Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
bohužel je včera manža koupil,tal jsem se na to zeptala,děsilo mě tolik nepřiznívych špatných odpovědí a zatím nám sedín není opruzená a vydrží i silně pocuranou plínu,není to luxus-igelit,ale to stačí,stejně musí začít chodit na hrnek
Nekupovat jsou opravdu hrozný,,jednou jsem si je koupila a mála měla hned prdelku celou červenou ![]()
Já můžu jen potvrdit,že ty zelené Tesco jsou super.Měla jsem Pampers premium-hrůza,je cítit strašně moč
.Pampers slep & play taky nic moc.Jsou v nich cítit kuličky a moc nevydrží.Za mě určitě zelené Tecso ![]()
Tak můj názor na tyto plínky je takový: Nejsou vůbec tvrdý,sice to lepení někdy zlobí,ale malá po nich není opruzená,když dáme třeba tesco essenc,tak jsme hned opruzené…Ty to plínky jsou levné,tak nevím co od nich ostatní maminky jako očekávají…Jak tu říkají děs běs?Vtipné…
Jsou to jediné plínky které nepročůrá..A nejsou cítít vůbec močí!!!Záleží asi nejspíš taky na tom jaký krém nebo pudr používate…To jste měla tu plínku na svém dítěti snad celý den??My s tím vůbec problémy nemáme,jsme s nimi SPOKOJENÉ!! ![]()
Kashenko díky,koupila jsem v coopu děs a hrůza pročůrá jednou a visí to na ní jako nevím na čem,takže taky ty tesco plínky,nemá proti nim nic…
Přiškvařím se s dotazem, kolik ty plenky stojí? Jedno balení?
malé balení mi ve slevě vyšlo na 80 kč velké na 160,tak velké do dvoustovek
,my jsme byli s nimi spokojeni,ted už se odnaučuje curat,takže plínka se dává jen na ven a na noc
![]()
tumpach píše:
malé balení mi ve slevě vyšlo na 80 kč velké na 160,tak velké do dvoustovek![]()
,my jsme byli s nimi spokojeni,ted už se odnaučuje curat,takže plínka se dává jen na ven a na noc
![]()
![]()
Mám na mysli balení 64kusů, děkuji
Mám tu 4 balíky těchto bílých plen, pokud má někdo zájem, nechám za polovic.
Nechte mi tu email - napíšu.
Tak já Tesco pleny bílé kupuju už pořád. Dávám je sice jen na noc nebo pokud jedu k doktorce, jinak látkujeme. Ještě nedávno ty pleny byly igeliťáky, ale včera jsem koupila další balení a už nešustí
,tak to vylepšili
. Moč z nich cítit nejde a je pravda, že mu vydrží celou noc. Opruzeniny ani zčervenání prdelky po nich nemáme. A jsou taky hodně levný na to, kolik jich v balení je.
Ja jsem je dnes dostala od segry k vánocum a mam smisene pocity jinak kupujeme pampers babylove nebo helen harper… tak se trocha bojím:-( ale je mi je líto vyhodit no zkusim na doma, mate nekdo i kladne zkusenosti|||??
Já mám, mně je nepročůral ani se neoprudil, jen mi přijdou moc tvrdý a nepohodlný, jako když si místo jemnýho toaleťáku pořídíš ten nejtvrdší. Ale zadek si s nim taky utřeš. Co jediný mi vadilo, jsou ty lepítka, blbě se odlepují, hlavně na hýbajícím se dítěti, takže se musíš napoprvé dobře trefit, abys to dobře zalepila
Já už je kupovat nebudu, jsou i lepší plenky za slušné peníze.
@ncc1701 píše:
Já mám, mně je nepročůral ani se neoprudil, jen mi přijdou moc tvrdý a nepohodlný, jako když si místo jemnýho toaleťáku pořídíš ten nejtvrdší. Ale zadek si s nim taky utřeš. Co jediný mi vadilo, jsou ty lepítka, blbě se odlepují, hlavně na hýbajícím se dítěti, takže se musíš napoprvé dobře trefit, abys to dobře zalepilaJá už je kupovat nebudu, jsou i lepší plenky za slušné peníze.
diky moc na doma je dam a uvidim, trebas se nauci na nocník ![]()