Pleny Tesco v bílém obalu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
14.11.11 19:28

bohužel je včera manža koupil,tal jsem se na to zeptala,děsilo mě tolik nepřiznívych špatných odpovědí a zatím nám sedín není opruzená a vydrží i silně pocuranou plínu,není to luxus-igelit,ale to stačí,stejně musí začít chodit na hrnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.11.11 13:16

Nekupovat jsou opravdu hrozný,,jednou jsem si je koupila a mála měla hned prdelku celou červenou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.11.11 10:33

Já můžu jen potvrdit,že ty zelené Tesco jsou super.Měla jsem Pampers premium-hrůza,je cítit strašně moč :-? .Pampers slep & play taky nic moc.Jsou v nich cítit kuličky a moc nevydrží.Za mě určitě zelené Tecso :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kashenka
19.12.11 08:51

Bílé plenky

Tak můj názor na tyto plínky je takový: Nejsou vůbec tvrdý,sice to lepení někdy zlobí,ale malá po nich není opruzená,když dáme třeba tesco essenc,tak jsme hned opruzené…Ty to plínky jsou levné,tak nevím co od nich ostatní maminky jako očekávají…Jak tu říkají děs běs?Vtipné… :lol: Jsou to jediné plínky které nepročůrá..A nejsou cítít vůbec močí!!!Záleží asi nejspíš taky na tom jaký krém nebo pudr používate…To jste měla tu plínku na svém dítěti snad celý den??My s tím vůbec problémy nemáme,jsme s nimi SPOKOJENÉ!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
6945
19.12.11 15:20

Kashenko díky,koupila jsem v coopu děs a hrůza pročůrá jednou a visí to na ní jako nevím na čem,takže taky ty tesco plínky,nemá proti nim nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 17:42

Přiškvařím se s dotazem, kolik ty plenky stojí? Jedno balení?

• Citovat
  • Upravit
6945
9.1.12 17:55

malé balení mi ve slevě vyšlo na 80 kč velké na 160,tak velké do dvoustovek :srdce: :srdce: ,my jsme byli s nimi spokojeni,ted už se odnaučuje curat,takže plínka se dává jen na ven a na noc :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 18:05
tumpach píše:
malé balení mi ve slevě vyšlo na 80 kč velké na 160,tak velké do dvoustovek :srdce: :srdce: ,my jsme byli s nimi spokojeni,ted už se odnaučuje curat,takže plínka se dává jen na ven a na noc :srdce: :dance: :dance:

Mám na mysli balení 64kusů, děkuji

• Citovat
  • Upravit
6945
9.1.12 18:23

těch 64 ks za těch 160-kč blo v akci,tak asi ty 200 Kč stojí :-) :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 18:25

díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.12 11:31

Mám tu 4 balíky těchto bílých plen, pokud má někdo zájem, nechám za polovic.
Nechte mi tu email - napíšu.

• Citovat
  • Upravit
Pajinaaaa
30.10.12 10:09

Tak já Tesco pleny bílé kupuju už pořád. Dávám je sice jen na noc nebo pokud jedu k doktorce, jinak látkujeme. Ještě nedávno ty pleny byly igeliťáky, ale včera jsem koupila další balení a už nešustí :lol:,tak to vylepšili :potlesk:. Moč z nich cítit nejde a je pravda, že mu vydrží celou noc. Opruzeniny ani zčervenání prdelky po nich nemáme. A jsou taky hodně levný na to, kolik jich v balení je.

• Citovat
  • Upravit
3138
27.12.12 10:04

Ja jsem je dnes dostala od segry k vánocum a mam smisene pocity jinak kupujeme pampers babylove nebo helen harper… tak se trocha bojím:-( ale je mi je líto vyhodit no zkusim na doma, mate nekdo i kladne zkusenosti|||??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.12.12 10:12

Já mám, mně je nepročůral ani se neoprudil, jen mi přijdou moc tvrdý a nepohodlný, jako když si místo jemnýho toaleťáku pořídíš ten nejtvrdší. Ale zadek si s nim taky utřeš. Co jediný mi vadilo, jsou ty lepítka, blbě se odlepují, hlavně na hýbajícím se dítěti, takže se musíš napoprvé dobře trefit, abys to dobře zalepila :-) Já už je kupovat nebudu, jsou i lepší plenky za slušné peníze.

• Citovat
  • Upravit
3138
27.12.12 10:19
@ncc1701 píše:
Já mám, mně je nepročůral ani se neoprudil, jen mi přijdou moc tvrdý a nepohodlný, jako když si místo jemnýho toaleťáku pořídíš ten nejtvrdší. Ale zadek si s nim taky utřeš. Co jediný mi vadilo, jsou ty lepítka, blbě se odlepují, hlavně na hýbajícím se dítěti, takže se musíš napoprvé dobře trefit, abys to dobře zalepila :-) Já už je kupovat nebudu, jsou i lepší plenky za slušné peníze.

diky moc na doma je dam a uvidim, trebas se nauci na nocník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky