Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ráda bych se zeptala na zkušenosti s těmito plenkami. Mám možnost koupit za zvýhodněnou cenu skoro novou sadu těchto plenek a svrchních kalhotek, ale nerada bych si pak nadávala, že jsem koupila blbost. Šlo by o 12 ks malých plenek, 12 ks větších plenek plus svrchní kalhotky ve 3 velikostech.
Až se mimi narodí ráda bych látkovala s tím, že bych ze začátku používala hlavně čtverce nebo vícevrstvé pleny (furt nevím co je lepší). Postupně se chystám si našít i kalhotkové pleny.
Prosím o rada, zda má cenu si tuto sadu pořídit nebo radši nakupovat po kouskách různé druhy podle potřeby.
Ty vícevrstvé plínky určitě využiješ, kalhotky nevím, s těma zkušenost nemám, mám jiné značky.
mě třeba vícevrstvé vůbec nevyhovujou. takže sadu něčeho nevyzkoušeného přímo mnou bych nikdy nekoupila
mě vyhovujou mám doma i kalhotky i plenky, ale jak píše alpaka, taky bych nekoupila celou sadu když to není vyzkoušené
já je kupovala postupně…
Tak mě 12 malých a 12 větších nepřijde jako sada, jinak velkou sadu bych taky nebrala.
Jde o tuto sadu. Nyní ji paní nabízí za 1500Kč. Já furt přemýšlím a nevím.
https://www.emimino.cz/…iminko-2970/
Děkuju za postřehy a čekám na další reakce.
to je fuk, jestli to nazvem sadou nebo ne. Je toho 12, stojí to 1500 a to je až moc na to, abych zjistila, že mi nevyhovuje.
Tak co jsem koukala na ten inzerát, tak těch svrchních kalhotek mi přijde nesmyslně moc.
Aspera píše:
Jde o tuto sadu. Nyní ji paní nabízí za 1500Kč. Já furt přemýšlím a nevím.
https://www.emimino.cz/…iminko-2970/Děkuju za postřehy a čekám na další reakce.
no, tyhle vícecrstvé plenky mám a jsou třeba lepší než od bambino mio, jsou menší a jemější…mám i ty bílé svrchnáky jsem snima spokojená, jediné co bych vytkla, tak že mají jemný suchý zip, tak se mi trochu vychrchlali
.
Vícevrstevné nejsou nejhorší, snad trošku tuhé, pár jsem si koupila na vyzkoušení, kalhotky za moc nestojí, ty mám jako nouzovku, když nestíhám sušit. Hlavně nenakupuj ty kalhotkové, jsou příšerné.