Prošlé papírové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jancic
25.9.11 21:06

Prošlé papírové pleny

Ahoj,
myslíte, že vadí, že jsou papírovky prošlé? Např. o půl roku? Použili byste je? Zbyl mi tu načatý balík Alan, přemýšlím, zda ho prodat, či si ho ponechat pro dalšího potomka …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
25.9.11 21:21

Co může na plenách projít? Za mě, klidně vesele používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
25.9.11 21:23
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
25.9.11 21:26

A sorry za hloupý dotaz, my jedeme doma na látkovkách, papírovky byly jako rezerva … tak se v tom moc nevyznám :oops:

• Citovat
  • Upravit
jancic
25.9.11 21:26
eviska22 píše:
Co může na plenách projít? Za mě, klidně vesele používat.

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15674
25.9.11 21:27

Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.9.11 21:30

Trvanlivost nejspíš nemají (není to potravina), ale doporučené datum spotřeby a tady, když ho překročíš (kor u plen) se nic neděje

• Citovat
  • Upravit
jancic
25.9.11 21:31
hkac píše:
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé :oops: .

Podle mě má, i např. tampony a vložky mají „spotřebujte do“ :mrgreen: …

• Citovat
  • Upravit
15074
25.9.11 21:31

Vložky maj taky datum a klidně bych je použila, když nebudou deset let prošlé:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.9.11 21:32
jancic píše:
hkac píše:
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé :oops: .
Podle mě má, i např. tampony a vložky mají „spotřebujte do“ :mrgreen:

Kuš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
25.9.11 21:32
hkac píše:

Hoď je na mražák :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
238
25.9.11 21:33

Uvádí se tam datum spotřeby jako na všech hygienických pomůckách, ale plenky nejsou např. krém, který by se třeba po dlouhodobém otevření mohl zkazit, takže bych to neřešila a používala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.9.11 21:35
kahaja píše:
hkac píše:

:mrgreen: Škoda žes mi to neporadila dřív, jsem nedávno rušila jeden mrazák, páč byl nevyužitej - ale plíny by se tam tak akorát vešly :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.9.11 21:35
mimi.lili píše:
Uvádí se tam datum spotřeby jako na všech hygienických pomůckách, ale plenky nejsou např. krém, který by se třeba po dlouhodobém otevření mohl zkazit, takže bych to neřešila a používala. :palec:
:palec: :palec:
Dyt říkám, že datum doporučené spotřeby a datum trvanlivosti jsou jiné pojmy
  • Citovat
  • Upravit
kahaja
25.9.11 21:39
hkac píše:
kahaja píše:
hkac píše:
:mrgreen: Škoda žes mi to neporadila dřív, jsem nedávno rušila jeden mrazák, páč byl nevyužitej - ale plíny by se tam tak akorát vešly :jazyk:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí