Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a fakt mě šokuje kolik lidí by se šlo zeptat a nebo co by tam rovnou poslali policajty ![]()
Moc „tichý“ alkoholik teda není. Můj otec, to je tichý alkoholik a ten si nosí lahve domů tajně, aby nikdo nevěděl, schovává si je a tajně uchlastává. Nikdy by takhle veřejně netahal domů bedny chlastu, to se mi teda nezdá. Navíc jsem souseda nikdy neviděla nějakého motajícího se. Každý den jezdí do práce autem, to už by na to určitě musel dojet, kdyby tolik pil.
burgundy, neboj, nevzdám to. Ale musíme být trpělivé
. Jsem teď na mateřské, tak časem určitě něco vyňourám
.
Až to dořešíte přijďte k nám.
Pod námi hraje o víkendu ukulele:))
Vedle ve vchodu žijí v 2+1 3 psy a 3 lidi. Paní nad námi má dlaždice a chodí v podpatcích
Nad námi se milují ve vaně:))
A u nás v bytě furt někdo hází našemu psovi míček, ale o tom já nic nevím
![]()
burgundy píše:Anonymní píše:Doufám, že to pátrání teď nevzdáš když jsme tak blízko
Ale díky, uklidnily jste mě, že z vodky se drogy nevaří. Tak asi ať si tam dělá, co chce, ať se klidně upije, aspoň bude klid a žádné cvakání, cinkání a šoupání.
Tak jsme doma zauvažovali, páč mě to taky zajímá
.
Nemůže tu vodku třeba pančovat a pak prodávat? Dobrej přivýdělek, ne? ![]()
Anonymní píše:
Moc „tichý“ alkoholik teda není. Můj otec, to je tichý alkoholik a ten si nosí lahve domů tajně, aby nikdo nevěděl, schovává si je a tajně uchlastává. Nikdy by takhle veřejně netahal domů bedny chlastu, to se mi teda nezdá. Navíc jsem souseda nikdy neviděla nějakého motajícího se. Každý den jezdí do práce autem, to už by na to určitě musel dojet, kdyby tolik pil.burgundy, neboj, nevzdám to. Ale musíme být trpělivé. Jsem teď na mateřské, tak časem určitě něco vyňourám
.
Tím tichý jsem myslela, že nedělá bordel, když pije. Jestli s nikým nežije, tak nemusí nosit tajně. Vy sousedi jste mu zcela logicky víš kde ![]()
Ale když jezdí autem…no nevím.
Nedá se vodkou topit
Až to zjistíš, tak diskuzi udržuj dlouho aktivní, ať to nezapadne a všechny se to dozvíme ![]()
no a co ty prázdné flašky-jak říká zakladetelka.No někam to lít musí když ne do sebe,ne? ![]()
Ještě mi to nedá,ale on vás ten soused tim chlastáním nák budí?Nebo bleje po chodbách?
Já jen že vedle máme souseda ten si furt tahá domu kusy šunky jestli to taky nemám někam hlásit.Přece je sám a tolik ani sežrat nemuže ![]()
Taky si chlapec muže kupovat bednu v makru za pul a dávat spolupracovníkum jako odměnu za nákou vykonanou práci nebo jí dráž prodá.To vás nenapadlo?
Muj táta si vozí domu takle několik beden nejen vodky a druhej den rozváží po svích krámech a sousedi teda taky musí čumět ![]()
Já si zase kupuju strašně sena a nikdo netuší že máme doma nenažraný králíky,aby si nemysleli že spíme na seně ![]()
Asi začnu víc přemýšlet co si kupuju a kdy to nosit domu aby sousedi nevěděli ![]()
jenny.fields píše:
Nedá se vodkou topitAž to zjistíš, tak diskuzi udržuj dlouho aktivní, ať to nezapadne a všechny se to dozvíme
Topit se jí dá, ale v paneláku to asi nepřicházív úvahu…
Kamča.dalmatinka píše:
a fakt mě šokuje kolik lidí by se šlo zeptat a nebo co by tam rovnou poslali policajty
Nesokuj se ![]()
Larr píše:
Až to dořešíte přijďte k nám.Pod námi hraje o víkendu ukulele:))
![]()
![]()
Vedle ve vchodu žijí v 2+1 3 psy a 3 lidi. Paní nad námi má dlaždice a chodí v podpatcích
![]()
![]()
burgundy píše:Anonymní píše:Doufám, že to pátrání teď nevzdáš když jsme tak blízko
Ale díky, uklidnily jste mě, že z vodky se drogy nevaří. Tak asi ať si tam dělá, co chce, ať se klidně upije, aspoň bude klid a žádné cvakání, cinkání a šoupání.
Larr píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
larr tak teď sem se začala tak strašně smát, až sem si vzbudila dítěno naštěstí už zase zabral, jinak bych tě ale vůůůbec neměla ráda
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
a fakt mě šokuje kolik lidí by se šlo zeptat a nebo co by tam rovnou poslali policajty
Kamčo, já bych se ho právě nikdy nezeptala, protože tak nějak naivně věřím v dobrotu lidí a nechtělo by se mi sama sebe ztrapnit tím, že bych třeba nevinného člověka neprávem osočila. No a volat policii, to fakt ne. Jako, kdyby po baráku smrděly chemikálie a na rohožce se mu válely injekční stříkačky a zfetovaní kamarádi, tak to jo, to bych asi musela nějak řešit. Ale tohle rozhodně není ten případ. Jsem prostě jen zvědavá opice, žádná hysterka, abych lezla lidem do bytu a dělala dusno v baráku. ![]()
Navíc mně samotné by bylo nepříjemné, kdyby se mě někdo zeptal, proč pořád taháme domů tolik plínek, přesnídávek a kojeneckých vod
. A určitě i o nás si sousedi semtam pěkně zdrbnou a budiž jim přáno.
Larr, to jsem ještě nenapsala, že v našem paneláku jsou všude parkety a ten exot nad námi chodí asi v holandských dřevácích
. Pod námi se starší manželé hádají do krve, předevčírem dědy uklouzl ve vaně a křičel na ženu: „Ty p… vydr…, tys mě bouchla, a proto jsem uklouzl a proč tu vanu pořád tak leštíš!“ Vedle nás souseda loni klepla pepka a hasiči k němu lezli od nás z balkonu, je to tu prostě blázinec a pak si má člověk zachovat zdravý rozum. Ty paneláky jsou prostě takové, slyšíme od všech všechnooooo!
My zase máme souseda,který má doma oooobrooovskééého psa,ten pes má tak metrák,když jdou po schodech tak to je jak kdyby vedl koně!
vždycky se bojím že spadnou schody
a když se náhodou potkáme (mám náběh na infarkt) tak se ani nemůžeme vyhnout ![]()
Larr píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
tak sem se právě začala smát tak, až sem si vzbudila dítě…larr máš jediný štěstí, že už zAse zabral, jinak bych tě ale vůbec neměla ráda ![]()
no já snad začnu litovat, že bydlím na baráku skoro na samotě…
takových historek ![]()