Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A sorry za hloupý dotaz, my jedeme doma na látkovkách, papírovky byly jako rezerva … tak se v tom moc nevyznám ![]()
eviska22 píše:
Co může na plenách projít? Za mě, klidně vesele používat.
Díky ![]()
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé
.
Trvanlivost nejspíš nemají (není to potravina), ale doporučené datum spotřeby a tady, když ho překročíš (kor u plen) se nic neděje
hkac píše:
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé.
Podle mě má, i např. tampony a vložky mají „spotřebujte do“
…
Vložky maj taky datum a klidně bych je použila, když nebudou deset let prošlé:-)))
jancic píše:hkac píše:Podle mě má, i např. tampony a vložky mají „spotřebujte do“
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé.
…
Kuš:-)
hkac píše:
Hoď je na mražák
.
Uvádí se tam datum spotřeby jako na všech hygienických pomůckách, ale plenky nejsou např. krém, který by se třeba po dlouhodobém otevření mohl zkazit, takže bych to neřešila a používala. ![]()
kahaja píše:hkac píše:Hoď je na mražák
![]()
.
Škoda žes mi to neporadila dřív, jsem nedávno rušila jeden mrazák, páč byl nevyužitej - ale plíny by se tam tak akorát vešly ![]()
mimi.lili píše:
Uvádí se tam datum spotřeby jako na všech hygienických pomůckách, ale plenky nejsou např. krém, který by se třeba po dlouhodobém otevření mohl zkazit, takže bych to neřešila a používala.
hkac píše:kahaja píše:hkac píše:Hoď je na mražák
![]()
.
Škoda žes mi to neporadila dřív, jsem nedávno rušila jeden mrazák, páč byl nevyužitej - ale plíny by se tam tak akorát vešly
Ahoj,
myslíte, že vadí, že jsou papírovky prošlé? Např. o půl roku? Použili byste je? Zbyl mi tu načatý balík Alan, přemýšlím, zda ho prodat, či si ho ponechat pro dalšího potomka …