Jaké znáte kurýrní služby?

jpichova
16.1.12 14:48

Jaké znáte kurýrní služby

Ahojky,

tak a teď jsem úplnej blbec.
Zvoní mi domácí telefon,běžím k němu,protože prcek právě usnul. Tam se ozve,bla,bla…máme pro vás balík na dobírku. Jenže já nebyla připravená,nikdo mi nehlásil,že má přijeta tak jsem nevybírala. Říkám mu ať přijede zítra,on nejspíš naštvaně,že to jako už budu mít peníze? Do toho si s někým telefonuje,říká mu počkej chvilku, chce mluvit na mě a najednou tůůůůůů-domácí tlefon se vypíná. Je to tak úžasně nastavené,že po nějaké době se prostě vypne. Než stačím doběhnout k oknu auto je pryč. Asi se naštval a odjel,myslel si,že jsem mu s tím sekla. Tak volám na PPL. Mám je uložené,celkem často ke mě jezdí,ti o mém balíku nic neví. Byl sice tady ,ale na jiném čísle. A já zjišťuju,že vlastně nic krom PPL neznám,jaké jiné kurýry vlastně máme????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.1.12 14:50

GLS, DPD (ale ty jsou od pošty? nevim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
16.1.12 14:51

intime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

DPD, General Parcel (Geis), UPS… DHL..... Tak a teď mě jich zrovna víc nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035

Fedex, DHL, DPD, Toptrans

dál si nemůžu vzpomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.1.12 14:52

Jo, ještě Gebruder Weiss, balíková služba ČSAD, TNT, Toptrans.

Příspěvek upraven 16.01.12 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
16.1.12 14:52

ještě TNT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
16.1.12 14:54

Mě to právě znělo jako PPL. Možná DHL. Ale koukám,co jich je. Já koketuju jen s poštou a PPL. Tak to asi zavrhuji myšlenku na všechny volat. Však on přijede.

• Citovat
  • Upravit
23847
16.1.12 14:55

Ještě Toptrans a klidně to mohla být i Česká pošta. Nebo třeba Messenger, i když nevím, jestli i ten vozí na dobírku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
16.1.12 14:56
Gina108 píše:
Ještě Toptrans a klidně to mohla být i Česká pošta. Nebo třeba Messenger, i když nevím, jestli i ten vozí na dobírku :nevim:

Pošta určo ne,ten mě zná jak svý boty,tohle byl mladej,nepříjemnej kluk.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
16.1.12 15:08

Napsala jsem odesílateli,tak uvidím…jinak díky

• Citovat
  • Upravit
47759
16.1.12 15:18

PPL snimi mam spatnou zkusenost pak je dobry toptrans ale tam je lepsi posilat nadmerny zasilky a nejvic se mi osvedcilo DPD zasilku mam max. do 48. hod. doma a ridic volala predem a domluvi se na urcitou hodinu. Nejhorsi je ceska posta je nejlevnejsi ale stoji za .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.1.12 15:40

Domčo,ono se to takhle nedá vůbec říct, která dopravka je nejlepší. Ono strašně záleží na lidech. Někdo nedá dopustit na poštu a nadává na PPL DHL Toprans a další, nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.1.12 15:44
Aknel2 píše:
Domčo,ono se to takhle nedá vůbec říct, která dopravka je nejlepší. Ono strašně záleží na lidech. Někdo nedá dopustit na poštu a nadává na PPL DHL Toprans a další, nebo naopak.

Ono asi dost zalezi na ridici ale pokud to byla nejaka kuryrni sluzba tak maji predem informovat aby se clovek mohl pripravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.1.12 17:14

Bubu: General Parcel… tam jsem dělal u pásu (v Rajhradě u Brna…) ;) velmi poučná činnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová