Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, zda máte v poslední době problém s pleny Huggies Premium, doteď byly ok. Teď jsem koupila balení v Kauflandu Promo 60+12 a jsou v části na bříšku strašně drsné, obsahují ostré krystaly jako kamínky a dře to hodně kůži
. Máte někdo stejný problém? Napsala jsem jim mail, tak čekám na odpověď
.
Ahoj my je taky používáme a nic takového tam nemáme
Ale zase už asi u 5 plín byly utrhaný ty pásky lepící,takže byla ta plína k ničemu.
Do kaufu to můžeš jít vrátit a dají ti hned peníze. Švagrová tam dělá a prý i to co neni jejich zboží ti proplatí a bez účtenky.Takže ti doporučuju to tam jít vrátit.Třeba máš jen nějakou špatnou sadu ![]()
Já jsem taky doteď problém neměla až teď. Koupila jsem je v Kauflandu a i pro neteř a mají stejný problém, chudinka malá už měla poškrábané bříško z toho
Napsala jsem jim, tak jsem zvědavá, jak si s tím poradí. Jinak jsem byla spokojená
.
Díky za radu, zkusím to. Účtenku samozřejmě už nemám, tak jsem zvědavá.
Myslím, že to bude nějaký vadný balík nebo možná celá sarže. Náš kluk nosí taky Huggies a přijdou mi furt stejné. Reklamuj je ![]()
Moje ségra taky má tento problém, volala na jejich linku a má jim tam poslat 3-4 ks těch plín a igelitový obal, aby věděli co to je za šarži, prý jí to vykompenzují a má jim napsat dopis, kde je koupila + popis problému. Taky jim to tam pošlu.
Můžete napsat, jak jste nakonec dopadly? Teď jsem koupila 2 balíky taky v Kaufu. Zatím je nemám rozdělaný, tak nevím, ale pěkně by mě to nakrklo, když bych musela řešit stejný problém ![]()
Holky to mi vůbec neříkejte, my je používáme.Ale máme ještě starou zásobu.
Napsala jsem jim stížnost a oni mi napsala, abych jim poslala 2 vzorky + obal od plen a obratem mi poslali omluvný dopis a balík plen Walkers kalhotky. V dopise mi napsali, že se ozvou, jak dopadli testy, ale je to už 3 týdny a nikdo se neozval.
Tak mi to přece jen nedalo a už jsem je načla. Na bříšku tedy neškrábou, to je v poho. Ale jinak s nima teda spokojená nejsu. Skoro od narození používám DM babylove (s výjimkou pár zkoušek plínek z Tesca, Pampers SleepPlay a možná ještě nějakých) a jak to tak vypadá, tak budu používat i nadále. Huggiesky daleko dřív smrdí čůrem. Zrovna dneska i dost na dálku, že jsem myslela, že má nálož, ale neměl. Plínu měl v té chvíli 2h během spaní, pak hodinu po něm. Celkově se mě zdají málo nasákavé. Běžně má spotřebu 4-5ks/den dle kadění. Huggiesek má tak o 2 víc. Jakmile začne smrdět a zdá se mi, že má mezi nohama „vemínko“, tak okamžitě přebaluju. Ovšem kolikrát se po výměně plíny divím, protože není pročůraná tolik jak se tváří mezi nohama ![]()
Takže asi tak
Budu ráda až je dopotřebuju a hurá zpět k babylove.
Použila jsem Huggies jednou a zdálo se mi že špatně sajou.na pokožce měl synek krupičky moče.Což se nám třeba u Pampersek nestává.
Ahoj,u nás vždy vyleze kakani po zádech,protože ta pruzici páska je zde na zádech,tudíž je tam na to prostor.u pampers jsou po stranách na těch páskách a je to bez problémů.už mi tu huggiesku i procural.také má odrene bříško od té pásky a navrch se mu začala dělat na prdce vyrazka,takže já je vyhodila.škoda,protože v akci byly za dobrou cenu,teď budu muset zase číhat na dobré akce na pampers.jo a huggiesky jsem koupila v dm