Vaří soused drogy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.12 20:48

zakladatelka

Kamča.dalmatinka píše:
Taky si chlapec muže kupovat bednu v makru za pul a dávat spolupracovníkum jako odměnu za nákou vykonanou práci nebo jí dráž prodá.To vás nenapadlo?

To by se nabízelo, ale ven nosí flašky prázdné a taky hromadně :mrgreen: . Ne, Kamčo, ber to s nadhledem. Prostě jen jedné zvědavé ženské vrtalo hlavou, co všechno by tam mohl jeden chlap provádět s desítkami litrů vodky týdně, to je všechno. A protože je to bývalý narkoman, napadla mě ta výroba drog, tak mě to zajímalo, jestli je to vůbec možné. Píšete, že není, tak jsem klidná, s vodkou ať si dělá, co chce, ať si ji klidně pije, pančuje nebo co, to je mi už buřt.

• Citovat
  • Upravit
48576
17.1.12 21:03

to sem ráda,mě už to chvilku přišlo že ho zítra pujdete zlynčovat :mrgreen: .zvědavost chápu i když někdy je ta nejjednodušší odpověd ta správná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.1.12 23:14

tak sem se dlouho nezasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: div že sem si malou nevzbudila.Joo bydlení v paneláku je opravdu zážitek.Ale takovou srandu jako máte některé,my v našem paneláku nemáme :lol: škodaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.1.12 00:34

:mrgreen: Drogy z vodky :think: Asi nějaká novinka na trhu :palec: . Jestli je to bývalý narkoman, tak vodku pije ;) :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
19.1.12 17:14

Tak jak , jak to dopadlo? Už byla snaha zahrát si na špióna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
21.1.12 16:44

Ne, zatím hrajem na ukulele a vyhýbáme se metrákovým koňům na schodech:))) :lol: :mrgreen:

Vanesanka píše:
Tak jak , jak to dopadlo? Už byla snaha zahrát si na špióna? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.12 11:19

zakladatelka

Tak u nás taky zatím žádná špionáž neproběhla. Minulý týden nám vypnuli na patře proud, tak jsem si říkala, že bych toho využila a šla ho poprosit, ať mi ohřeje vodu pro mimino na baštu, ale zrovna jak na sviňu nebyl doma, tak jsem musela jít otravovat jinde. :mrgreen:

Ale asi opravdu chlastí, v pátek večer odvezl prázdné lahve a v sobotu mu přijela na návštěvu maminka, celý den uklízeli a třepali mi bordel na plíny na balkoně :cert: .

• Citovat
  • Upravit
784
10.3.12 15:39

Ahoj,
zase Vás prosím o radu. Už podle názvu diskuze jde o decela blbou situaci.
Hned vedle nás bydlí sousedka, je to docela mladá holka-asi 25let. Víme o ní, že pracuje jako (jak jen to říct slušně? :oops: ) prostitutka. Ona samotná nám nijak nevadí, nikdy nám nic špatného neudělala. Když jdu ven a potkáme se na chodbě, pozdravíme se, když jdu s kočárem,podrží dveře, pohladí našeho psa - prostě normál ;-)
ALE! Ví se o ní, že fetuje. Často tady za ní chodí různá individua, lezou k ní přes balkon, řvou pod okny, dobývají se nám do vchodu, když jsou dveře zamčené. Před dvěma roky jí vypli elektřinu a ona si ze sklepa k sobě domů dala prodlužovačku. Je to přesně rok, co tady byla zásahovka a dozvěděli jsme se, že tady „schovávala“ osobu, po které je vyhlášeno státní pátrání (věděli jsme, že tady bydlí s klukem, ale netušili jsme, že je hledaný). Když tady ale tenkrát zasahovali, už byl pryč, takže na ni nic neměli. Teď tady pár měsíců zase bydlela s nějakým chlapem a před dvěma týdny na mě zase klepali policajti a ptali, se jestli tady sousedka pořád bydlí, kdy ji tady můžou zastihnout a jestli tady bydlí s klukem (řekli i jeho jméno). Řekla jsem, co jsem věděla. A když jsem se na stánkách Policie dívala, jestli je ten kluk hledaný/je po něm vyhlášeno pátrání, nenašla jsem ho :nevim:
Dneska ráno šel manžel se psem, zabouchl vchodové dveře a když se vracel domů a byl už ve dvoře, viděl, že se sem snaží někdo do vchodu dostat. Samozřejmě dveře vypáčil a dostal se sem, když manžel dorazil, seděl už ten chlap na schodech u sousedčiných dveří. Chtěli jsme zavolat policii, ale sousedka nebyla doma, takže chlap rychle odešel. Polici jsme teda nevolali, nevím, co bychom jim řekli.
Ale nemáte někdo nějakou zkušenost, co udělat? Manžel pracuje od rána do večera, jsem tady celé dny s prckem sama a mám docela strach. :? Hlásit na policii, že nic neudělala je asi blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.12 16:18

