Pleny Toujours

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
6.2.12 22:00

Tak jsem, holky, dnes koupila zkušební balík, když se osvědčí, do konce týdne (v rámci akce) skočím pro další. I když mám dilema, protože v Albertu mají zase v akci pleny Happy, které mi příjdou hodně kvalitní. Takže co teď :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.2.12 22:20
mimi.lili píše:
Tak jsem, holky, dnes koupila zkušební balík, když se osvědčí, do konce týdne (v rámci akce) skočím pro další. I když mám dilema, protože v Albertu mají zase v akci pleny Happy, které mi příjdou hodně kvalitní. Takže co teď :nevim: :?:

Koupit oboje?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.2.12 08:33
haf haf :mrgreen: :mrgreen: no malá měla v půl roce 9kilo,ted nevím,kolik má ,do poradny jdeme za 14dní.
elanaa píše:
trojek je tam 56 kusů

no já nechápu, že malýho v trojkách furt mám, když váží přes 8kg a měří 73cm…ale mám, no :nevim: :mrgreen:

nojo, tak teď už se nemám na co těšit, když vím, že na čtyřkách je pejsek :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
7.2.12 09:45
slonikova píše:
haf haf :mrgreen: :mrgreen: no malá měla v půl roce 9kilo,ted nevím,kolik má ,do poradny jdeme za 14dní.
elanaa píše:
trojek je tam 56 kusů

no já nechápu, že malýho v trojkách furt mám, když váží přes 8kg a měří 73cm…ale mám, no :nevim: :mrgreen:

nojo, tak teď už se nemám na co těšit, když vím, že na čtyřkách je pejsek :zed: :mrgreen:

aha, tak to je jinší váha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.12 12:56
elanaa píše:
slonikova píše:
elanaa píše:
trojek je tam 56 kusů

Já koupila včera čtyřky a pejsek na nich není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.2.12 13:57
a co tam máš za zvířátko? :-)
hofka píše:
elanaa píše:
slonikova píše:
elanaa píše:
trojek je tam 56 kusů

Já koupila včera čtyřky a pejsek na nich není:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.2.12 13:58

elanaa ,no jo,naše malá je jiná váhová kategorie,ona byla velká už při narození,měla porodní váhu 4180g :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
7.2.12 14:54

Holky my měli v jednom starším balení 4 jiný obrázek, mořské koníky :jazyk: teď tam máme taky pejsky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
7.2.12 15:46

no vida, tak přece bude překvápko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.12 17:17

Tak Lolik už to prozradila, jo, mám mořský koníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.2.12 17:59

Holky, jak jsou ty velikosti rozdělené podle kg? Zajímá mě 3 a 4 - chci vyslat drahého, tak v jakém rozložení to má nakoupit :lol: Já už si to vůbec nepamatuju. My vždycky kupujem novou velikost hned, jak na ni kilama dosáhnem - teda u malého to tak bylo a teď se zdá, že to bude stejné - tak ať nám nezbudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
7.2.12 18:11
Angua píše:
Holky, jak jsou ty velikosti rozdělené podle kg? Zajímá mě 3 a 4 - chci vyslat drahého, tak v jakém rozložení to má nakoupit :lol: Já už si to vůbec nepamatuju. My vždycky kupujem novou velikost hned, jak na ni kilama dosáhnem - teda u malého to tak bylo a teď se zdá, že to bude stejné - tak ať nám nezbudou…

3 je 4-9 kg, 4 je 7-18 kg a 5 je 11-25 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.2.12 18:55

Aha, tak super, díky, nakoupíme si teda trojky… 7 kg snad hned tak mít nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
7.2.12 18:58
Angua píše:
Aha, tak super, díky, nakoupíme si teda trojky… 7 kg snad hned tak mít nebude :lol:

To ne, ty 3 jsme měli od asi 4-6.týdnu do těch cca 4,5-5.měs, jak měl víc jak 8 kg tak jsme najeli na 4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.2.12 19:18

Tak to je fajn, to se hodí i syslit :lol: U prvního jsem je objevila pozdě a začali jsme myslím rovnou pětkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí