit. Hlavně mě hřeje pomyšlení, že dělám maximum pro zdraví naší rodinky a ještě šetřím přírodu. ![]()
@Tili píše:
Fajn, dobré téma…
U nás jednoznačně vyhrála Missiva. Je ekologická, neráždivá, pere výborně a vyjde docela levně. Čistící prostředky od missivy jsme vyzkoušeli akorát Celestinu na nádobí, a Medium na sanitární zařízení a nemůžu si to vynachválit. Hlavně mě hřeje pomyšlení, že dělám maximum pro zdraví naší rodinky a ještě šetřím přírodu.
Hmm, pěkná reklama na značku ![]()