Jak jste spokojené s Tesco plenkama?

18551
9.8.11 08:44

Jak jste spokojené s Tesco plenkama?

Ahoj maminky, prosím vás o radu…jk jste spokojené s tesco plenkama? Mají je teď v akci jsem koukala, tak uvažuji nad koupí, ale nerada bych koupila nějaký šmirgl :mrgreen:
Myslíte že jsou kvalitní, přesto že to nejsou ony známé profláknuté pampers?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
9.8.11 08:48

Určitě kvalitní jsou. :palec: Jsou tvrdší než ostatní plínky, ale mě ani malýmu to nevadí. :-) A hlavně to jsou jediný plínky, který se mu nepodařilo pročůrat ani v noci, a to spí i 12hodin v kuse. :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
18551
9.8.11 08:49

Takže myslíš že se nemusím bát koupit zrovna ty tři balíky jak to mají te´d v té akci? jde mi o to aby na to nebyly třeba alergie apod, ale ani já ani přítel jsme nikdy na nic takového netrpěli, tak spoléhám na odolné dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.8.11 08:51

Tak tři balíky bych pro začátek nekupovala. Na co není alergické jedno dítě, může být druhé.. To nezjistíš jinak, než když je vyzkoušíš :nevim:
My jsme je kupovali hodně dlouho, ze začátku jsme tedy používali značkové huggies a pampers, pak jsem zkusila tohle a už jsme nekupoval i jiné, u nás vydrželi mnohem víc než výše jmenované a cena byla úplně někde jinde, zvlášť v té akci po třech kusech.

• Citovat
  • Upravit
18551
9.8.11 08:52

no mám právě kolem sebe teď dvě těhule, které jsou stejně daleko jako já, tak jsem si říkala že bych je kdyžtak při nejhorším na zkoušku mohla obdarovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 08:52
loka píše:
Takže myslíš že se nemusím bát koupit zrovna ty tři balíky jak to mají te´d v té akci? jde mi o to aby na to nebyly třeba alergie apod, ale ani já ani přítel jsme nikdy na nic takového netrpěli, tak spoléhám na odolné dítě :mrgreen:

Určitě je kup. :-) Oni nejsou parfemované jako třeba Pampersky, takže bych řekla, že se alergií bát nemusíš. :palec:
Taky si půjdu udělat zásobu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2318
9.8.11 08:56

Jsou skvělý, mnohem lepší než Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
9.8.11 08:57

Holky odpovídají velikostí třeba pamperskám?
nejsou vetší/menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 08:59
Ivoka píše:
Holky odpovídají velikostí třeba pamperskám?
nejsou vetší/menší?

Já bych řekla, že jsou o něco větší. :think: Ale nemůžu moc srovnát, protože Pampersky jsem měla jen jednou. :mrgreen: Určitě jsou větší než Huggies. :palec:

• Citovat
  • Upravit
18551
9.8.11 09:03

ještě taková trapná otázka :oops: :mrgreen:
newborn mám huggies dva balíky, kolik se tak průměrně spotřebuje těch dvojek? koukám že jsou do 6kg, to snad stihnem bez problému spotřebovat, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.8.11 09:08

Taky je občas používám a vyhovují. Hned neprotečou a není cítit hned moč jako třeba u huggiesek. A ta cena je opravdu ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 09:08
loka píše:
ještě taková trapná otázka :oops: :mrgreen:
newborn mám huggies dva balíky, kolik se tak průměrně spotřebuje těch dvojek? koukám že jsou do 6kg, to snad stihnem bez problému spotřebovat, ne :mrgreen:

Já jsem spotřebovala 1balík 1, 2balíky 2. 4balíky 3 a teď jsme na 4. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2057
9.8.11 09:09

Tesco jsou dobrý, a přesně tak kdyžtak je někomu věnuješ, když ti nebudou vyhovovat! Taky bych řekla že jsou o něco větší než Pampersky.

No nám malej vyrostl ze dvojek hoodně rychle…, pak jsme právě měla 2 balíky plín navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.8.11 09:11

hm :think: takže se asi v rámci té akce dá nakombinovat že bych vzala 2× dvojky a k tomu jedny trojky, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.8.11 09:12

my máme dvojky ještě ted a to je nám 2 a půl měsíce,Tesco pleny mám doma a je pravda,že sjou trochu tvrdší,ale jinak si myslíš,že jsou podobné jako pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí