Pleny vše v jednom (AIO)

36
26.9.11 12:46

Pleny vše v jednom (AI

Dobrý den, chtěla bych poradit, jako nezkušená maminka jsem se rozhodla pro látkování.. Ale protože jsem chtěla mít látkování co nejjednodušší, šla jsem do plenek typu vše jednom.. U toho na doma používám normální čtvercové pleny. Zezačátku jsem neměla žádný problém,ale nyní, když má moje malá už 4 měsíce se mi čím dál tím častěji stává, že malá má mokro kolem nožiček, tam jak jsou ty gumičky, přebaluji ji často, u některých typů dávám ještě i vkládačky… Nemáte taky někdo tento problém? Jak to řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
26.9.11 12:49

a jaké AIO používáš?
nám začaly kolem 5 měsíců protékat Itti bitti (mám AIO i SIO), tak jsem přidala 1 vkládačku navíc a už je to dobré. jinak používáme z AIO plenek ještě imse vimse a anavy easy a žádné neprotékají. jen u anavy easy jsme nejdřív používali malou vkládačku a v poslední době jsme přešli na tu dlouhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102219
26.9.11 12:54

Občas mám tenhle problém u kapsovek - buď málo savá vkládačka v kapse nebo moc dlouhá doba mezi přebalováním. Nebo blbě srovnaný pindík :mrgreen: ale to asi nebude váš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.9.11 12:56

Tak to znám - ony holt AIO plíny nikdy nebudou tak spolehlivé jako plína a svrchňáky :-(. Používám Anavy Easy, Imse Vimse - do nich ale musím dát bambusovou vkládačku, jinak už nám kapacitně nestačí, ale zase pěkně sedí a mají chlopně okolo stehýnek, takže spíš neprotečou. Řeším to tak, že AIO plíny častěji přebaluji a když potřebuji větší savost, jako na spaní, noc, delší cestu autem, tak dávám jen kalhotkovky - výborné jsou klasické Anavy, Tots Bots, Baby Lucy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.9.11 13:06

Používám nejvíc POP IN - u těch zase takový problém nemám, jdou totiž dost narovnat i k okrajům plenky. ale nejvíc mám problém u značky Tots bots - taková s planetkama kupovaná na bráně k dětem. Nějak jsem došla k názoru,že nejlepší je klasika,takže stejně nejvíc teď používám čtvercové pleny.. Na plenkách AIO mě přijde, že nejsou zase tak extra savé - musí většinou do nich člověk dávat ještě vkládačku a některé velmi dlouho schnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
26.9.11 14:06

Nám teda všechny plínky čurání zadrží, ale kakání občas trochu utíká. Takže když čekám nálož dávám čtverce. Z AIO mám Tots Bots Easyfit a přidávám dovnitř vkladačku a pak kapsovky Bum Genius, taky vycpávám silnější vrstvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
26.9.11 14:08

Z toho důvodu jsem používání AIO plenek téměř vzdala, prostě to u krajů často prosakovalo… to se s plenkama a kalhotkama nestává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
26.9.11 14:20

Mám pouze AIO na doma i na ven a jediné které mi kdy protekly byly Anavy Easy.Nejspokojenější jsem s PopIn na doma a Gro Baby/Vía na ven, používám i TotsBoots a taky pohoda, jen ty se musí buď dovycpat nebo přebalit do 2hodin. Je fakt, že schnou dýl, ale mám zásoby a celkem 30plenek, peru jednou za 2dny, přebaluju 6-8×denně, na noc má papírovou :oops: ze všech ostatních měl otlaky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamim
9.8.12 22:49

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jeslti máte některá zkušenost s GaGa plenama - také jsou AIO.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure