Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, právník nejsem, ale tady máš odkaz na bezplatnou online poradnu. Ať se jedná o cokoliv, držím palce!!!
To mi bohužel nepomůže, netroufnu si takhle veřejně svůj problém probírat, ale i tak děkuji ![]()
A byla bys schopná do té poradny zajít? Ve větších městech mají bezplatné poradny.
Nemusíš to v té poradně probírat veřejně. Já to udělala tak že jsme prostě písla maila a on mi odepsali. Zkus to takhle. Akorát už nevím která přesně to byla poradna, je to už několik let. Držím palce ať to dobře dopadne. ![]()
Anonymní
Taky si myslím, že by bylo nejlepší někam zajít. Jinak právník je docela široký pojem. Myslím, že by bylo dobré přiblížit o co se jedná - práce, rodina,...... Většinou jsou opravdu i bezplatné právní poradny ve městech. Hodně štěstí ![]()
A právní poradna v Praze, která by mě vzala okamžitě? Jinak díky všem
Nebo nějaká jiná online poradna… ta co tu je link bohužel teď dotazy nevyřizuje.
Právničky, prosím vás o radu v oblasti pracovního práva
Má zaměstnavatel právo, když zaměstnancům nařídil kvůli práci přesčasy (jelo se nonstop dva dny v kuse vloženě do osmihodinovek, jely se tři víkendy za sebou…), jim pak na konci měsíce říct, že jedna přesčasová osmihodinovka nebude proplacena ve výplatě, ale zaměstnanci si ji budou muset v příštím měsíci vybrat jako náhradní volno?
Jak jsou vůbec práce přesčas, jejich proplácení (plus proplácení svátků a víkendů a nocí v práci) řešené v novém zákoníku?
Moc děkuji těm z vás, kdo mi odpoví a případně upřesním další detaily ![]()
Ano má nato právo musí vám dát bud volno nebo proplatit jakou formu zvolí on je jeho věc
@banánice Takže, i když se jelo víkendy, tak prostě škrtne ty kompenzace za práci v neděli a dá mi třeba na pondělí volno? ![]()
Děkuju ti za informaci - i když mě ale vůůůbec nepotěšila ![]()
Nene musí vám zaplatit příplatek za víkedn nebo noc
ale volno vám může dát klidně i v týdnu to je pak jedno
Potřebuji nutně právní pomoc. Netroufnu si zadat ani anonymně o co se jedná, je tu prosím nějaká právnička či někdo kdo se vyzná v trestním právu, komu bych mohla napsat PM a poradit mi, prosím? Děkuji