Vaří soused drogy?

Anonymní
17.1.12 18:34

Vaří soused drogy?

Ahoj všichni, chci se zeptat těch, kdo o tomto něco ví. Nad námi bydlí podivný člověk, svobodný muž, o kterém mi už pár lidí ve městě řeklo, že býval těžce závislý na drogách a strávil dlouhou dobu v léčebně a teď je údajně „čistý“. Chová se podivně, ale to by se dalo říct o hodně lidech, že. Podezřelé mi je, že každý týden tahá domů bedny a bedny 40% vodky. Jsou toho fakt mraky a mě by zajímalo, co s tím tak může dělat. Žije sám, skoro žádné návštěvy mu nechodí, tak pochybuju, že by to sám vypil, jsou to opravdu desítky litrů každý týden. Pracuje někde na stavbě, takže nejspíš s tím neobchoduje, to už mě taky napadlo. Prostě jednou týdně přiveze bedny vodky, pak zase někdy vyveze prázdné lahve a naveze nové, plné. Mě by fakt zajímalo, co s tím ten chlap dělá, jestli je možné, aby tam třeba vařil drogy :nevim: ? Jsem jen zvědavá :oops: , proto se ptám. Nevím, jestli bych měla na to, ho udat, i kdybych si byla stopro jistá, že tam něco nekalého vyrábí. Já ani nevím, z čeho se drogy vyrábí :mrgreen: . Nebo napadá vás, co jiného by tam mohl s tím páchat?

Omlouvám se za anonym, ale stydím se, že jsem taková drba zvědavá, podezřívavá. A taky kvůli tomu chlapovi radši anonymně, třeba se pletu a je to prostě chlastometr, co vypije litry a litry 40% vodky denně, ale to bychom si asi všimli :jazyk: .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
17.1.12 18:39

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promin,ja sice nevim z ceho se drogy vari,nicmene me strasne rozesmalo to jak si to napsala :lol: taky by me zajimalo co tam dela,jsem taky baba zvedava,dej pak vedet az se to dozvis. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3278
17.1.12 18:40

Tak proč hned drogy? :think: Třeba pomáhá nebo pracuje u nějaké firmy a prodává načerno za lepší peníze chlast :nevim: Nevím, fakt těžko říct, ale jestli necítíš zápach vyvařovaných lihovin apod… tak myslím, že snad kšeftuje s alkoholem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.1.12 18:41

treba ma vykonej digestor :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3278
17.1.12 18:41

Jinak sjem taky hrozně zvědavá :lol: :pankac: Snad se dozvíme jak to je nachlup přesně :lol: Co tak zaklepat že jestli nemá trochu kávy? :lol: Třeba nakoukneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 18:43
Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci se zeptat těch, kdo o tomto něco ví. Nad námi bydlí podivný člověk, svobodný muž, o kterém mi už pár lidí ve městě řeklo, že býval těžce závislý na drogách a strávil dlouhou dobu v léčebně a teď je údajně „čistý“. Chová se podivně, ale to by se dalo říct o hodně lidech, že. Podezřelé mi je, že každý týden tahá domů bedny a bedny 40% vodky. Jsou toho fakt mraky a mě by zajímalo, co s tím tak může dělat. Žije sám, skoro žádné návštěvy mu nechodí, tak pochybuju, že by to sám vypil, jsou to opravdu desítky litrů každý týden. Pracuje někde na stavbě, takže nejspíš s tím neobchoduje, to už mě taky napadlo. Prostě jednou týdně přiveze bedny vodky, pak zase někdy vyveze prázdné lahve a naveze nové, plné. Mě by fakt zajímalo, co s tím ten chlap dělá, jestli je možné, aby tam třeba vařil drogy :nevim: ? Jsem jen zvědavá :oops: , proto se ptám. Nevím, jestli bych měla na to, ho udat, i kdybych si byla stopro jistá, že tam něco nekalého vyrábí. Já ani nevím, z čeho se drogy vyrábí :mrgreen: . Nebo napadá vás, co jiného by tam mohl s tím páchat?Omlouvám se za anonym, ale stydím se, že jsem taková drba zvědavá, podezřívavá. A taky kvůli tomu chlapovi radši anonymně, třeba se pletu a je to prostě chlastometr, co vypije litry a litry 40% vodky denně, ale to bychom si asi všimli :jazyk: .

