Průzkum atraktivity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
17.1.12 13:25

Jééé, to je super debata. Můžu se ještě na něco zeptat? Jak dlouho ho znáš ty?

Mně to trochu připomíná mého bývalého kamaráda - bylo mu cca34, vyloženě hezoun, zábavný, občas trochu nesmělý, ale vědom si svých kvalit, dobrá práce, atd., taky neměl auto, ale jinak se vdavekchtivé ženy vrhaly vstříc, ale pořád nemohl natrefit na tu pravou. Prý kdysi asi 3letý vztah a od té doby ne a ne nějakou najít, ač slezl různé seznamky, kamarádky kamarádů apod. buď nepřeskočila jiskra nebo blabla

A víte co? Je homosexuál a stydí se za to, takže pro své okolí hraje divadlo, jakože pořád hledá … no než nám to docvaklo, cca až za 3 roky. Tím bych jej nerada shazovala, natrápí se sám fakt hodně

A taky bych nerada naznačovala, že každý svobodný po 35 je teplý, to vůbec … no prostě mi to jenom něco připomnělo :think:

• Citovat
  • Upravit
8566
17.1.12 13:44
Kačus82 píše:
Jééé, to je super debata. Můžu se ještě na něco zeptat? Jak dlouho ho znáš ty?

Mně to trochu připomíná mého bývalého kamaráda - bylo mu cca34, vyloženě hezoun, zábavný, občas trochu nesmělý, ale vědom si svých kvalit, dobrá práce, atd., taky neměl auto, ale jinak se vdavekchtivé ženy vrhaly vstříc, ale pořád nemohl natrefit na tu pravou. Prý kdysi asi 3letý vztah a od té doby ne a ne nějakou najít, ač slezl různé seznamky, kamarádky kamarádů apod. buď nepřeskočila jiskra nebo blabla

A víte co? Je homosexuál a stydí se za to, takže pro své okolí hraje divadlo, jakože pořád hledá … no než nám to docvaklo, cca až za 3 roky. Tím bych jej nerada shazovala, natrápí se sám fakt hodně

A taky bych nerada naznačovala, že každý svobodný po 35 je teplý, to vůbec … no prostě mi to jenom něco připomnělo :think:

Taky mě to napadlo, a to hlavně proto, že mám kamaradů gayů několik ;). A o některých to ví fakt třeba jen 4 lidi z jejich okolí. Někdo prostě nemá potřebu se s tím někomu svěřovat tak aby měli klid, říkají, že prostě hledají ;) . Ale zase by asi nehledal na seznamkách atd.. taky mě napadlo, že je možná moc náročný. Ale na to aby čekal na dokonalou ženu svých snů už bohužel nemá věk. Třeba taky čeká až přijde ta, která ho absolutně uchvátí a nebo bude radši sám. Příležitostí má myslím dost, vztah taky navázat dokáže, takže proč to neklepne už bych nechala na něm 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
17.1.12 13:53

Auto

Když jsem se seznámila s mým chlapem taky neměl auto, nemá ho dodnes. Já jsem tehdy měla své auto. Pokud jsme někam spolu šli a dali si třeba víno, zavezl mě domů taxíkem. Nikdy v tom neviděl problém.
Zakladatelko, prostě si myslím, že ten Tvůj kámoš nemá příležitosti k seznámení, musí taky někam vypadnout, přijít mezi jiné lidi, seznamovat se .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 13:58

Známe se přes 10 let..Gay není. :lol: Hezoun také ne..
Prostě mi přijde jako normální obyč chlap a pořád nechápu, proč je sám. :think:

• Citovat
  • Upravit
8566
17.1.12 14:04
Anonymní píše:
Prostě mi přijde jako normální obyč chlap a pořád nechápu, proč je sám. :think:

Třeba to je despota, lenoch na domácí práce, nebo musí mít vždy poslední slovo. Člověk se ve vztahu chová jinak než s kamarády :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.1.12 14:05
Anonymní píše:

No, z Tvého popisu mám pocit, že se jedná o skro „dokonalého“ chlapa a nevím proč, mám pocit, že i malinko puntíčkáře(fakt nevím proč mi to přišlo na mysl),ale já bych takového nechtěla.Jsem těžce nedokonalá,vím to a nechci u sebe někoho kdo by mi to každou chvilku připoomínal.
Jo, co má za školu není to matematika,fyzika,atd…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.1.12 14:06
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
Třeba to je despota, lenoch na domácí práce, nebo musí mít vždy poslední slovo. Člověk se ve vztahu chová jinak než s kamarády :mrgreen:

