Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo, to jsou.
Já většinou kupuju plenky pod 4 Kč, ale to se musím hodně snažit
Mám u sebe leták z Globusu, jsou to Pampers Sleep a Play a v poznámce pod fotkou píšou různé možnosti, kterých se to týká: 100 ks - ks za 2,89, 86 ks - ks za 3,36 a 74 ks - ks za 3,91. Musím to okouknout na místě, chystám se tam v pátek.
Já o víkendu kupovala v kauflandu balík pampers za 159,zatím si dělám zásoby, tak jsem kupovala nejmenší, ale měli různý velikosti ![]()
@Anabellkaa píše:
Ahojky, jsou pro vás pleny ks za 2,89 výhodné? Zatím nemám zkušenost..
To záleží na velikosti a značce. Tohle odpovídá 3 pampers nebo Huggies v akci, ale 4 vyjdou v akci 3,39 např.
@Yamaha píše:
Já o víkendu kupovala v kauflandu balík pampers za 159,zatím si dělám zásoby, tak jsem kupovala nejmenší, ale měli různý velikosti
Já idiot to chtěla jet koupit zítra…Pozdě no ![]()
Mě na velikosti nezáleží, ale ani to tu nepíšou, možná to bude jedna velikost, možná různé druhy. Uvidíme, třeba už na mě nic nezbyde ![]()
No cena super, ale plenky moc ne, nemají gumičky v zapínání, jsou napevno, malé to pak strašně tlačilo a zařezávalo se do stehýnek, ale to je na každém, co jim vyhovuje, já mám pampers active baby a jsem spokojená. ![]()
Zatim nemam prilis zkusenosti, ale asi jo…ty co jsme kupovali ted pampers new baby vychazely draz
@Anabellkaa píše:
Ahojky, jsou pro vás pleny ks za 2,89 výhodné? Zatím nemám zkušenost..
určitě, záleží na značce ![]()