Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Krásný den. Skoro rok používám pleny Babylove. Nyní při přechodu na velikost 4+ začaly pleny hrozně smrdět. Stačí aby byla dcera malinko počůraná a ten smrad se nedá ani popsat. Byla jsem spokojená, dcerka bez opruzenin, ale tohle mi hodně vadí. Stalo se to někomu? Prosím případně o tip na jiné plenky poměr cena/kvalita. Krásný den Hanka
@Hannk my přešly na babylove kalhotkové pleny, děti mi už při přebalování nechtěly ležet
nebo pak huggies byly taky dobré ve větší velikosti
Já měla taky babylove, ale přešla jsem na Dada premium, ten poměr kvalita cena je úplně strašně super, nevzala bych ani Pampers zadarmo
@pajulinkaa Pampers nikdy v životě. 🤣 Měla jsem je v porodnici a nejhorší pleny co jsem zkusila. 🤦🏻♀️ Dada jsem zkoušela, ale přišlo mi že nejsou moc pružné. Dcerka je hrozně živá a vyhovovalo mi u těch z DM, že jsou dost pružné. Kdyby nebylo toho smradu tak neměním.
@jezurka7 Obyčejné nebo premium? Zkoušela jsem premium a ty mě nezaujaly.
Za me nej obyc Albert pleny, zkousela jsem kde co a tyhle jsou za nas nej.. a i v mem okoli vetsina holek u nich skoncila
@Hannk já mám ty zlaté, měla jsem zelené ale syn je trochu větší
a ty zlaté mají více pružící pásky a všechno
, mám už na třetí dítě a jsem více spokojená i než s Albertem a lidlem a to i cenově, kupuju za 117 balík
Pouzivala jsem babylove 1 a 2 a pri prechodu na 3 stejny problem - strasne mi smrdeli uz pri vybaleni z baliku. Presla jsem na huggies. Trosku taky smrdi ale kdyz je necham provetrat, tak je to ok. A jeste mi hodne vyhovuji kolorky - zatim jsem zkousela jen nocni a velka spokojenost.
Vážně jsou Pampers taková hrůza
Já když jdu na první návštěvu k miminku dávám vždycky kromě dárků balík právě Pampers. Takže jsem mimo? Zas by mi
bylo blbé přinést třeba z Lidlu. Moje dítě má už dvacet, tak se v tom nevyznám.
@mojara ja třeba jiné než Pampers nekupuji, protože dětem sedly. A to už jsou oba odplenkovaní a mají ji jen ja noc. Ostatní značky nikdy nevydržely a nebo neseděly.
@mojara píše:
Vážně jsou Pampers taková hrůzaJá když jdu na první návštěvu k miminku dávám vždycky kromě dárků balík právě Pampers. Takže jsem mimo? Zas by mi
bylo blbé přinést třeba z Lidlu. Moje dítě má už dvacet, tak se v tom nevyznám.
Mela jsem do porodnice pampers premium care a byly to hrozny smradlavy pleny
takze za me pampers nee
@Luminance Ty jsem ještě nezkoušela. Máme Albert daleko, ale až pojedeme tak je koupím a zkusíme.
Ono asi kazdemu sedne neco jineho. Mne pampers taky smrdeli a kamoska si je nemuze vynachvalit. ![]()
@mojara Ono záleží co komu sedí. Kdyby mi je někdo donesl tak je taky spotřebuji.