Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme jít v sobotu, na vesnický myslivecký. Ale já nemůžu sehnat žádný gaťata
Tak asi nepůjdem..
Jinak jsme chodili každý rok na takový hodně nóbl ples, dalo se tam potkat i pár známých osobností. Vždycky jsme se tam zpráskali a dělali ostudu
Přítel tam měl vždycky všechny nadřízené (je voják), jednou se tak ožral, že začal tykat i generálovi
Bohužel byl už ples poslední..škrty v rozpočtu ![]()
Já bych šla taky na ples jenže ten můj se vymlouva že nemá žádný boty. Bude u nás školní a mě se tak chce jít. Zase jednou se sebe udělat trochu člověka. Tak uvidíme jak to dopadne.
tak vem tatku pod paží vlítněte do obchodu a je to.Určitě nebude proti. Chlapi mají vybráno rychle.
My kazdorocne obrazime hasicsky plesy v sirokem okoli
Chodime se segrou a s jejim, ani jeden z nas netancuje, a jak nam to vzdycky jde
![]()
A tombolu zboznuju
Minuly tyden jsme malem vyhrali prase
![]()
Fiducia píše:
My kazdorocne obrazime hasicsky plesy v sirokem okoliChodime se segrou a s jejim, ani jeden z nas netancuje, a jak nam to vzdycky jde
![]()
A tombolu zboznujuMinuly tyden jsme malem vyhrali prase
![]()
A živý nebo zabitý?
lupilka píše:Fiducia píše:A živý nebo zabitý?
My kazdorocne obrazime hasicsky plesy v sirokem okoliChodime se segrou a s jejim, ani jeden z nas netancuje, a jak nam to vzdycky jde
![]()
A tombolu zboznujuMinuly tyden jsme malem vyhrali prase
![]()
no, bohuzel jsem nemela moznost to osobne zjistit
ale dava se poukaz na sele v hodnote 1 000 Kc a pak si muzes vybrat, jestli chces zivy, nebo ne ![]()
My byli teď v sobotu. S mužem se chodíme spíš pobavit se známýma, který nevidíme téměř celý rok. Takže když už jdeme tancovat, je to většinou po půlnoci, kdy už jsme v náladě. Můj muž na všechno tancuje polku
, ale baví ho to
Mě tancování také baví, ale poslední dobou musím být opravdu ovíněná, jinak mi to nejde
![]()
Tombolu kupujeme každý rok, nemáme moc štěstí, ale 3roky po sobě jsme vyhráli pytel obilí. Naštěstí se našemu dědečkovi hodí, takže je to vhodná cena ![]()
čus mě tancování nejde dokud nemám dávku ,páč jsem do té doby prkenná ..my chodíme na vojenské právě ..ale máme ho i letos ..ale asi možná bude na stole prd a ne pohoštění ..ale zase lístek 450,– tak by kůrku chleba dát mohli ![]()
Oni dávájí na plesech nějaký pohoštění na stůl jo? U nás jsou jen mističky s oříškama, jiak nic. Ale 450Kč za lístek to je teda pálka. U nás stojí 150Kč, ale že je manžel v odborech, tak ho máme za 100
U nas teda taky davaji houby a ne obcerstveni
ale zase listky za kilo ![]()
Já jsem v mládí vymetala všechny plesy v okolí
, teď nemám s kým jít
A štěstí v tombole jsem párkrát měla, z těch větších výher dvě vodovodní baterie (sprchová a do kuchyně) a metrák cementu
, syn donesl foťák a svícen. Flašek a drobností bylo nepočítaně.
Příspěvek upraven 18.01.12 v 16:01
Ještě jsem si vzpomněla, že EX vyhrál zahradnickou motyčku, pak se ožral a sekl se s ní do nosu ![]()
Já zase vyhrála fůru štěrku, ale jsme z paneláku, takže jsme to nechali propadnout.
laducha píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že EX vyhrál zahradnickou motyčku, pak se ožral a sekl se s ní do nosu
děkuji se tu válím smíchy ![]()
Teda vy mě dáváte, jak to pročítám co vyhráváte v těch tombolách, tak chci taky na ples někam, ale my máme takové štěstí, že by jsme vyhráli max. hov..
. Manželův kolega před 3mi lety vyhrál na podnikovém mecheche, které ale pořádali v létě, zájezd na Djerbu v hodnotě 40 tis. tak to už se vyplatilo. My samozřejmě nikam nešli, že chlapovi se nechtělo
.
laducha píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že EX vyhrál zahradnickou motyčku, pak se ožral a sekl se s ní do nosu