To je fakt. Ale pak by za sebou měl víc vztahů ve svém věku, akorát by končily na tom, co píšeš. :think: Tam bude někde zakopaný pes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.1.12 14:11
Nelisa píše:
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
Třeba to je despota, lenoch na domácí práce, nebo musí mít vždy poslední slovo. Člověk se ve vztahu chová jinak než s kamarády :mrgreen:
To je fakt. Ale pak by za sebou měl víc vztahů ve svém věku, akorát by končily na tom, co píšeš. :think: Tam bude někde zakopaný pes. :mrgreen:

Já si myslím, že za sebou může mít klidně více vztahů, akorát zakladatelka se asi nedozví o každém randeti (možná jo) ale až o vztazích, kdy bere kamarád ženu sebou za kamarády. Třeba prezentuje sám sebe stejně jako ho tady zakladatelka a mě by to teda odradilo, kdyby na mě někdo vyrukoval s tím, jak „dokonalý“, že nekouří, že nepije atd.. Třeba při seznámeních mluví jenom o sobě, nebo se prostě nezajímá o druhou stranu (to spolu nemusí hned bydlet) pak to nazve, že nepřeskkočila jiskra.. :nevim: Kdo s ním na randeti nebyl asi těžko zhodnotí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 14:45

Holky, ale on přece vůbec není dokonalý..jen nekouří a nepije..To snad není žádná nadpřirozená věc.. :nevim:
Svým popisem jsem nezamýšlela udělat z něcho super úlovek - jakože je neodolatelný..
Má brýle a není to žádný svalovec..Prostě naprosto průměrný chlap..Ani extra studovaný, ani extra náročný..
Nevím, co po ženských chce a na čem to vždy shořelo..nevím, čím ženy odrazuje :nevim:
Možná se tak moc bojí neudělat chybu, že to s ním je na prd, nevím.. :nevim:
On je dost nesebevědomí, takže nějaké puntičkáří a despotismus asi nepřipadá moc v úvahu. :think:

• Citovat
  • Upravit
950
17.1.12 15:12

Zakladatelko: nechceš mu tady ty naše postřehy přeposlat, třeba by ho to zajímalo, když je to vlastně o něm… jinak si myslím, že to prostě ani pochopit nejde, proč nikoho nemá, resp. přijít na to proč.
Třeba nemá jen štěstí, těžko říct, ale jinak je ta debata vlastně trochu o ničem. Jak už tady některá holčina psala, „jsem taková a maková, proč nikoho nemám? Nevíte?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.1.12 15:19
Anonymní píše:
Přátelé má, nevyhýbá se akcím, ale jeho randění a pokusy seznámit se většinou nevyšly - nepřeskočila jiskra , něco vadilo..
Jeho poslední poznatky s int. seznamek - bud ženy zapřely, že jsou vdané a chtěly jen někoho na romantické klábosení po netu a sex. vztah, nebo chtěly bohatého chlapa s drahým fárem a luxusní dovolenou..

Já myslím, že právě o té jiskře to je :) .
Znám pár maminek s dětma, které takového chlapa (podle tvého popisu ;) ) hledají. Auto se dá pořídit, v tom problém nevidím.
Tady o tom co píšeš výš asi záleží na jaké seznamce hledal a na jaké typy inzerátů odpovídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
17.1.12 15:24

city jsou strašně individuální a nesnažila bych se je pochopit, právě ta tajemnost je na tom krásná. Mně se celé roky hrozně líbí jeden kluk/chlap, vždycky se mi z něj třesou kolena… no a pak jednoho dne oslovil svou partnerku ,,čumáčku" :poblion: a bylo po citech. Už se mi o něm v noci nezdá a kdykoliv ho potkám, tak se akorát tiše tlemím :andel: Takže to může být vážně i maličkost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.1.12 16:12

No jo, wobludečka - máš pravdu :potlesk:

Jedna moje kamarádka mi vyprávěla: „Byla jsem v klubu, dělal tam zvukaře, krásný, vysoký, černovlasý, uhrančivé oči. Celý večer jsme se po sobě dívali … strašné jiskření, hrozné napětí … A PAK PUOMUUVIL“ … no comment :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3494
17.1.12 16:23

Kačus, to je pěkné :-O
Taky mě ještě napadlo, zakladatelko nevíš o něm, jaký je v sexu! Tam taky může být zakopaný pes! Taky mám hezkou story svojí kámošky. Byla teda hodně drsná, předesílám, že tohle bych neudělala, ale ona chlapy přehazuje vidlema… Skvělý chlap, uháněl ji, strašně ho chtěla, pak se svlíknul a měl ho tak strašně malého, že kámoška se hned oblíkla a řekla mu- charitu nedělám a šla! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 16:57

Ano, určitě to je nakonec o tom setkání a sympatiích a je vlastně jedno co má nebo nemá. To chápu..
No přemýšlím, že mu tu diskuzi dám přečíst :mrgreen:

Ehm, v sexu není žádný chudáček ( to vím :oops: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová