Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo, ještě jsem někde četla, že v Dtestu byla řáda Cien hodnocená jako jedná z nejlepších.
plenky za 179kč,super,hned uděláme zásobičku
ubrousky jsou taky dobrý,taky nakoupíme
a od sunaru koupíme sušenky a čajíček
mlíčko pijeme nutrilon
ale bohužel nekoupíme nic z té kosmetiky,malá je háklivá na jakoukoliv
ale možná si koupím krém pro sebe,dětský jsou nejlepší ![]()
Tak u nás mají plínky díky akci momentálně premiéru
a jsou skvělé, měkoučké, savé, jsem moc spokojená
!
Jen bohužel mimo akce se mi zdá ta cena vysoká…
a mají tedka nové složení,jsou slabší a mají tam nějakej spešl modrej proužek
Dneska jsem koupila 3 balíky.No,normálně vyjde jedna plýnka velikost 4 na 4,70 kč tak to jde ![]()
Já koupila 8 balíků ![]()
Na ty plenky je akce velice málo,sna jednou za rok nebo co ![]()
teda,no tak to musím ještě dokoupit
zítra veme manžel autem
to jo,akce je na ně hodně málo,koupila jsem je v akci poprvé a to je používám,co jsme začali používat trojky
naposled byla akce loni v létě (asi v srpnu), takže jestli je 2× do roka, je to hodně
A fakt škoda, ty plenky jsou bezkonkurenční, kupuju je i teda za plnou cenu, ale být akce častěji, bylo by to ještě lepší. Vytýkám jim jedinou věc-každá má stejný obrázek ![]()
tak v srpnu jsme je ještě neměli vyzkoušené ,velikost 2 totiž nedělají.S tou akcí je to fakt škoda,mohla by být alespon jednou za tři měsíce.ale taky je kupuji i normálně,když akce není a ty obrázky-souhlasím
![]()
Vám vadí stejný obrázky? Já bych je tam nemusela mít vůbec, k čemu? Stejně je zalepím a oblíknu přes to něco. Naopak, kolikrát to prosvítá přes bílý body nebo kalhoty, když je potisk i mimo lepítka:-)
hofka píše:
Vám vadí stejný obrázky? Já bych je tam nemusela mít vůbec, k čemu? Stejně je zalepím a oblíknu přes to něco. Naopak, kolikrát to prosvítá přes bílý body nebo kalhoty, když je potisk i mimo lepítka:-)
jen ták, že si nemáme nač stěžovat
, tak jsme si něco našly. Ale né, já náhodou malýmu vždycky popisuju plenku, co na ní je, jen tak, aby řeč nestála…a pořád říkat „kachnička, vidíš, teď je tady kačenka“…to je na budku ![]()
tak tak,to jen tak
a zase dáme plýnečku s fialovým a růžovým pejskem
mi teda s kachničkou ještě neměli
![]()
jsou supe rpoužíváme ted jsme koupili 6 balíků ale mi máme jen na noc jiné nevydrží tak nám vydrží dýl už kupujeme 5 tak vyjdou i tak dost draho
slonikova píše:
tak tak,to jen taka zase dáme plýnečku s fialovým a růžovým pejskem
![]()
a jakou máte velikost? My 3 a vždycky jen kachnička…a to v baleních ze srpna i teď. Což jsem si teď uvědomila, že jedna velikost vydrží děsně dlouho, když máme furt trojky. Už mám překachničkováno. A to nemluvím o tom, že na obalu je nakreslenej krokodýl ![]()
elanaa píše:slonikova píše:a jakou máte velikost? My 3 a vždycky jen kachnička…a to v baleních ze srpna i teď. Což jsem si teď uvědomila, že jedna velikost vydrží děsně dlouho, když máme furt trojky. Už mám překachničkováno. A to nemluvím o tom, že na obalu je nakreslenej krokodýl
tak tak,to jen taka zase dáme plýnečku s fialovým a růžovým pejskem
![]()
trojek je tam 56 kusů
no já nechápu, že malýho v trojkách furt mám, když váží přes 8kg a měří 73cm…ale mám, no
![]()
nojo, tak teď už se nemám na co těšit, když vím, že na čtyřkách je pejsek
![]()