Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, prosím vás o radu…jk jste spokojené s tesco plenkama? Mají je teď v akci jsem koukala, tak uvažuji nad koupí, ale nerada bych koupila nějaký šmirgl ![]()
Myslíte že jsou kvalitní, přesto že to nejsou ony známé profláknuté pampers?
Určitě kvalitní jsou.
Jsou tvrdší než ostatní plínky, ale mě ani malýmu to nevadí.
A hlavně to jsou jediný plínky, který se mu nepodařilo pročůrat ani v noci, a to spí i 12hodin v kuse.
![]()
Takže myslíš že se nemusím bát koupit zrovna ty tři balíky jak to mají te´d v té akci? jde mi o to aby na to nebyly třeba alergie apod, ale ani já ani přítel jsme nikdy na nic takového netrpěli, tak spoléhám na odolné dítě ![]()
Tak tři balíky bych pro začátek nekupovala. Na co není alergické jedno dítě, může být druhé.. To nezjistíš jinak, než když je vyzkoušíš ![]()
My jsme je kupovali hodně dlouho, ze začátku jsme tedy používali značkové huggies a pampers, pak jsem zkusila tohle a už jsme nekupoval i jiné, u nás vydrželi mnohem víc než výše jmenované a cena byla úplně někde jinde, zvlášť v té akci po třech kusech.
no mám právě kolem sebe teď dvě těhule, které jsou stejně daleko jako já, tak jsem si říkala že bych je kdyžtak při nejhorším na zkoušku mohla obdarovat ![]()
loka píše:
Takže myslíš že se nemusím bát koupit zrovna ty tři balíky jak to mají te´d v té akci? jde mi o to aby na to nebyly třeba alergie apod, ale ani já ani přítel jsme nikdy na nic takového netrpěli, tak spoléhám na odolné dítě
Určitě je kup.
Oni nejsou parfemované jako třeba Pampersky, takže bych řekla, že se alergií bát nemusíš. ![]()
Taky si půjdu udělat zásobu. ![]()
Holky odpovídají velikostí třeba pamperskám?
nejsou vetší/menší?
Ivoka píše:
Holky odpovídají velikostí třeba pamperskám?
nejsou vetší/menší?
Já bych řekla, že jsou o něco větší.
Ale nemůžu moc srovnát, protože Pampersky jsem měla jen jednou.
Určitě jsou větší než Huggies. ![]()
ještě taková trapná otázka
![]()
newborn mám huggies dva balíky, kolik se tak průměrně spotřebuje těch dvojek? koukám že jsou do 6kg, to snad stihnem bez problému spotřebovat, ne ![]()
Taky je občas používám a vyhovují. Hned neprotečou a není cítit hned moč jako třeba u huggiesek. A ta cena je opravdu ok.
loka píše:
ještě taková trapná otázka![]()
newborn mám huggies dva balíky, kolik se tak průměrně spotřebuje těch dvojek? koukám že jsou do 6kg, to snad stihnem bez problému spotřebovat, ne
Já jsem spotřebovala 1balík 1, 2balíky 2. 4balíky 3 a teď jsme na 4. ![]()
Tesco jsou dobrý, a přesně tak kdyžtak je někomu věnuješ, když ti nebudou vyhovovat! Taky bych řekla že jsou o něco větší než Pampersky.
No nám malej vyrostl ze dvojek hoodně rychle…, pak jsme právě měla 2 balíky plín navíc
hm
takže se asi v rámci té akce dá nakombinovat že bych vzala 2× dvojky a k tomu jedny trojky, nevíte?
my máme dvojky ještě ted a to je nám 2 a půl měsíce,Tesco pleny mám doma a je pravda,že sjou trochu tvrdší,ale jinak si myslíš,že jsou podobné jako pampers.