Pleny Toujours

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
12.2.12 22:04

tak jsem se nechala zlákat akcí, koupila jeden balík - naštěstí jen tento, a musím konstatovat, že za sebe z nich nejsem moc nadšená :roll: myslím,l že existuje několik značek, které cenou i kvalitou tojours nechají vzadu
jinak co se týče obrázků, doma máme s pejsky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.2.12 22:07
mimi.lili píše:
tak jsem se nechala zlákat akcí, koupila jeden balík - naštěstí jen tento, a musím konstatovat, že za sebe z nich nejsem moc nadšená :roll: myslím,l že existuje několik značek, které cenou i kvalitou tojours nechají vzadu
jinak co se týče obrázků, doma máme s pejsky ;)

No vidíš a já jsem z nich nadšená, za plnou cenu jsem je nekupovala, možná jednou a vyhovujou. Až dojdou, zase přejdu k levnějším, co taky vyhovujou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.2.12 22:12

Tak to já jsem nakonec zradila a koupila v akci v Kaufu Huggies Premium, bo plenka vycházela o 0,50 levněji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.2.12 22:20
Angua píše:
Tak to já jsem nakonec zradila a koupila v akci v Kaufu Huggies Premium, bo plenka vycházela o 0,50 levněji :lol:

Také jsem nad tím přemýšlela, ale řekla jsem si, že ozkouším zase něco nového, toujours jsem ještě v ruce neměla.
Jinak já nakoupila tento týden v akci také Happy v Albertu. Happy jsou zatím jediné pleny, u kterých jsem narazila na „kapsičku“ cca u kostrče mimča k zachycení tekutého hovínka. Takže je mám pro případ příchozího průjmu. Nebo má tu kapsičku i jiná značka? Nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.2.12 22:24

Kapsičku jsem nikdy neviděla, tak asi ne :think: To je budu muset taky někdy koupit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.2.12 22:26

Tak kapsičky jsem si u Happy nikdy nevšimla. Neměla jsem je teda tolikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.2.12 22:35

V podstatě je to takový zvedlý lem, který vytváří něco jako kapsičku. Všimla jsem si ho náhodou, když jsem z hecu porovnávala tuto plenu s jinou, následně jsem si tohoto aspektu všímala i u jiných (Huggies premium, Tesco zelené, toujours, dm babylove, pampers AB, SaP) a zatím jsem nenarazila na něco obdobného. Ony vůbec Happy pleny mi příjdou dobře udělané vůči ostatním, zásadní nevýhoda je jejich cena, takže i v akci to nevychází zrovna nejlépe - ale v případě argumentu kvality se to dá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
10.2.13 15:55

Jak odpovídá velikost plenek Toujours? Budou ve slevě a my jsme teď na pomezí 3 a 4 - Huggies trojky jsou už malé, Pampersky trojky v pohodě. Má ještě koupit trojky nebo už čtyřky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.2.13 16:07
@mimi.lili píše:
jinak co se týče obrázků, doma máme s pejsky ;)

Já jsem naštěstí taky koupila asi před rokem jeden balík v akci-jela jsem tam jen kvůli těm plínám, ale taky mě nijak nenadchly. Spíš nám vyhovovaly plínky z DM-Babylove.

• Citovat
  • Upravit
2133
10.2.13 16:38

@Jančakecalka Plenky Toujours teď prošly inovací a jsou úplně jiné. Nám dřív taky nevyhovovaly, ale teď v pohodě ;) Od zítra je na ně a další mimi věci akce, jdu přikoupit. Budou stát 179 kč. Pokud chceš vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.2.13 16:40
@jayjayka píše:
@Jančakecalka Plenky Toujours teď prošly inovací a jsou úplně jiné. Nám dřív taky nevyhovovaly, ale teď v pohodě ;) Od zítra je na ně a další mimi věci akce, jdu přikoupit. Budou stát 179 kč. Pokud chceš vyzkoušet.

No, když mi už plínečky naštěstí nepoužíváme, ale dík, vyřídím kámošce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2133
10.2.13 16:41
@jessikka píše:
Jak odpovídá velikost plenek Toujours? Budou ve slevě a my jsme teď na pomezí 3 a 4 - Huggies trojky jsou už malé, Pampersky trojky v pohodě. Má ještě koupit trojky nebo už čtyřky?

Nám jsou trojkový huggies už taky menší. Myslím, že ti bude stačit velikost 3 u těch Toujours. Nám zatím vyhovuje. Toujours jsou krapítek větší. Ale nekupovala bych těch trojek zas moc. Podle toho jak rychle rostete. Pokud chceš dělat zásoby tak vem i velikost 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
10.2.13 16:42
@Jančakecalka píše:
No, když mi už plínečky naštěstí nepoužíváme, ale dík, vyřídím kámošce :mavam:

Dovolila bych si tvrdit, že jsou to takový lepší pampersky teď po té inovaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
10.2.13 16:44

@jessikka Teď sem byla schválně porovnat velikost 3 u Toujours a vel. 3 Pampers AB a jsou stejný ;) Tak snad sem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.2.13 16:53
@jayjayka píše:
Dovolila bych si tvrdit, že jsou to takový lepší pampersky teď po té inovaci ;)

Dobře, tak to kámoška asi i ocení, tuto informaci, díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure