Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DPD, General Parcel (Geis), UPS… DHL..... Tak a teď mě jich zrovna víc nenapadá…
Jo, ještě Gebruder Weiss, balíková služba ČSAD, TNT, Toptrans.
Příspěvek upraven 16.01.12 v 14:53
Mě to právě znělo jako PPL. Možná DHL. Ale koukám,co jich je. Já koketuju jen s poštou a PPL. Tak to asi zavrhuji myšlenku na všechny volat. Však on přijede.
Ještě Toptrans a klidně to mohla být i Česká pošta. Nebo třeba Messenger, i když nevím, jestli i ten vozí na dobírku ![]()
Gina108 píše:
Ještě Toptrans a klidně to mohla být i Česká pošta. Nebo třeba Messenger, i když nevím, jestli i ten vozí na dobírku
Pošta určo ne,ten mě zná jak svý boty,tohle byl mladej,nepříjemnej kluk.
PPL snimi mam spatnou zkusenost pak je dobry toptrans ale tam je lepsi posilat nadmerny zasilky a nejvic se mi osvedcilo DPD zasilku mam max. do 48. hod. doma a ridic volala predem a domluvi se na urcitou hodinu. Nejhorsi je ceska posta je nejlevnejsi ale stoji za .....
Domčo,ono se to takhle nedá vůbec říct, která dopravka je nejlepší. Ono strašně záleží na lidech. Někdo nedá dopustit na poštu a nadává na PPL DHL Toprans a další, nebo naopak.
Aknel2 píše:
Domčo,ono se to takhle nedá vůbec říct, která dopravka je nejlepší. Ono strašně záleží na lidech. Někdo nedá dopustit na poštu a nadává na PPL DHL Toprans a další, nebo naopak.
Ono asi dost zalezi na ridici ale pokud to byla nejaka kuryrni sluzba tak maji predem informovat aby se clovek mohl pripravit
Bubu: General Parcel… tam jsem dělal u pásu (v Rajhradě u Brna…)
velmi poučná činnost…
Ahojky,
tak a teď jsem úplnej blbec.
Zvoní mi domácí telefon,běžím k němu,protože prcek právě usnul. Tam se ozve,bla,bla…máme pro vás balík na dobírku. Jenže já nebyla připravená,nikdo mi nehlásil,že má přijeta tak jsem nevybírala. Říkám mu ať přijede zítra,on nejspíš naštvaně,že to jako už budu mít peníze? Do toho si s někým telefonuje,říká mu počkej chvilku, chce mluvit na mě a najednou tůůůůůů-domácí tlefon se vypíná. Je to tak úžasně nastavené,že po nějaké době se prostě vypne. Než stačím doběhnout k oknu auto je pryč. Asi se naštval a odjel,myslel si,že jsem mu s tím sekla. Tak volám na PPL. Mám je uložené,celkem často ke mě jezdí,ti o mém balíku nic neví. Byl sice tady ,ale na jiném čísle. A já zjišťuju,že vlastně nic krom PPL neznám,jaké jiné kurýry vlastně máme????