Vaření drog poznáš podle smradu. Je hodně cítit jako ředidlo a podobné chemikálie. My měli v baráku jednoho a to se fakt nedalo přehlédnout, teda „přečuchnout“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3278
17.1.12 18:44

zakladatelko, já taky nevím z čeho se ty drogy vyrábí, ale tipuju dle TV zpráv a různých ukázek reportáží, že se to musí vařit :nevim: Proto jsem napsala, jestli třeba necítíš nějaký zápach :think: To by mělo dle mě strašně smrdět a mořit celý byt, nebo snad patro v baráku nejméně- všimla sis jestli často otevírá okna a větrá? Nebo něco takového :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra

zakladatelko bez si tam pujcit aspon cukr,at vime co tam dela :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3278

Anonymní- předběhla jsi mě s tím smradem :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

no tak to je zajímavý to by mě taky zajímalo co s tím delá:-))
třeba fakt jen kšeftuje nějak..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
17.1.12 18:45
marra píše:
zakladatelko bez si tam pujcit aspon cukr,at vime co tam dela :cert: :mrgreen:
Už sjem ji tam lákala na kávu :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 18:46
Vanesanka píše:
Anonymní- předběhla jsi mě s tím smradem :lol: :palec:

To se prostě nedá přejít jen tak, člověk má pocit, že mu na chotbě lejou litry ředidla.. jinak drogy se určo nevyráběj z chlastu. Prášky, chemikálie a pod.. Asi pán hodně chlastá, když je čistej :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
17.1.12 18:47
Vanesanka píše:
marra píše:
zakladatelko bez si tam pujcit aspon cukr,at vime co tam dela :cert: :mrgreen:
Už sjem ji tam lákala na kávu :mrgreen: :pankac:

A jooo :pankac: zakladatelko hlavne si nemysl,ze si s tebe delame srandu,fakt ne,nas to taky zajima :think: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
Anonymní píše:
Ahoj všichni, chci se zeptat těch, kdo o tomto něco ví. Nad námi bydlí podivný člověk, svobodný muž, o kterém mi už pár lidí ve městě řeklo, že býval těžce závislý na drogách a strávil dlouhou dobu v léčebně a teď je údajně „čistý“. Chová se podivně, ale to by se dalo říct o hodně lidech, že. Podezřelé mi je, že každý týden tahá domů bedny a bedny 40% vodky. Jsou toho fakt mraky a mě by zajímalo, co s tím tak může dělat. Žije sám, skoro žádné návštěvy mu nechodí, tak pochybuju, že by to sám vypil, jsou to opravdu desítky litrů každý týden. Pracuje někde na stavbě, takže nejspíš s tím neobchoduje, to už mě taky napadlo. Prostě jednou týdně přiveze bedny vodky, pak zase někdy vyveze prázdné lahve a naveze nové, plné. Mě by fakt zajímalo, co s tím ten chlap dělá, jestli je možné, aby tam třeba vařil drogy :nevim: ? Jsem jen zvědavá :oops: , proto se ptám. Nevím, jestli bych měla na to, ho udat, i kdybych si byla stopro jistá, že tam něco nekalého vyrábí. Já ani nevím, z čeho se drogy vyrábí :mrgreen: . Nebo napadá vás, co jiného by tam mohl s tím páchat?Omlouvám se za anonym, ale stydím se, že jsem taková drba zvědavá, podezřívavá. A taky kvůli tomu chlapovi radši anonymně, třeba se pletu a je to prostě chlastometr, co vypije litry a litry 40% vodky denně, ale to bychom si asi všimli :jazyk: .

Holky raději anonymně…no tak s vodkou nevím ale kdyby vařil drogy tak byste po celém baráku cítili spíš chemický zápach,nevím k čemu bych to přirovnala…prostě takové výpary,ale ne jako z alkoholu.ta vodka by s tim souviset mohla,ale nijak se „nevaří“,ikdyž i tak se mi to zdá jako velké množství vodky…tahá domů ještě něco jiného?odchází třeba často i v noci?spí vůbec?tohle jsou spíš indikátory.a pak taky vpichy-tyhle lidé,pokud vaří,tak to i sami zkouší.ale to asi neuvidíš.

• Citovat
  • Upravit
3278

No holky, ale na pováženou, jestliže má podezření natolik veliké a ještě padá v úvahu, že ohrožuje ostatní lidi v baráku, kde žijou děti, nájemnící atd…a těžko řící, či fakt vaří, či ne…ono by se mohlo taky stát, že nedej bože to tam pěkně jednou bouchne, tak jako anonymně by na zkontrolování u PČR by mohla že? Nahlásit… Kdo ví, co když :think: :nevim: Je to pak jako ohrožování , či jak…svobody? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová