Vaří soused drogy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
17.1.12 20:01

já nevím,ale já bych asi byla srab zaklepat tam a jít do bytu,protože jestli tam něco nekalého dělá,tak jí může i ublížit(zlikvidovat) aby to nepráskla :nevim: tyhle mača vyfetovaný to nemají v hlavě v pořádku, pokud se ti něco nezdá,tak nahlásit policii a oni to předají protidrogovýmu,určo tam sama nelez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 20:05

zakladatelka

Ničeho jiného jsem si nevšimla, že by domů tahal ve velkém, jen tu vodku. Jsou to vždycky nové bílé krabice, těžké a cinkající, ještě zalepené, na nich čárkový kód s malým nápisem Vodka 40% (dnes jsem si to prohlídla, když to tahal z auta, zajímalo mě, čím to pořád cinká :oops: ). Taky by tam mohlo být něco jiného (Vincentka? :mrgreen: ), ale to se mi nezdá.

Smrad v baráku cítit není, to bych si asi všimla. Tak buď chlastá, nebo se v tom koupe :mrgreen: . Pořád slyšíme cinkání a přetahování těch beden, to imrvére, když je doma. Pořád tam něco kutí, šoupe a cinká. Holky, já jsem drbna, ale víc zvědavý je můj manžel, to nemine den, aby si manžel nepoložil řečnickou otázku „co tam ten magor pořád dělá“. :mrgreen: :mrgreen:

O tom, že by vyráběl bylinkové výluhy, silně pochybuju, není to ten typ :mrgreen: .

No, fakt by mě to zajímalo, ale jsem stydlivá, takže určitě si tam nic půjčit nepůjdu, musím počkat na nějakou příležitost, nebo až nějaká větší drbna z baráku něco vyňourá.

Zas tam šoupe těma bednama a napouští si vanu :mrgreen: . Co tam ten magor pořád dělá? U nás jde všechno strašně slyšet, to je fakt peklo.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1452
17.1.12 20:07
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.1.12 20:09
lumáťa píše:
No, tam vodka vůbec nemusí být. Může to být jen obal… :D
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.1.12 20:11
Anonymní píše:
Ničeho jiného jsem si nevšimla, že by domů tahal ve velkém, jen tu vodku. Jsou to vždycky nové bílé krabice, těžké a cinkající, ještě zalepené, na nich čárkový kód s malým nápisem Vodka 40% (dnes jsem si to prohlídla, když to tahal z auta, zajímalo mě, čím to pořád cinká :oops: ). Taky by tam mohlo být něco jiného (Vincentka? :mrgreen: ), ale to se mi nezdá.

Smrad v baráku cítit není, to bych si asi všimla. Tak buď chlastá, nebo se v tom koupe :mrgreen: . Pořád slyšíme cinkání a přetahování těch beden, to imrvére, když je doma. Pořád tam něco kutí, šoupe a cinká. Holky, já jsem drbna, ale víc zvědavý je můj manžel, to nemine den, aby si manžel nepoložil řečnickou otázku „co tam ten magor pořád dělá“. :mrgreen: :mrgreen:

O tom, že by vyráběl bylinkové výluhy, silně pochybuju, není to ten typ :mrgreen: .

No, fakt by mě to zajímalo, ale jsem stydlivá, takže určitě si tam nic půjčit nepůjdu, musím počkat na nějakou příležitost, nebo až nějaká větší drbna z baráku něco vyňourá.

Zas tam šoupe těma bednama a napouští si vanu :mrgreen: . Co tam ten magor pořád dělá? U nás jde všechno strašně slyšet, to je fakt peklo.

Zakladatelka

Vyrabi vodkovou bombu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 20:13

zakladatelka

Ale díky, uklidnily jste mě, že z vodky se drogy nevaří. Tak asi ať si tam dělá, co chce, ať se klidně upije, aspoň bude klid a žádné cvakání, cinkání a šoupání ;) .

• Citovat
  • Upravit
181
17.1.12 20:13

No holky teď jsem se fakt nasmála :D zakladatelko až budeš vědět víc tak to určitě napiš,taky by mě zajímalo co tam dělá…nejlepší "Zas tam šoupe těma bednama a napouští si vanu " :D no taky mě napadlo že si třeba dělá ořechovku,ale to by ty prázdné nevyvážel…leda že by to nalíval do demižonů :D nebo je to nějaký kutil a vymyslel si něco co pohání vodkou,nebo na ni svítí nebo nevím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.1.12 20:18
Anonymní píše:
Ale díky, uklidnily jste mě, že z vodky se drogy nevaří. Tak asi ať si tam dělá, co chce, ať se klidně upije, aspoň bude klid a žádné cvakání, cinkání a šoupání ;) .

Doufám, že to pátrání teď nevzdáš když jsme tak blízko :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.1.12 20:21

Asi to bude tichý alkoholik, který drogy nahradil vypitím 1-2 flašek denně. Jsou lidi, kteří vypijí obrovské množství alkoholu a nehne to s nimi.

Ale co se ho prostě na férovku zeptat, až ho potkáš na chodbě jak zase cinká? Co děláte s tolika flaškama? :mrgreen: :roll: Ale zase kdyby to byl alkoholik aka nemocný člověk, tak by mu to třeba bylo trapné. :nevim:
No buď bych tam zašla ve večerních hodinách něco vypůjčit, alespoň bys viděla, zda se zdá opilý. Nebo bych se na to vyprdla, vodkovou/vodíkovou bombu z toh snad vyrobit nemůže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 20:23

z chlastu se drogy nevaří!!!!

• Citovat
  • Upravit
3278
17.1.12 20:25

Že by Čachtický pán? Akorát ve vodce ne v krvi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
Anonymní píše:

Zakladatelka
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Proboha proč by si měl tahat navíc těžké flašky když chemikálie se prodávaj v plastovém kanistru :roll: .Osobně doufám že sousedi nešmírujou co si teda kupuju a co jíme a co chlastáme,natož ab se mě někdo chodil ptát :nevim: .
Drogy v tom nejsou,prostě si chlastá a to není nic trestného.
Každej by sě měl starat o sebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
17.1.12 20:26

koupel ve vodce - Čachtický pán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.1.12 20:26

Ja bych se taky zeptala, co je to za cimbalovku v tech bednach.
Jestli on po vecerech nestavy Pyramidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová