Prošlé papírové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
25.9.11 21:43
kahaja píše:
hkac píše:
kahaja píše:
hkac píše:
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé :oops: .
Hoď je na mražák :mrgreen: :mrgreen:.
:mrgreen: Škoda žes mi to neporadila dřív, jsem nedávno rušila jeden mrazák, páč byl nevyužitej - ale plíny by se tam tak akorát vešly :jazyk:
:lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
kahaja
25.9.11 21:46
lokofa píše:
kahaja píše:
hkac píše:
kahaja píše:
hkac píše:
Ono to má nějakou dobu trvanlivosti? Já mám schované plíny po starší dceři (co jsme nespotřebovali) a vůbec mě nenapadlo, že by mohly být prošlé :oops: .
:mrgreen: Škoda žes mi to neporadila dřív, jsem nedávno rušila jeden mrazák, páč byl nevyužitej - ale plíny by se tam tak akorát vešly :jazyk:

Nebo bych je zavařila… (končím - dala jsem si 2 decky vína a už zas vymýšlím číčoviny :oops: )

• Citovat
  • Upravit
81477
25.9.11 21:48

Objektivně to asi není probém. Ale měla bych z toho asi blbý pocit, takže bych je raději prodala nebo pokud by jich bylo pár, tak věnovala.

Ale nejlepší je nevědomost, mě do te´d nenapado nějaké datum spotřeby hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.9.11 21:50
kahaja píše:
lokofa píše:
kahaja píše:
hkac píše:
kahaja píše:
hkac píše:
Nebo bych je zavařila… (končím - dala jsem si 2 decky vína a už zas vymýšlím číčoviny :oops: )

:-D :mrgreen: :-D - ZAVAŘIT!!! To je jasná volba :jazyk: - vínu zdar! Hlavně červenému :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
25.9.11 21:58
zelazuzu píše:
kahaja píše:
lokofa píše:
kahaja píše:
hkac píše:
kahaja píše:
hkac píše:
Nebo bych je zavařila… (končím - dala jsem si 2 decky vína a už zas vymýšlím číčoviny :oops: )
:-D :mrgreen: :-D - ZAVAŘIT!!! To je jasná volba :jazyk: - vínu zdar! Hlavně červenému :huban:

Cabernet Sauvignon :huban:

• Citovat
  • Upravit
2064
25.9.11 22:06
kahaja píše:
zelazuzu píše:
kahaja píše:
lokofa píše:
kahaja píše:
hkac píše:
kahaja píše:
hkac píše:
:-D :mrgreen: :-D - ZAVAŘIT!!! To je jasná volba :jazyk: - vínu zdar! Hlavně červenému :huban:
Cabernet Sauvignon :huban:

Tož to je dobrá značka :palec: - dobrou noc jdu spat.

Jinak z těch plín mám stejný pocit jako Alpaka - asi bych je darovala..Přeci jen v nich jsou gely a kdoví jestli to něco nedělá, ale nevím…Každopádně to s tím zavařením mě totálně pobavilo - já jsem si to totiž hned představovala naživo :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.9.11 22:23

Já takhle schovala plýny po synovi a když jsem je chtěla použít pro dceru, tak byly už takový „tvrdší“ :-? takže nakonec stejně skončili v koši. (ale je pravda, že čekaly ve skříni přes tři roky)
Teď jsem všechny nevyužitý plýny darovala kámošce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.9.11 22:29

zakladatelko když se podíváš na složení těch plen, tak jsou čímsi napuštěné, a mimčo by mohlo mít třeba vyrážku nebo tak něco

já bych nepužívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.9.11 00:00

Plenky snad projít nemohou.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.9.11 06:23

pěknou diskuzi jste tu z večera měly… :-D Mě ještě napadlo (a bez vína), že Alany mají být snadno odbouratelné, tak když jsou prošlé, bych se bála, jestli už se nezačaly odbourávat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.9.11 08:04

Je fakt, že ty plíny Alana, co má zakladatelka prošlý, jsou eko. Ty se asi skladovat dlouhodobě nedaj, by se rozložily časem:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.9.11 08:45
jancic píše:
Ahoj,
myslíte, že vadí, že jsou papírovky prošlé? Např. o půl roku? Použili byste je? Zbyl mi tu načatý balík Alan, přemýšlím, zda ho prodat, či si ho ponechat pro dalšího potomka …
eviska22 píše:
Co může na plenách projít? Za mě, klidně vesele používat.

Já myslím, že nejsou třeba zkažené nebo tak něco, ale můžou mít už omezenou nebo úplně znemožnenou savost. Taky jsem doma měla načaté Pampersky, dala jsem je kamarádce pro malého a ona je stejně vyhodila, že prý to savé jádro v nich bylo tvrdé a puckaté a protékaly jako by byly z umělé hmoty.
Asi jak byly načaté, tak navlhly, či co, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
26.9.11 08:50

Zírám :mrgreen: Ani jsem nevěděla, že plíny můžou být prošlé…a to už mám odplínkované 4 děti :mrgreen: Já bych je normálně užívala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
26.9.11 09:12

bych se asi bála těch absorčních gelů, na jednu stranu se rozkládají xxxx let, takže by měly vydržet, na druhou stranu nevím co po době spotřeby vypouštějí :nevim: KPK jednorázovky přece jsou z umělé hmoty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
26.9.11 09:28
Čekatelka píše:
bych se asi bála těch absorčních gelů, na jednu stranu se rozkládají xxxx let, takže by měly vydržet, na druhou stranu nevím co po době spotřeby vypouštějí :nevim: KPK jednorázovky přece jsou z umělé hmoty :-D

vypouštějí po době spotřeby tělíčku nezdravé chemikálie - úplně ty samé jako před dobou spotřeby - takže je to vlastně úplně fuck :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí