Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jsem, holky, dnes koupila zkušební balík, když se osvědčí, do konce týdne (v rámci akce) skočím pro další. I když mám dilema, protože v Albertu mají zase v akci pleny Happy, které mi příjdou hodně kvalitní. Takže co teď
![]()
mimi.lili píše:
Tak jsem, holky, dnes koupila zkušební balík, když se osvědčí, do konce týdne (v rámci akce) skočím pro další. I když mám dilema, protože v Albertu mají zase v akci pleny Happy, které mi příjdou hodně kvalitní. Takže co teď![]()
Koupit oboje?:-)
elanaa píše:
trojek je tam 56 kusůno já nechápu, že malýho v trojkách furt mám, když váží přes 8kg a měří 73cm…ale mám, no
nojo, tak teď už se nemám na co těšit, když vím, že na čtyřkách je pejsek![]()
![]()
slonikova píše:
haf haf![]()
no malá měla v půl roce 9kilo,ted nevím,kolik má ,do poradny jdeme za 14dní.
elanaa píše:
trojek je tam 56 kusůno já nechápu, že malýho v trojkách furt mám, když váží přes 8kg a měří 73cm…ale mám, no
![]()
aha, tak to je jinší váha ![]()
elanaa píše:slonikova píše:aha, tak to je jinší váha
haf haf![]()
elanaa píše:
![]()
Já koupila včera čtyřky a pejsek na nich není:-)
hofka píše:elanaa píše:Já koupila včera čtyřky a pejsek na nich není:-)slonikova píše:aha, tak to je jinší váha
haf haf![]()
elanaa píše:
![]()
elanaa ,no jo,naše malá je jiná váhová kategorie,ona byla velká už při narození,měla porodní váhu 4180g
![]()
Holky my měli v jednom starším balení 4 jiný obrázek, mořské koníky
teď tam máme taky pejsky ![]()
Holky, jak jsou ty velikosti rozdělené podle kg? Zajímá mě 3 a 4 - chci vyslat drahého, tak v jakém rozložení to má nakoupit
Já už si to vůbec nepamatuju. My vždycky kupujem novou velikost hned, jak na ni kilama dosáhnem - teda u malého to tak bylo a teď se zdá, že to bude stejné - tak ať nám nezbudou…
Angua píše:
Holky, jak jsou ty velikosti rozdělené podle kg? Zajímá mě 3 a 4 - chci vyslat drahého, tak v jakém rozložení to má nakoupitJá už si to vůbec nepamatuju. My vždycky kupujem novou velikost hned, jak na ni kilama dosáhnem - teda u malého to tak bylo a teď se zdá, že to bude stejné - tak ať nám nezbudou…
3 je 4-9 kg, 4 je 7-18 kg a 5 je 11-25 kg
Aha, tak super, díky, nakoupíme si teda trojky… 7 kg snad hned tak mít nebude ![]()
Angua píše:
Aha, tak super, díky, nakoupíme si teda trojky… 7 kg snad hned tak mít nebude
To ne, ty 3 jsme měli od asi 4-6.týdnu do těch cca 4,5-5.měs, jak měl víc jak 8 kg tak jsme najeli na 4 ![]()
Tak to je fajn, to se hodí i syslit
U prvního jsem je objevila pozdě a začali jsme myslím rovnou pětkama ![]()