Pleny babylove smrdí/alternativa

56
19.2.22 07:41

Pleny babylove smrdí/alternativa

Krásný den. Skoro rok používám pleny Babylove. Nyní při přechodu na velikost 4+ začaly pleny hrozně smrdět. Stačí aby byla dcera malinko počůraná a ten smrad se nedá ani popsat. Byla jsem spokojená, dcerka bez opruzenin, ale tohle mi hodně vadí. Stalo se to někomu? Prosím případně o tip na jiné plenky poměr cena/kvalita. Krásný den Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
19.2.22 07:58

@Hannk my přešly na babylove kalhotkové pleny, děti mi už při přebalování nechtěly ležet ;) nebo pak huggies byly taky dobré ve větší velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6761
19.2.22 08:05

Já měla taky babylove, ale přešla jsem na Dada premium, ten poměr kvalita cena je úplně strašně super, nevzala bych ani Pampers zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.22 08:22

@pajulinkaa Pampers nikdy v životě. 🤣 Měla jsem je v porodnici a nejhorší pleny co jsem zkusila. 🤦🏻‍♀️ Dada jsem zkoušela, ale přišlo mi že nejsou moc pružné. Dcerka je hrozně živá a vyhovovalo mi u těch z DM, že jsou dost pružné. Kdyby nebylo toho smradu tak neměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.2.22 08:29

Máme od mimina Lupilu z Lidlu a naprostá spokojenost :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.22 08:39

@jezurka7 Obyčejné nebo premium? Zkoušela jsem premium a ty mě nezaujaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.2.22 08:41

Za me nej obyc Albert pleny, zkousela jsem kde co a tyhle jsou za nas nej.. a i v mem okoli vetsina holek u nich skoncila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6761
19.2.22 08:45

@Hannk já mám ty zlaté, měla jsem zelené ale syn je trochu větší :lol: a ty zlaté mají více pružící pásky a všechno :D, mám už na třetí dítě a jsem více spokojená i než s Albertem a lidlem a to i cenově, kupuju za 117 balík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.2.22 08:49

Pouzivala jsem babylove 1 a 2 a pri prechodu na 3 stejny problem - strasne mi smrdeli uz pri vybaleni z baliku. Presla jsem na huggies. Trosku taky smrdi ale kdyz je necham provetrat, tak je to ok. A jeste mi hodne vyhovuji kolorky - zatim jsem zkousela jen nocni a velka spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
19.2.22 08:56

Vážně jsou Pampers taková hrůza :think: Já když jdu na první návštěvu k miminku dávám vždycky kromě dárků balík právě Pampers. Takže jsem mimo? Zas by mi
bylo blbé přinést třeba z Lidlu. Moje dítě má už dvacet, tak se v tom nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
19.2.22 08:58

@mojara ja třeba jiné než Pampers nekupuji, protože dětem sedly. A to už jsou oba odplenkovaní a mají ji jen ja noc. Ostatní značky nikdy nevydržely a nebo neseděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
19.2.22 09:02
@mojara píše:
Vážně jsou Pampers taková hrůza :think: Já když jdu na první návštěvu k miminku dávám vždycky kromě dárků balík právě Pampers. Takže jsem mimo? Zas by mi
bylo blbé přinést třeba z Lidlu. Moje dítě má už dvacet, tak se v tom nevyznám.

Mela jsem do porodnice pampers premium care a byly to hrozny smradlavy pleny :lol: takze za me pampers nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.22 09:05

@Luminance Ty jsem ještě nezkoušela. Máme Albert daleko, ale až pojedeme tak je koupím a zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.2.22 09:08

@mojara

Ono asi kazdemu sedne neco jineho. Mne pampers taky smrdeli a kamoska si je nemuze vynachvalit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.22 09:09

@mojara Ono záleží co komu sedí. Kdyby mi je někdo donesl tak je taky spotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí