Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takovýho snad chce každá ženská ne? Já bych ho brala, páč auto mám vlastní ![]()
Jeden vážný vzah měl…jak dlouho trval ? Chlap v tomhle věku svobodný, nezadaný…podezřelé…
ale nechci křivdit, protože o něm nic nevím. Spíš bych se bála, že už se nedokáže přizpůsobit. Žil až dlouho sám na to, aby si domů přivedl ženu a třeba i s dítětem.
Tak přesně pro mě je takový člověk asexuální
.Ale já jsem úplně jiná povaha,přesně vím co je kamarád za člověka a určitě někomu bude vyhovovat,ale mě určitě nééé.Já jsem dělala 17 let v restauracích,barech a jsem taková jiná asi
.Já se umím zlískat jednou za čas řádně
,kouřím,jsem prostě taková rázná,rozhodně žádná slušnačka a jsem za to ráda,upřímně mi tyhle lidi nesedí.ale na to si se neptala,za mě nééé.ale já chlapa jakého chci mám,tak nemám co řešit
.Ale tot můj názor.
Jsem zadaná a šťastně, ale co bych asi jako jediné neocenila, je ostýchavost, to k chlapovi nepatří (musí ji umět skrýt, pokud už je ostýchavý, to fakt nepůsobí dobře).
No a auto je dost praktická věc, zvlášť pro rodinu s dětmi, být ním, tak nad jeho pořízením se vážně zamyslím.
Co by odrazovalo? Že měl ve 42 letech jen jeden vztah - krajně podezřelé. Taky asi ta ostýchavost trochu
. Ale věřím, že jsou typy holek, které by ho braly všemi deseti ![]()
Vztah měl opravdu dlouhodobý - ted nevím zda skoro 10 let ( možná i 12), normálné společná domácnost..
Nyní mu nevyšel vztah, který trval 1 rok.
A ano, cením si i negativních názorů - prostě chci vědět jak to na ženský působí.. ![]()
Na druhou stranu, není to žádný podivín, co se bojí říct Dobrý den..Akorát není žádný frajírek co balí ženy na potkání a holt je trochu zadupaný nezdary.
Kallkapa píše:
Co by odrazovalo? Že měl ve 42 letech jen jeden vztah - krajně podezřelé.
To je taky fakt, to bych raději neprozrazovala, být na jeho místě, shrnula bych to pod větu nějaké pubertální lásky jsem měl a pak k tomu přidat realitu.
Pro mě osobně to je strašně obecný popis, nemám se tam čeho „chytit“ - vůbec tam není - kromě sportu - co ho zajímá… A taky je pro mě podezřelé, že ve 42 letech je svobodný… Já bych do toho (podle Tvého popisu) asi nešla, ale to spíš proto, že je to vážně moc málo informací na takové soudy. Víš, znám několik mužů, co jsou takto ostýchaví, že nemají žádnou přítelkyni a ve všech případech to jsou navíc i lidé více či méně zakomplexovaní a to pro vztah moc dobré není - pokud tedy ona dotyčná nemá nějaké ochranitelské touhy.
Příspěvek upraven 16.01.12 v 22:39
Anonymní píše:
Vztah měl opravdu dlouhodobý - ted nevím zda skoro 10 let ( možná i 12), normálné společná domácnost..
Nyní mu nevyšel vztah, který trval 1 rok.
A ano, cením si i negativních názorů - prostě chci vědět jak to na ženský působí..Na druhou stranu, není to žádný podivín, co se bojí říct Dobrý den..Akorát není žádný frajírek co balí ženy na potkání a holt je trochu zadupaný nezdary.
Když měl vztah 10let, proč neměl děti ?!
![]()
A můžu vědět, jestli není náhodou z Brna nebo okolí? Znám ženu, která takového muže hledá ![]()
Mně by odradila leda ta ostýchavost a podezřelý by mi byl věk, že ještě nebyl ženatý a nemá děti, ale jinak dobrý. Myslím že je spíše vhodný adept pro mladší ženy s dětmi, co už se v mužích hodně zklamaly. Ty by ho asi ocenily. ![]()
Tak mě se líbí že není vyžle
auto mi nevadí, mám svoje ![]()
Ta ostýchavost
to mě trochu odrazuje, já od chlapa očekávám že je razantní a umí se prosadit.
A jsem teda kuřačka, takže asi ne.
Ale ono je takhle těžký odpovídat
ona i ta ostýchavost může být malá, když píšeš že umí konverzovat
nejlepší by byla fotka, ale to nejde.
Co mu podat inzerát, já takhle našla strejdovi ženu ![]()
Hele, to se tahkle nedá brát. Zní to sice pěkně, ale záleží třeba i na vyjadřování, jak pusobí na okolí, nenapsala jsi žádná negativa a ty má snad každý
ale jinak takhle to zní pěkně ![]()
Ahoj všichni.
Mám na vás dotaz.
Jedná se o mého blízkého kamaráda, který je již delší dobu sám.
Má trápení s tím, najít si k sobě ženu..Jeho trable spočívají v tom ,že si příliš nevěří a je ostýchavý. Různá odmítnutí při pokusech o seznámení ho utrvrdily v tom, že seznámit se a mít vztah je velmi těžké a téměř nereálné..
Přitom již dlouhodbý a vážný vztah měl, akorát to nedopadlo..
Napíšu vám objektivně jaký je a vy mi napište, zda by pro vás eventuálně byl takový člověk zajímavý k seznámení, nebo by vám na něm něco vadilo.
( jde o to, že já nejsem objektivní, protože ho považuji za báječného člověka a nejde mi na rozum, že je stále sám - takže potřebuji znát i jiný názor)..
Takže: je mu 42,SŠ,vysoký asi 180cm, není tlustý( ale né vychrtlý ), nosí brýle, není plešatý,je bez závazků, má svůj byt, nemá dluhy, slušnou práci, sportuje, je přátelský, velmi ohleduplný, slušný, nemluví vulgárně,nekouří, alkohol jen příležitostně, k ženám je galantní ( až ostýchavý), má smysl pro humor, umí konverzovat..nemá auto.
Jeho požadavek je pouze aby žena nebyla kuřAčka a děti mu nevadí..
Chápu, že vzhled je důležitý, ale můžete mi prosím napsat, zda podle mého stručného popisu, byste byly kupříkladu ochotné ( pokud byste byly ve fázi seznamování) se s takovým člověkem sejít?Nebo vás něco odrazuje..
Předem děkuji za upřímnost..Chci jen vědět, co matky samoživitelky či jiné nezadané ženy mají vlastně za kriteria a požadavky..
(omluvte mou anonymitu - je to vzhledem k tomu, že se jedná o někoho dalšího)