Pleny Pampers Active Baby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
4.10.11 21:03

Pleny Pampers Active baby

Ahoj maminky,ráda bych se zeptala,jestli jste také najednou nespokojené s plenami Pampers Active baby.Jaké máte zkušenosti?Tyto pleny užívám od narození dcery a opravdu super,teda doteď,kdy používám č.3.Je neustále pročůraná,prokakaná,pleny nic nepohltí.Můžete mi prosím dát typ,které pleny opravdu za tu cenu stojí?Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
4.10.11 21:06

nepises vahu ditete......

u nas plati, kdyz zacne protekat je cas na vetsi velikost......ono ty trojky jsou od 4-9 kg, ale co vim, tak od 7 kil uz jsem davala 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
4.10.11 21:13

Souhlas, vždycky jsem si říkala, že ty hmotnosti maj pěkně nadsazený, malej má devět kg, takže by teoreticky mohl používat ještě trojky a máme čtyřky už tak dlouho, že už si ani nepamatuju od kdy vlastně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
4.10.11 21:17

ahoj, podobnou zkušenost naštěstí nemám, protože nevím, jaké pleny bychom potom používali. Mně přijdou Pampers Active baby ze všech nejlepší :nevim: Syn měl velikost 3 do těch 9ti - 9,5 kilo úplně v pohodě, bez protékání. Ale dcerka už má přes 11 měsíců, tak myslím, že už těch 9 kg buď má, nebo brzy mít bude, tak bych asi zkusila vyměnit trojky za čtyřky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 21:21

pardon,to jsem zapomněla,dcera má 9kg,ale č.4 jsou jí šíleně velké,samozřejmě jsem je zkoušela,v pase jí je zapnu přes sebe a plena,suchá,jí zasahuje až ke kolínkům,o mokré ani nemluvím a také je hned mokrá :roll: Tak nevím co dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.10.11 21:26

Příspěvek upraven 09.05.16 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.10.11 21:29

S Pamperskama jsem moc spokojená. Zkoušela jsem všechny značky a tyhle mi vyšly nejlíp ! :palec: Používám je už na druhýho prcka. Je to jak píšou holky, pozor na ty velikosti !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 21:31

Tak asi koukám,že opravdu ty trojky donosíme a přejdeme na č.4.Doposud jsem s nimi byla opravdu nad výsost spokojená a nerada bych měnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.10.11 21:40

Holky, já teda zírám. Nedávno jsem je taky koupila a šoklo mě, jak v nich dítě smrdí. I kluci mi pořád hlásili, že malej kadil a ono ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 21:43

Tak to nemůžu říct,že by malá v těhle plenách smrděla,s tím jsem problém nikdy neměla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.10.11 22:04
ka-tka píše:
nepises vahu ditete......u nas plati, kdyz zacne protekat je cas na vetsi velikost......ono ty trojky jsou od 4-9 kg, ale co vim, tak od 7 kil uz jsem davala píše: Více

Přesně tak, nám když se začalo stávat, že byla pročuraná plena, tak jsme koupili 4 a je to OK. A taky to bylo okolo tech 7kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.10.11 22:07

Ja dobiram posledni zasoby trojek a menim znacku, spokojenost se jaksi vyparila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 22:12
také jsem naštvaná,není den,kdy by neměla počůrané kalhoty a to jí opravdu často přebaluji,opravdu nevím.č.4 doma mám,tak to zkusím a poté se rozhodnu :think:
Barca12345 píše:
Ja dobiram posledni zasoby trojek a menim znacku, spokojenost se jaksi vyparila :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.10.11 22:16

U nas se ani tak nejedna jako o procurani, ale o to, ze jakmile trosku crkne, ma mezi nozkami vak jako by cestovala!!! Navic se mi docela casto trhaji lepitka :cert: samozrejme pred pouzitim! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.10.11 22:19
To ano,to je pravda,vak tam má,ale s lepítky jsem problém neměla
Barca12345 píše:
U nas se ani tak nejedna jako o procurani, ale o to, ze jakmile trosku crkne, ma mezi nozkami vak jako by cestovala!!! Navic se mi docela casto trhaji lepitka :cert: samozrejme pred pouzitim! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí