Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky,ráda bych se zeptala,jestli jste také najednou nespokojené s plenami Pampers Active baby.Jaké máte zkušenosti?Tyto pleny užívám od narození dcery a opravdu super,teda doteď,kdy používám č.3.Je neustále pročůraná,prokakaná,pleny nic nepohltí.Můžete mi prosím dát typ,které pleny opravdu za tu cenu stojí?Děkuji ![]()
nepises vahu ditete......
u nas plati, kdyz zacne protekat je cas na vetsi velikost......ono ty trojky jsou od 4-9 kg, ale co vim, tak od 7 kil uz jsem davala 4
Souhlas, vždycky jsem si říkala, že ty hmotnosti maj pěkně nadsazený, malej má devět kg, takže by teoreticky mohl používat ještě trojky a máme čtyřky už tak dlouho, že už si ani nepamatuju od kdy vlastně ![]()
ahoj, podobnou zkušenost naštěstí nemám, protože nevím, jaké pleny bychom potom používali. Mně přijdou Pampers Active baby ze všech nejlepší
Syn měl velikost 3 do těch 9ti - 9,5 kilo úplně v pohodě, bez protékání. Ale dcerka už má přes 11 měsíců, tak myslím, že už těch 9 kg buď má, nebo brzy mít bude, tak bych asi zkusila vyměnit trojky za čtyřky…
pardon,to jsem zapomněla,dcera má 9kg,ale č.4 jsou jí šíleně velké,samozřejmě jsem je zkoušela,v pase jí je zapnu přes sebe a plena,suchá,jí zasahuje až ke kolínkům,o mokré ani nemluvím a také je hned mokrá
Tak nevím co dělám špatně.
S Pamperskama jsem moc spokojená. Zkoušela jsem všechny značky a tyhle mi vyšly nejlíp !
Používám je už na druhýho prcka. Je to jak píšou holky, pozor na ty velikosti !
Tak asi koukám,že opravdu ty trojky donosíme a přejdeme na č.4.Doposud jsem s nimi byla opravdu nad výsost spokojená a nerada bych měnila.
Holky, já teda zírám. Nedávno jsem je taky koupila a šoklo mě, jak v nich dítě smrdí. I kluci mi pořád hlásili, že malej kadil a ono ne…
Tak to nemůžu říct,že by malá v těhle plenách smrděla,s tím jsem problém nikdy neměla ![]()
ka-tka píše:
nepises vahu ditete......u nas plati, kdyz zacne protekat je cas na vetsi velikost......ono ty trojky jsou od 4-9 kg, ale co vim, tak od 7 kil uz jsem davala píše: Více
Přesně tak, nám když se začalo stávat, že byla pročuraná plena, tak jsme koupili 4 a je to OK. A taky to bylo okolo tech 7kg
Ja dobiram posledni zasoby trojek a menim znacku, spokojenost se jaksi vyparila ![]()
Barca12345 píše:
Ja dobiram posledni zasoby trojek a menim znacku, spokojenost se jaksi vyparila
U nas se ani tak nejedna jako o procurani, ale o to, ze jakmile trosku crkne, ma mezi nozkami vak jako by cestovala!!! Navic se mi docela casto trhaji lepitka
samozrejme pred pouzitim! ![]()
Barca12345 píše:
U nas se ani tak nejedna jako o procurani, ale o to, ze jakmile trosku crkne, ma mezi nozkami vak jako by cestovala!!! Navic se mi docela casto trhaji lepitkasamozrejme pred pouzitim!