zpět k zakladatelce, z vodky se drogy nevaři, pervitin se vaří z paralenů a podobně, který si ti lidi shánějí ve velkým v lékárnách, varnu poznáš podle smradu, vodky nevim, třeba chlastá, u fetáků je velké riziko, že si původní drogu nahradí jinou
omlouvám se za inko člověk nikdy neví

• Citovat
  • Upravit
11896
10.3.12 16:32

MrsDuck pokud by někdo páčil dveře v baráku, tak bych zavolala policajty :think: Nedivím se ti, že máš strach, sama s malým dítětem bych ho měla taky..
Jinak k té elektrice - pokud si natáhne prodlužovačku ze sklepa, tak elektriku budete ve finále platit všichni v baráku - rozpočítává se to, takže to bych taky nějak řešila. Co na to říkají ostatní sousedé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.3.12 16:33

jinak k zakladatelce: z vodky se drogy nedělají :nevim:
myslím, že spíš než vodka by tam bylo cítit nějaké rozpouštědlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 16:34
alisee píše:
MrsDuck pokud by někdo páčil dveře v baráku, tak bych zavolala policajty :think: Nedivím se ti, že máš strach, sama s malým dítětem bych ho měla taky..
Jinak k té elektrice - pokud si natáhne prodlužovačku ze sklepa, tak elektriku budete ve finále platit všichni v baráku - rozpočítává se to, takže to bych taky nějak řešila. Co na to říkají ostatní sousedé?

Souhlasím, klidně bych ty policajty zavolala klidně i po tom, co by tam už týpek nebyl.. vypáčil násilím dveře, máte jeho popis..Elektrika natažená ze sklepa = vaše platba navíc..Čí je byt, ve kterém slečna bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.3.12 17:28

Ta elektřina se tenkrát řešila se správcem. Ale vlastně to nedopadlo vůbec nijak, ona si to tady totiž natáhla ráno a v poledne ji hned sousedi byli seřvat. Jedna sousedka kvůli tomu svolávala „radu“. A nakonec se řeklo, že jestli to udělá ještě jednou, bude se to řešit.
Bydlíme v městských nájemních bytech, takže byt je města. Tak mě napadá ji nahlásit někde na byťáku, ne? :think:
Jinak popis asi nemáme. Manžel říká jen „borec s kšiltovkou a kapucí“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
10.3.12 18:02

Zavolat na PČR můžeš i anonymně,musí přijet to prověřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
13.3.12 17:51
ivula píše:
Zavolat na PČR můžeš i anonymně,musí přijet to prověřit

Já vím, že můžu. O anonymitu mi ani tak nejde. Spíš mi šlo o to, že vlastně nemám za co ji nahlásit, když ona sama nám vlastně nic nedělá. Všechen „bugr“ tady dělají ty její návštěvy. :nevim:
Ale jsem vděčná za jekékoli rady. Takže moc děkuji :kytka:
O víkendu jsem tady před nosem zavřela dveře dalšímu „návštěvníkovi“ a začal tady po mě řvát před domem. Měla jsem v náručí syna a fakt jsem se třásla strachy :(
Byli jsme ještě v neděli na policii, ale řekli nám, že by bylo lepší, kdybychom přišli ve všední den přímo na kriminálku. Tak jsme tam byli dneska po čtvrté a řekli nám, že ten, kdo má na starosti drogy je tam jen do tří. Tak tam jdu teda sama zítra dopoledne. Uvidíme, jak dopadnem ;)
A teď šel manžel zase pryč a na chodbě se potkal s dalším „návštěvníkem“.
No, zítra budu snad o něco chytřejší a třeba i klidnější, aspoň doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová