Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Mišalí Na feedo.cz mají ty dvojky, a kus výjde na 3,50,– Kč,, při koupi měsíční zásoby…
![]()
Mně přišel newselleter z Globusu, že pro členy Globusbonusu je sleva 30% na všechny Huggiesky.
@smudlik.esta moc dekuji, pritel jel z prace tak sem ho zaukolovala a prej bile nemaj jen stribrne
no uz mi je veze ![]()
Jee kde kupujete huggiesky?? Já s nima byla hrozne spokojená, a pak je přestali prodávat, a aspoň rok už jsem je nikde neviděla. Jenom jejich ubrousky
@smudlik.esta mam doma dva baliky 2 a sou mi k nicemu
kdybyste vedela o nekom kdo je chce, rada je prodam. Jeden balik mam rozdelanej pouzito asi 7 plen, no maximalne tak 10, ale to si nemyslim, takze cca 170 plen nechala bych za 500.
@Mišalí to by malý už nebylo. Teď nosí velikost 4 a má plenu už jenom na noc a na ven
druhé dítě se narodí za dva měsíce. A zatím nevím, jaké pleny mu budou vyhovovat.
@smudlik.esta pořád jsou volné, tak kdyby jste chtěla stačí napsat ![]()
http://www.akcniceny.cz/…fit-1426210/ tyhle plínky vel. 3, 50 ks jsem dnes koupila v tescu za 129,90. Není to žádná letáková akce a jednalo se jen o tuto velikost
@smudlik.esta píše:
Jee kde kupujete huggiesky?? Já s nima byla hrozne spokojená, a pak je přestali prodávat, a aspoň rok už jsem je nikde neviděla. Jenom jejich ubrousky
Mají v Globusu
@smudlik.esta píše:
V tom Globusu, tam je mají vždycky ![]()
@mmuerka já je kupovala vždycky v tetě, nebo Kauflandu. Občas v tetě byly v akci a vyšly i dobře.