Právní pomoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.1.12 12:07

Pravní pomoc

Potřebuji nutně právní pomoc. Netroufnu si zadat ani anonymně o co se jedná, je tu prosím nějaká právnička či někdo kdo se vyzná v trestním právu, komu bych mohla napsat PM a poradit mi, prosím? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
17.1.12 12:14

Ahoj, právník nejsem, ale tady máš odkaz na bezplatnou online poradnu. Ať se jedná o cokoliv, držím palce!!!

http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 12:16

To mi bohužel nepomůže, netroufnu si takhle veřejně svůj problém probírat, ale i tak děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
6569
17.1.12 12:19

A byla bys schopná do té poradny zajít? Ve větších městech mají bezplatné poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 12:20

Jinak vydrž, snad se někdo objeví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.1.12 12:29

Nemusíš to v té poradně probírat veřejně. Já to udělala tak že jsme prostě písla maila a on mi odepsali. Zkus to takhle. Akorát už nevím která přesně to byla poradna, je to už několik let. Držím palce ať to dobře dopadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.1.12 14:04

Anonymní
Taky si myslím, že by bylo nejlepší někam zajít. Jinak právník je docela široký pojem. Myslím, že by bylo dobré přiblížit o co se jedná - práce, rodina,...... Většinou jsou opravdu i bezplatné právní poradny ve městech. Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 14:44

A právní poradna v Praze, která by mě vzala okamžitě? Jinak díky všem :) Nebo nějaká jiná online poradna… ta co tu je link bohužel teď dotazy nevyřizuje.

• Citovat
  • Upravit
2693
17.1.12 14:58

napiš mi SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
2.5.13 18:39

Právničky, prosím vás o radu v oblasti pracovního práva
Má zaměstnavatel právo, když zaměstnancům nařídil kvůli práci přesčasy (jelo se nonstop dva dny v kuse vloženě do osmihodinovek, jely se tři víkendy za sebou…), jim pak na konci měsíce říct, že jedna přesčasová osmihodinovka nebude proplacena ve výplatě, ale zaměstnanci si ji budou muset v příštím měsíci vybrat jako náhradní volno?
Jak jsou vůbec práce přesčas, jejich proplácení (plus proplácení svátků a víkendů a nocí v práci) řešené v novém zákoníku?
Moc děkuji těm z vás, kdo mi odpoví a případně upřesním další detaily :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1219
2.5.13 18:42

Ano má nato právo musí vám dát bud volno nebo proplatit jakou formu zvolí on je jeho věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
2.5.13 20:10

@banánice Takže, i když se jelo víkendy, tak prostě škrtne ty kompenzace za práci v neděli a dá mi třeba na pondělí volno? 8o
Děkuju ti za informaci - i když mě ale vůůůbec nepotěšila :)

• Citovat
  • Upravit
1219
2.5.13 20:29

Nene musí vám zaplatit příplatek za víkedn nebo noc
ale volno vám může dát klidně i v týdnu to je pak jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
2.5.13 21:56

@banánice Děkuju ti.