Pohodlné plenky, jaká značka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
641
17.2.22 07:44

Pohodlné plenky, jaká značka

Ahoj maminky :lol:. Rada bych se zeptala na Vaše zkušenosti ohledně plenek pro Vaše mrňousky. Jedná se mi o jednorázové denní i noční. Naši skoro 9ti měsíční princezně už tvarově moc nesedí Pampers Pants na noc a vetsinou je pročůrá, prijdou i tvrdé a a je dost zařazené koleny stehynek. Přes den používáme Babylove- nepročůrá je, ale jsou trochu tvrdší a jelikož už se malá hodně hýbe, dopřála bych ji vetsi komfort.
Nejraději bych stejnou značku na den i noc
1.Doporučíte prosím nějaké nejlépe pants na noc, které jsou měkké a neprotékají?
2.Doporučíte prosím nějaké pohodlné denní? Koukala jsem na značky huggies, Happy, Bobilo, Bambo-ale některé nemaji na noc kalhotkové plenky. Vím, ze každému mimču sedí něco jiného, ale budu ráda za zkušenosti. Dekuji a pěkný den :oops: :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
17.2.22 07:52

Myslím si že na noc pants nejsou dobré žádné. Já používala dada plenky, pak dm nature. ale až tak jsem neřešila pohodlí, nebo tvrdost plíny… :think: :think: to mě nenapadlo že nějaká plína může být dceři nějak nepohodlná. řešila jsem aby neprotekla, takže na noc vždy měla větší velikost než na den, a pak teda aby se neoprudila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
17.2.22 08:00

Jestli se ji to zařezává, co dat větší velikost?

Jinak já používám pampers active baby, pampers pants taky občas, když chytnu akci, ale velmi rada mám Linteo plenky.

Jinak podle hmotnosti bychom mohli mít i velikost 3, ale dávám 4+. Nemám rada, když jsou děti v něčem narvany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28590
17.2.22 08:02

Dcera má Bambo nature a v pohodě, používám klasické zapínací. Kombinuju s babylove. Na noc jsem dávala o velikost větší a v pohodě, žádné otlačeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.2.22 08:03

Na co dáváš devítiměsíčnímu miminku plenky Pants? Vždyť jsou to pleny určené pro děti hlavně k nácviku chození na záchod, ne aby udržely velké množství moči. Jinak měkké jsou Pampers Premium Care, jak normální, tak Pants. Jinak pokud má pleny zařízlé a protékají, většinou jsou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.2.22 08:09

Myslím, že ty Pants jsou na noc zbytečné, ale je to tvoje volba. Jak jsi psala, každému sedí jiné, hlavně, aby z nich miminko nemělo opruzeniny a neprotékalo. Já jsem byla spokojená s Dada, ti mají i pants verzi i Extra care. Jinak docela jsem byla spokojená s Lupillu z Lidlu, Babylove z Dm, docela i ty Albertovské, naposledy mi učarovaly pleny z Kauflandu Wickies, levné a pojmou toho dost. Asi ti nic z toho nepřijde měkké, ale pro mě byly priority jiné, a to ty opruzeniny a aby po načůrání byla plenka na pohmat suchá a neutratit za pleny zbytečný majlant. (A to jsem na první dítě dlouho kupovala zbytečně drahé Pampers.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.2.22 08:10
@Aduš8 píše:
Na co dáváš devítiměsíčnímu miminku plenky Pants? Vždyť jsou to pleny určené pro děti hlavně k nácviku chození na záchod, ne aby udržely velké množství moči. Jinak měkké jsou Pampers Premium Care, jak normální, tak Pants. Jinak pokud má pleny zařízlé a protékají, většinou jsou malé.

Přece protože v reklamě v nich taky spí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
17.2.22 08:17

@Semtex Ahooj, zkousela jsem vetsi a ty vyloženě chodily, takže byla počurana hned. Já prave kdy nemám rada, když mají děti něco narvané. Dekuji moc za tip Linteo- kouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
17.2.22 08:20

@Aduš8 ahoj, protože ji jako jako jedine na nos sedly. Malá s sebou hrozne v noci mele a všechny se ji rolovaly. Pants ji ta nějak jako jediné drzely, šle poslední dobou protékají- jelikož zase tvar nesedí. Zkusím klasické na zapínání zase. Dekuji zabito pampers premium care 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
17.2.22 08:21

@Margery Ahojky, fajn, dekuji za tip. Zkusím nakoupit nějaké vzorky od každého něco nebo menší baleni a pozkousim☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
17.2.22 08:22

@Petule030 😆 😆 Tak samozrejme 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
17.2.22 08:25

@Petule030 Ahoj, pravda, u těch pants jsem na chvíli zjistila, ze ji fakt sedí, ale jak roste a přibírá, je potřeba změnit. Zkusím klasické zapínáci a kouknu na tvoje doporučené značky. Je fakt, ze pampers jsou dost drahé. Dada jsme zkousely, ty moc nesedeli, ale je fakt, ze ty z Lidlu používá sestrenka a je spokojena. Dekuji za tipy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.2.22 08:28
@Aknelka27 píše:
@Semtex Ahooj, zkousela jsem vetsi a ty vyloženě chodily, takže byla počurana hned. Já prave kdy nemám rada, když mají děti něco narvané. Dekuji moc za tip Linteo- kouknu :)

jak chodili? Plínu musíš prostě utáhnout… ne nechat volně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
17.2.22 08:29

@Veru1987 pants se už utáhnout nedaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.2.22 08:32
@Aknelka27 píše:
@Veru1987 pants se už utáhnout nedaly.

tak ty pants prostě nejsou na noc fakt vhodné. Je to pro děti větší jak se učí na nočník aby si to rychle stáhli. Prostě kup jakékoliv plíny babylove, lupilu, dada, nebo pampers (já kupovala vždy levjnější) ale o číslo větší než na den a zapni pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí