Plesová sezona

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
18.1.12 09:06

Máme jít v sobotu, na vesnický myslivecký. Ale já nemůžu sehnat žádný gaťata :,( Tak asi nepůjdem..
Jinak jsme chodili každý rok na takový hodně nóbl ples, dalo se tam potkat i pár známých osobností. Vždycky jsme se tam zpráskali a dělali ostudu :lol: Přítel tam měl vždycky všechny nadřízené (je voják), jednou se tak ožral, že začal tykat i generálovi :mrgreen: Bohužel byl už ples poslední..škrty v rozpočtu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
18.1.12 09:20

Já bych šla taky na ples jenže ten můj se vymlouva že nemá žádný boty. Bude u nás školní a mě se tak chce jít. Zase jednou se sebe udělat trochu člověka. Tak uvidíme jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.1.12 09:53

tak vem tatku pod paží vlítněte do obchodu a je to.Určitě nebude proti. Chlapi mají vybráno rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
18.1.12 09:55

My kazdorocne obrazime hasicsky plesy v sirokem okoli :lol: Chodime se segrou a s jejim, ani jeden z nas netancuje, a jak nam to vzdycky jde :pankac: :pankac:
A tombolu zboznuju :palec: Minuly tyden jsme malem vyhrali prase 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
18.1.12 09:57
Fiducia píše:
My kazdorocne obrazime hasicsky plesy v sirokem okoli :lol: Chodime se segrou a s jejim, ani jeden z nas netancuje, a jak nam to vzdycky jde :pankac: :pankac:
A tombolu zboznuju :palec: Minuly tyden jsme malem vyhrali prase 8o :mrgreen:

A živý nebo zabitý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
18.1.12 10:18
lupilka píše:
Fiducia píše:
A tombolu zboznuju :palec: Minuly tyden jsme malem vyhrali prase 8o :mrgreen:
A živý nebo zabitý?

no, bohuzel jsem nemela moznost to osobne zjistit :mrgreen: ale dava se poukaz na sele v hodnote 1 000 Kc a pak si muzes vybrat, jestli chces zivy, nebo ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
18.1.12 10:59

My byli teď v sobotu. S mužem se chodíme spíš pobavit se známýma, který nevidíme téměř celý rok. Takže když už jdeme tancovat, je to většinou po půlnoci, kdy už jsme v náladě. Můj muž na všechno tancuje polku :-D, ale baví ho to :-D Mě tancování také baví, ale poslední dobou musím být opravdu ovíněná, jinak mi to nejde :mrgreen: :pankac:
Tombolu kupujeme každý rok, nemáme moc štěstí, ale 3roky po sobě jsme vyhráli pytel obilí. Naštěstí se našemu dědečkovi hodí, takže je to vhodná cena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.1.12 15:00

čus mě tancování nejde dokud nemám dávku ,páč jsem do té doby prkenná ..my chodíme na vojenské právě ..ale máme ho i letos ..ale asi možná bude na stole prd a ne pohoštění ..ale zase lístek 450,– tak by kůrku chleba dát mohli :think:

• Citovat
  • Upravit
1149
18.1.12 15:21

Oni dávájí na plesech nějaký pohoštění na stůl jo? U nás jsou jen mističky s oříškama, jiak nic. Ale 450Kč za lístek to je teda pálka. U nás stojí 150Kč, ale že je manžel v odborech, tak ho máme za 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
18.1.12 15:35

U nas teda taky davaji houby a ne obcerstveni :roll: ale zase listky za kilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.1.12 15:50

Já jsem v mládí vymetala všechny plesy v okolí :dance: , teď nemám s kým jít :think: A štěstí v tombole jsem párkrát měla, z těch větších výher dvě vodovodní baterie (sprchová a do kuchyně) a metrák cementu :mrgreen: , syn donesl foťák a svícen. Flašek a drobností bylo nepočítaně.

Příspěvek upraven 18.01.12 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.1.12 15:52

Ještě jsem si vzpomněla, že EX vyhrál zahradnickou motyčku, pak se ožral a sekl se s ní do nosu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
18.1.12 15:54

Já zase vyhrála fůru štěrku, ale jsme z paneláku, takže jsme to nechali propadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.1.12 15:56
laducha píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že EX vyhrál zahradnickou motyčku, pak se ožral a sekl se s ní do nosu :mrgreen:

:mrgreen: děkuji se tu válím smíchy :lol:

Teda vy mě dáváte, jak to pročítám co vyhráváte v těch tombolách, tak chci taky na ples někam, ale my máme takové štěstí, že by jsme vyhráli max. hov.. :pocitac: . Manželův kolega před 3mi lety vyhrál na podnikovém mecheche, které ale pořádali v létě, zájezd na Djerbu v hodnotě 40 tis. tak to už se vyplatilo. My samozřejmě nikam nešli, že chlapovi se nechtělo :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
18.1.12 16:24
laducha píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že EX vyhrál zahradnickou motyčku, pak se ožral a sekl se s ní do nosu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová