Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky Maminky,
nemáte někdo zkušenost s plenkami Toujours ? Kolik stojí 54ks a kde se dají koupit?
Děkuji
Tak já Ti povím jen to, že je mají v Lidlu. Ale už si nepamatuju, kolik stojí. My jsme je koupili jen tehdy, když jsme nesehnali plenky Tesco essentials a přišly mi tak nějak stejný. Teď bereme Clever a jsme s nima spokojeni.
a nevíte ještě kdo pleny toujours vyrábí? Odkuď jsou?
Dnes jsem na ně koukala a stáli myslím 239,takže docela drahé.jestli bude někdy akce,tak je vyzkouším
Jsou celkem dobrý. Záleží jak je kdo náročnej:-) Cena je něco přes dvě stovky, to potvrzuju. Nejlevnější nejsou.
jsou dobrý skoro stejný jako tesco plenky, cena je kolem 230 kč v akci třeba za 180,– my je kupujeme rádi, výrobce nevím ale podle názvu bych tipla francii:-))
Toujours je soukromá značka Lidlu, kde je vyrábějí netuším, nepíšou to na nich. My jsme je kupovali, když jsme bydleli u Lidlu a byla jsem s nimi velice spokojená, srovnatelné s dražšími, někdy bych řekla i lepší. S cenou ti neporadím, žijeme v zahraničí.
ahoj, Lidl to je jasný, kupovala sem je pouze když byli v akci a srovnala bych je s Huggieskama…u mě prostě vítězí pampers active baby =))) ![]()
ahoj kupuji je v Lidlu a stojí 239 kč nám vyhovují nejvíce ted máme Clever z Billy taky jsou fajn. ![]()
Mně přišly dobré, kupovali jsme je. Tehdy stály myslím 225,–, teď nevím. Mně to přišlo jako dobrá cena, jaké teda kupujete plenky vy, co se vám zdají drahé? Tesco pleny stojí stejně a Pampers a Huggies jsou dražší ![]()
No, ono to je spíš tak, že u těhle privátních značek by člověk čekal ještě nižší cenu:-)